• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Dün konuştuk sakin olmasamda artık ondan bişeyler bekliyim diyorum kafasını toparlasın arada bende mesaj atıyım arıyım unuttuğumu sanmasın biraz rahatlasın belki değerimi daha iyi anlar ?

evet en iyisi biraz bekle dedikleri gibi seviyorsa arar sorar merak eder zaten. sen arayıp sevdiğimi söylemişsin sada ne dicen ki :S

ya sen haksız değilsin ki o uzak kalmak istemiş. bu fikri değişince arar aramazsa değişmemiş demektir. gerçi sn daha iyi tanıyorsun aramadğında daha çok uzaklaşıyorsa arada bi mesajdan bişey olmaz.

Arıycağını düşünüyorum kavgalarımızda bile hep o arardı seni seviyorum derdi....... Umarım :(

Duruma göre arada bi mesaj atarım artık......

ah be canim insallah düzelir :43:

iste bunlari söylemeye calisiyorum ben herzaman......öyle kücük seylere takiliyoruzki bazen iliskilerde kücük seyler büyük olaylarin daha da bir ckeilmez hale gelmesine sebep oluyor maalesef üzmeyelim sevdicegimizi kücük seylerle:45:

ah be canim insallah düzelir :43:

iste bunlari söylemeye calisiyorum ben herzaman......öyle kücük seylere takiliyoruzki bazen iliskilerde kücük seyler büyük olaylarin daha da bir ckeilmez hale gelmesine sebep oluyor maalesef üzmeyelim sevdicegimizi kücük seylerle:45:

O kadar farklıydıkki çok alışmışım ona şimdi konuşmamak bile canımı acıtıyor her zaman günaydın mesajıyla uyanırdım falan ayrılmadık ama bu bile zor geliyor açıkcası :59:

O kadar farklıydıkki çok alışmışım ona şimdi konuşmamak bile canımı acıtıyor her zaman günaydın mesajıyla uyanırdım falan ayrılmadık ama bu bile zor geliyor açıkcası :59:

gecen konunada yazmistim bence uzatma cocuk gelmis söylemis diye......simdi muhtemelen o senin sözlerinden ddolayida kirgindi hani o belkide icini rahatlamatmak icin söyledi bunu ki öyleydi sendende ters tepki alinca ilk soku yasadi...e uzatincada yiprandi tuzu biberide o olay oldu suan ne yapacagini bilemiyor zaman vermelisin ona:43:

gecen konunada yazmistim bence uzatma cocuk gelmis söylemis diye......simdi muhtemelen o senin sözlerinden ddolayida kirgindi hani o belkide icini rahatlamatmak icin söyledi bunu ki öyleydi sendende ters tepki alinca ilk soku yasadi...e uzatincada yiprandi tuzu biberide o olay oldu suan ne yapacagini bilemiyor zaman vermelisin ona:43:

Çok fazla üstüne gidiyorum hani bi tartışma olduğunda bağırıyorum art arda mesaj atıyorum ağlıyorum sürekli belkide bundanda bunaldı....
Tekrar eskisi gibi olmak istiyorum ama bir anda olcak bişey değil galiba zaman en iyisi.s

İlişkiden sıkıldığını düşünüyorum gerçekten artık... Seven insan sıkılırmı.s

Kendimi çok üzüyorum ağlıyorum çok mu abartıyorum ama hiç yaşamamıştım böyle bişey of kötüyüm :(

Mesaj attı şimdi bana konuşalım biraz diye... Dün naptın merak ettim seni haberde vermedin falan dedi...
Anlattım bende neden kaçıyorsun sürekli neden çözüm yolu aramıyorsun dedim...
Oda içim falan sıkılıyor çok kötüyüm daralıyorum bunalıyorum dedi... Olabilirde sonucu beni üzmekmi dedim. Oda gerçekten üzmek istemiyorum seni dedi...
Bende benim tek istediğim eskisi gibi olabilmek uzak olmamız çok saçma rahat bırak biraz beni dersen bırakırım yeterki böyle kaçma yabancıymışım gibi davranma dedim...
Uzaklaşalım biraz yalnız kalmak istiyorum dedi bende neden neyden sıkıldın ilişkiden mi yoksa her şeydenmi açıklama yaparmısın dedim...
Her şeyden sıkıldım yaşamaktan ilişkiden aşktan sevgiden dedi... Şuan hiç bişeye net cevap veremiyorum dedi...

Ne yapmak istiyor anlayamıyorum ?

Mesaj attı şimdi bana konuşalım biraz diye... Dün naptın merak ettim seni haberde vermedin falan dedi...
Anlattım bende neden kaçıyorsun sürekli neden çözüm yolu aramıyorsun dedim...
Oda içim falan sıkılıyor çok kötüyüm daralıyorum bunalıyorum dedi... Olabilirde sonucu beni üzmekmi dedim. Oda gerçekten üzmek istemiyorum seni dedi...
Bende benim tek istediğim eskisi gibi olabilmek uzak olmamız çok saçma rahat bırak biraz beni dersen bırakırım yeterki böyle kaçma yabancıymışım gibi davranma dedim...
Uzaklaşalım biraz yalnız kalmak istiyorum dedi bende neden neyden sıkıldın ilişkiden mi yoksa her şeydenmi açıklama yaparmısın dedim...
Her şeyden sıkıldım yaşamaktan ilişkiden aşktan sevgiden dedi... Şuan hiç bişeye net cevap veremiyorum dedi...

Ne yapmak istiyor anlayamıyorum ?

bunalmis baya belli.....

buarada sizin yasiniz kac :44: hani onunda seninde

Dürüstçe söyle beni sevip sevmediğini dedim... Oda seviyorum ama çok bunaldım tuğçe çok dedi...
Bende istediğin olsun ama dönüp arkana baktığında pişman olma dedim...

CANIM TECRÜBELERİME DAYANARAK SÖLÜORUM SENİ SEVMİO SIKILMIŞ SUCLU HİSSETMEMEK İÇİNDE OLE BELLİ BELİRSİZ DAVRANIO HİÇ ÜSTÜNE GTME Bİ ÇOK ARKADASIM BENDEN TAVSIYE ALIR VE BITMIS ILISKI BILE YENIDEN CANLANIO :d:d: KAPAT TELEFONUNU MSNE FACE GRME GRIOSANDA CEVRIM DISI GR GÖREMESIN SENI HIC HABER ALAMSIN SENDEN BELLİ BELİRSİZ GR ARKADASLARINLA EYLENIRKEN FOTO CEKTR AMA ONUN TANIMADII ARKADASLARINLA FACE E KOY ÜZÜLÜP KAHROLDUNU DÜŞÜNMESIN CUNKU ERKEKLER ZORU SEVMEZ KACAR :51:

CANIM TECRÜBELERİME DAYANARAK SÖLÜORUM SENİ SEVMİO SIKILMIŞ SUCLU HİSSETMEMEK İÇİNDE OLE BELLİ BELİRSİZ DAVRANIO HİÇ ÜSTÜNE GTME Bİ ÇOK ARKADASIM BENDEN TAVSIYE ALIR VE BITMIS ILISKI BILE YENIDEN CANLANIO :d:d: KAPAT TELEFONUNU MSNE FACE GRME GRIOSANDA CEVRIM DISI GR GÖREMESIN SENI HIC HABER ALAMSIN SENDEN BELLİ BELİRSİZ GR ARKADASLARINLA EYLENIRKEN FOTO CEKTR AMA ONUN TANIMADII ARKADASLARINLA FACE E KOY ÜZÜLÜP KAHROLDUNU DÜŞÜNMESIN CUNKU ERKEKLER ZORU SEVMEZ KACAR :51:

Sevmiyorsa direk bitirmezmiydi peki ?

Üstüne gitmiycem zaten kendimi toparlamak için çocukluk arkadaşımın yanına Ankaraya gidicem orda vakit geçiricem bana çok iyi gelcek eminim...

Back
X