Çok mutsuzum

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
......................................................

Son düzenleme:
Bu 10 aydır neler yaşamadık ki... En güzel şeylerimi onunla yaşadım ben ilk defa birini bu kadar çok sevdim çünkü oda beni çok sevdi... Bitmesini hiç istemiyorum......

canım benım 5 senelık bır ılıskım var aynı sorunları bende yasadım ama sana sunu soylıyım eger devam edersenız ılıskıye her an bu problemle karsı karsıyasın soylıyım sana ama eger gercek aska sahıpsen kabullenırsın durumu sende oda ve bızde sole bır durum vardı benım eskı cıktım bunun iş arkadasıydı ama ben bılmıodum ılk basta oda bılmıodu

10 ay boyunca bu tip sorunlar devam etti zaten şuana kadar bişey dememişti fakat şimdi patladı sanırım.....
Aileside öğrenince daha kötü oldu yoksa bu kadar kafasına takmazdı çok seviyorum onu onunda beni sevdiğini düşünüyorum....

böyle bi durum kötü olmuş peki ailesi o olaydan sonra ne tepki vermiş ki sana böyle bişey dedi??

Annesini bilmiyorum ama abisi çok sinirli biri zaten baya tepki göstermiş bu duruma çok fazla sormadım oda anlatmadı sen bize gelip gidiyordun ailemle yemek yiyorduk şimdi nasıl olcak o an o kadar kötü hissettimki kendimi dedi.....

canım inşalaah düzelirrr ama sole soylıyım sorunlar devam edıyor yanı unutulmuyor ama suan ben cooook mutluyum sevıyorum sevılıoruum allahım nazarlardan korusun

hmmm söylenenler yalan diyip ailesini yatıştırsa ya o böyle yapınca aileside tepki gösterir tabi :S

Bende öyle söyledim aramızı bozmak için yaptıklarını biliyorsun neden gidip ailenede anlatmadın bunu diye sinirlendim.....
Acaba ayrılmak için bi bahanemi diye düşündüm yada başka biri.s

canım inşalaah düzelirrr ama sole soylıyım sorunlar devam edıyor yanı unutulmuyor ama suan ben cooook mutluyum sevıyorum sevılıoruum allahım nazarlardan korusun

Umarım düzelir hele bu gibi bi sorun gerçekten devam etcektir....

Mutluluğunuz hiç bozulmasın.... :)

Bende öyle söyledim aramızı bozmak için yaptıklarını biliyorsun neden gidip ailenede anlatmadın bunu diye sinirlendim.....
Acaba ayrılmak için bi bahanemi diye düşündüm yada başka biri.s

valla canım erkekleri anlamak zor biliyorsun. şimdi bu durumda o nasıl hissetti ne düşündü bilemeyiz bize böylesi doğru geliyor. bide şöyle bişey var ailesi baskı yaptıysa olmaz diye o da onları dinleyip böyle demişte olabilr. başkası olsa önceden belli ederdi ya bu bi anda olan bişey.

Umarım düzelir hele bu gibi bi sorun gerçekten devam etcektir....

Mutluluğunuz hiç bozulmasın.... :)

artık ustunden 5 sene gectı unutuldu demıyımde yara bagladı kabugu dıyım ama sole sen az bekle ıstersen sana donerse ararsa sevgısı gercektır aramazsa sevgısıne pek guvenme

Haklısınız benim içinde zor bi durum gerçekten dedi...
Annesi değilde abisi sert tepki göstermiştir ve abisini çok sever çekinir....

artık ustunden 5 sene gectı unutuldu demıyımde yara bagladı kabugu dıyım ama sole sen az bekle ıstersen sana donerse ararsa sevgısı gercektır aramazsa sevgısıne pek guvenme

Zaten görüştükten sonra dün akşam aradı bi kere kontrü yoktu arkadaşından aradı iyimisin kendini üzmeni istemiyorum dedi... 2-3 saat sonrada ben aradım
çok sevdiğimi söyledim....

Benim hatamda ani tepkilerime hakim olamıyorum ve gerçekten onuda çok üzüyorum ağzımdan geleni diyorum nerdeyse...
Böyle beni sahiplenmiyceksen bitti o zaman dedim çekip gittim oda yolda arkamdan gelmiş meğer nasıl bitti dersin kolaymı yani aynı okuldayız biz her gün
birbirimizi görücez zor olmuycakmı bak bitirmek isteyen sensin falan dedi........

Zaten görüştükten sonra dün akşam aradı bi kere kontrü yoktu arkadaşından aradı iyimisin kendini üzmeni istemiyorum dedi... 2-3 saat sonrada ben aradım
çok sevdiğimi söyledim....

iyi yapmışsın sevdıgı sooylemen ii olmuş

çok karışık canım ya.. önce ikiniz sakince konuşup aranızdakini halledin sonra gidip abisiyle beraber konuşun ama sakince hallet ki etkili olsun abisininde siniri geçer belki..

çok karışık canım ya.. önce ikiniz sakince konuşup aranızdakini halledin sonra gidip abisiyle beraber konuşun ama sakince hallet ki etkili olsun abisininde siniri geçer belki..

Dün konuştuk sakin olmasamda artık ondan bişeyler bekliyim diyorum kafasını toparlasın arada bende mesaj atıyım arıyım unuttuğumu sanmasın biraz rahatlasın belki değerimi daha iyi anlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…