canım benım 5 senelık bır ılıskım var aynı sorunları bende yasadım ama sana sunu soylıyım eger devam edersenız ılıskıye her an bu problemle karsı karsıyasın soylıyım sana ama eger gercek aska sahıpsen kabullenırsın durumu sende oda ve bızde sole bır durum vardı benım eskı cıktım bunun iş arkadasıydı ama ben bılmıodum ılk basta oda bılmıodu
böyle bi durum kötü olmuşpeki ailesi o olaydan sonra ne tepki vermiş ki sana böyle bişey dedi??
10 ay boyunca bu tip sorunlar devam etti zaten şuana kadar bişey dememişti fakat şimdi patladı sanırım.....
Aileside öğrenince daha kötü oldu yoksa bu kadar kafasına takmazdı çok seviyorum onu onunda beni sevdiğini düşünüyorum....
hmmm söylenenler yalan diyip ailesini yatıştırsa ya o böyle yapınca aileside tepki gösterir tabi :S
canım inşalaah düzelirrr ama sole soylıyım sorunlar devam edıyor yanı unutulmuyor ama suan ben cooook mutluyum sevıyorum sevılıoruum allahım nazarlardan korusun
Bende öyle söyledim aramızı bozmak için yaptıklarını biliyorsun neden gidip ailenede anlatmadın bunu diye sinirlendim.....
Acaba ayrılmak için bi bahanemi diye düşündüm yada başka biri.s
Umarım düzelir hele bu gibi bi sorun gerçekten devam etcektir....
Mutluluğunuz hiç bozulmasın.... :)
artık ustunden 5 sene gectı unutuldu demıyımde yara bagladı kabugu dıyım ama sole sen az bekle ıstersen sana donerse ararsa sevgısı gercektır aramazsa sevgısıne pek guvenme
valla canım erkekleri anlamak zor biliyorsun. şimdi bu durumda o nasıl hissetti ne düşündü bilemeyiz bize böylesi doğru geliyor. bide şöyle bişey var ailesi baskı yaptıysa olmaz diye o da onları dinleyip böyle demişte olabilr. başkası olsa önceden belli ederdi ya bu bi anda olan bişey.
artık ustunden 5 sene gectı unutuldu demıyımde yara bagladı kabugu dıyım ama sole sen az bekle ıstersen sana donerse ararsa sevgısı gercektır aramazsa sevgısıne pek guvenme
Zaten görüştükten sonra dün akşam aradı bi kere kontrü yoktu arkadaşından aradı iyimisin kendini üzmeni istemiyorum dedi... 2-3 saat sonrada ben aradım
çok sevdiğimi söyledim....
iyi yapmışsın sevdıgı sooylemen ii olmuş
çok karışık canım ya.. önce ikiniz sakince konuşup aranızdakini halledin sonra gidip abisiyle beraber konuşun ama sakince hallet ki etkili olsun abisininde siniri geçer belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?