• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Her zaman benim hakkımda kötü şeyler duymaktan sıkılmış hani ben inanıyorum sana alıştım bunlara fakat annemle abimin öğrenmesi kötü oldu gururuma yediremedim falan dedi abiside sert tepki göstermiş...
Umarım beni seviyordur hala......

Merak etme canım bence seni çok seviyor. Boşuna üzüyosun sen kendini. Ama sakın erkek arkadaşının bugünlerde olan tavrına hemen rest çekme. Çok büyük alınganlık gösterme. Onun da yaşadığı zor gelmiştir. Kim olsa çok üzülür. Dediğim gibi şu sorunları atlatır atlatmaz sen o hakkında konuşan gerizekalıları susturmak adına birşeyler yap.

Seviodur seviodur ben durduk yere ole yaptını zannedıodum sevıodur ama inş geri döner sana ne sölemısler ailesının yanındayken cok mu kötü

Tuğçeyle bişeyler yaşadık demiş hatta açık açık terbiyesizce söylemiş...
Bide annemin hakkında kötü şeyler demiş en çok canım buna sıkıldı benim annem ve babam ayrı işte gece taksiye binerken görüyorum yanlış yolda gibi şeyler...

Merak etme canım bence seni çok seviyor. Boşuna üzüyosun sen kendini. Ama sakın erkek arkadaşının bugünlerde olan tavrına hemen rest çekme. Çok büyük alınganlık gösterme. Onun da yaşadığı zor gelmiştir. Kim olsa çok üzülür. Dediğim gibi şu sorunları atlatır atlatmaz sen o hakkında konuşan gerizekalıları susturmak adına birşeyler yap.

Gerçekten beni çok rahatlattınız...
Kaç kere böyle beni sahiplenmiyceksen bitsin falan dedim ama o bitirmedi...
Onu anlıyorum bide erkek olunca sindiremiyor bunları haklıda...
Benim konuşanları susturmak için bişeyler yapmam lazım hem daha sonrada karşıma çıkar bu sorun.s

Aa gerizekalı senın sevgilinde verememişmi azının payını yuh artık b*ok da olsa sevdii kızsın yanı seven adam orda döverdı onu dayanamazdı kaldıramazdı ama o senın le olan ilişkisini bitirmeyi kafasının rahat olmasını tercih etmiş bence bunu düşün sen eer adam olsaydı onu orda sustururdu senı de göğsünü gere gere yanında taşırdı :51:

Aa gerizekalı senın sevgilinde verememişmi azının payını yuh artık b*ok da olsa sevdii kızsın yanı seven adam orda döverdı onu dayanamazdı kaldıramazdı ama o senın le olan ilişkisini bitirmeyi kafasının rahat olmasını tercih etmiş bence bunu düşün sen eer adam olsaydı onu orda sustururdu senı de göğsünü gere gere yanında taşırdı :51:

En çok buna sinir oldum zaten ağzının payını vermedin mi dedim...
Bişeyleri çözmek yerine kaçmasını anlayamıyorum ilk önce o kişiyle beraber konuşmaya gidelim sahipsiz sanmasın seni sevgilin olduğunu anlasın falan demişti ben istememiştim ne gerek var zaten aramızı bozmak için yapıyorlar dedim....

Pekı sen kişiyle gercekten bişeyler yaşadınmı yoksa yalan mı sölüo

Yok gerçekten yaşamadım zaten sevgilim yaşadıysan bana her şeyi anlat en azından savuncak bişeylerim olsun dedi...
Fakat bunu diyen sadece bi kişi değil 2-3 gelip kötü şeyler söylüyor haliyle 2-3 kişi söyleyincede durum daha kötü oluyor...

Alla alla bunlareı öpüşmeyi falandamı bişeyden sanıolarda ole konusuolar acaba ya ne sacma insanlar varya uraşcak baska şeylerımı yok ben senın yerınde olsam bı kalemde sılerım çünkü kızma ama karaktersızın tekı sana sahıp cıkmaktan korumaktansa kendınızı temıze cıkarmayı secmıs daha neyın derdındesın anlamıorum bırak ya bırı gıder dıerı gelır gelmez deme gelıo :51:

Alla alla bunlareı öpüşmeyi falandamı bişeyden sanıolarda ole konusuolar acaba ya ne sacma insanlar varya uraşcak baska şeylerımı yok ben senın yerınde olsam bı kalemde sılerım çünkü kızma ama karaktersızın tekı sana sahıp cıkmaktan korumaktansa kendınızı temıze cıkarmayı secmıs daha neyın derdındesın anlamıorum bırak ya bırı gıder dıerı gelır gelmez deme gelıo :51:

Bilmiyorum benimde kafam karışık aslında bu zamana kadar takmadım kafaya çünkü sevgilim yanımdaydı beni sahiplenmişti...
Fakat şimdi ailesi duydu diye uzaklaşmak istedi belkide benden şüphe ediyor...

Canım bak süreklı onu haklı cıkarmaya calısıosun ayrıldı senden bı salağın lafı yuzunden hemde yanı okadar degersız bıseyki millet ne düşünür diye seni bırakan adam senı sevıomudur sence .... :51:

Canım bak süreklı onu haklı cıkarmaya calısıosun ayrıldı senden bı salağın lafı yuzunden hemde yanı okadar degersız bıseyki millet ne düşünür diye seni bırakan adam senı sevıomudur sence .... :51:

Haklısınız ben sevdiğim için olumlu düşünmek istiyorumda doğru söylüyorsunuz.....

Oluruna bırakmak istiyorum biterse alışmaya çalışcam...
Beni arar sorar dayanamaz diye düşünüyorum... Eger öyle olursa eskisi gibi olalım dersede bilmiyorum konuşarak halledebilirmiyiz artık... :25:

bence bu hikayede ikinizinde haklılık payı var söylenenlere inanmıyor ama sürekli senin hakkında böle şeler duyması rahatsız ediyor kim bilir annesi ne dedi empati kurmaya çalış sen onun hakkında böle şeyler duysan ne yapardın? ama seni seviyor üstesinde geleceğinize inanıyorum

O kadar çok severdiki beni....
Annemi hep arardı hep sorardı dogum gününde anneler gününde hediyeler almıştı...
Bana kaç kere süprizler yaptı en zor günlerimde yanımda oldu babam yüzünden ağladığımda en büyük desteğim o oldu...
Daha neler neler...
Bana bakarken bile gözlerinden anlardım o sevgisini aramızdaki aşkı hissederdim......

bence bu hikayede ikinizinde haklılık payı var söylenenlere inanmıyor ama sürekli senin hakkında böle şeler duyması rahatsız ediyor kim bilir annesi ne dedi empati kurmaya çalış sen onun hakkında böle şeyler duysan ne yapardın? ama seni seviyor üstesinde geleceğinize inanıyorum

Empati kurdum zaten ben onun yerinde olsam ne yapardım diye...
Çok üzülürdüm hele ailem duysa aklımdan çıkmazdı belki ara vermek istemezdim ama çok kavga ederdik galiba kafama takardım yani...
Beni sevsin o yeter nasıl olsa sorunlar çözülür diye düşünüyorum umarım...

Empati kurdum zaten ben onun yerinde olsam ne yapardım diye...
Çok üzülürdüm hele ailem duysa aklımdan çıkmazdı belki ara vermek istemezdim ama çok kavga ederdik galiba kafama takardım yani...
Beni sevsin o yeter nasıl olsa sorunlar çözülür diye düşünüyorum umarım...

biraz sabret sensiz olmayacağını anlayınca o da bu ara vermenin saçmalık olduğunu anlar konuşup halledersiniz inşallah

biraz sabret sensiz olmayacağını anlayınca o da bu ara vermenin saçmalık olduğunu anlar konuşup halledersiniz inşallah

Zaten arayıp sormuycam ayrı kalmak belkide iyi olucak ben Ankaraya gitcem çocukluk arkadaşımın yanına onunla olunca kendimi toparlarım......

Back
X