- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle vakalarda üatüne gitmek her zman yanlıştır yaşamış tecrübeliyim içtenlikle ve tüm samimiyetimle söylüyorum oluruna bırak olacağına varır zaten kendi haline bırak seviyorsa zaten kendi dönecektir bak sana bi örnek vereğim cnm ben sevgilimle bi sorun yaşamıştım bu sorunda ilişki çok yıprandı bi an ümidi mi kesmiştim tmm bitti artık yolun sonu demiştim böyle düşündüğümde oldu günlerce acıçektim tam 1 ay bekledim onu yanına faaln gittim hatta çünkü hata bende olduğu için adımıda benim atmam gerekiyordu neyse tam 1 ay olduğu gün gece beni aradı ve barışmak istedi sensiz yapamadım seni seviyorum faaln kabul etim o gün bu gündür devam ediyoruz hatta çok güzel giden bi ilişkim var uzun süredir cnm yani diyeceğim üstüne gitme ne derse tmm de hem ara vermek belki iyi gelir istersen bi dök düşün kendini özlet zamana bırak ...
Çok doğru şeyler söylemişsiniz aslında benim yaptığım hatada her seferinde üstüne gitmek belkide bu yüzden bu konu böyle uzadı ve uzuycak...
İlk defa böyle bişey yaşıyoruz tartışırdık fakat arardı barışırdık 2 saat bile sürmezdi...
Birbirimizi özlemek değerimizi anlamamızı sağlar oda beni seviyorsa zaten eninde sonunda arar sorar... Umarımda seviyordur hala...
cnm bak üstüne gittikçe bu durum a alışşır ve artık o hiç bir şey yapmaz ve nasıl olllsa peşimden koşar adım atar der çok rahat davranır en doğrusu kendi haline bırakmak bende bi zamanlar sevgilimin üstüne çok gittim sonra bi baktım ben ne yapıyorum dedim ya kendime geldim şimdi varya peşimden koşuyor küs olduğumuzda deli ediyorum onusabret bitanem senikide olur sen dediklerimi uygula bak sev ama içinden sev çok belli etme
![]()
Rahatlattınız beni çok teşekkür ederim :)
En güzeli zamana bırakmak aramamak sormamak ondan bişeyler beklemek...
Seviyorsa zaten adım atıcaktır...
Bugün mesaj attı dün naptın haber vermedin hiç merak ettim seni dedi şimdi daha çok merak eder o zaman.... :)
aynen cnm mesaj atarsa bile birinde atma birinde cvp at ama soğuk davran biraz gurur yap tatlım seviyorsa zaten davırlarını çeker geri döner sana valla ben bunu uygulamış bi insanım kendini başka işlere ver onlarla oyalan ona mesaj atmaya vaktın olmasın mesela valla dediğim gibi benimkini deli ediyorum sende deli ett![]()
Zaten bende Ankaraya gidicem onada söyledim daha çok merak eder sanıyorsam...
Ordada kendimi toparlarım daha rahat olurum mesaj atmaya vaktim bile olmaz...
Barışalımda bi deli ederim bende :)
hadi bakalım bol şans cnm inş başarırsın![]()
Çıktığımız günden beri eski sevgilimden ve bi kaç kişiden benle ilgili kötü sözler getiriyorlar işte tuğçeyle önceden bişey yaşadık gibisinden...
Tuğçeyle bişeyler yaşadık demiş hatta açık açık terbiyesizce söylemiş...
Bide annemin hakkında kötü şeyler demiş en çok canım buna sıkıldı benim annem ve babam ayrı işte gece taksiye binerken görüyorum yanlış yolda gibi şeyler...
Uzaklaşalım biraz yalnız kalmak istiyorum dedi bende neden neyden sıkıldın ilişkiden mi yoksa her şeydenmi açıklama yaparmısın dedim...
Her şeyden sıkıldım yaşamaktan ilişkiden aşktan sevgiden dedi... Şuan hiç bişeye net cevap veremiyorum dedi...
Böyle beni sahiplenmiyceksen bitti o zaman dedim çekip gittim oda yolda arkamdan gelmiş meğer nasıl bitti dersin kolaymı yani aynı okuldayız biz her gün birbirimizi görücez zor olmuycakmı bak bitirmek isteyen sensin falan dedi........
Geçmiş olsun... Erkek arkadaşınızla durumunuzdan daha vahim, daha can sıkıcı bu bahsi geçen durumlar... Yaşınız itibariyle hayat arkadaşınız o olmayabilir ama bu tatsız laflar hayat boyu canınızı acıtır... Bu kişilerin rahatlığı, hadsizliği; annenize dil uzatabilmeleri olası ayrılığınızdan daha sinir bozucu... Erkek arkadaşınız bir yana bir büyüğünüz size sahip çıkıp o kişilerin ağzını kapatmalı ki ileride daha tatsız durumlar olmasın...![]()
Şu son ifade üzerine gittiğiniz takdirde her şeyin biteceğini, olanları sindiremediğini ve vicdan azabı duymamak için "bak bitti diyen sensin, kabul ediyorsun yani" diye düşündüğünü hissettirdi bana... Eğer yolunda giden bir ilişkide pürüz yaratan sizseniz çaresine bakmalı, durumu telafi etmelisiniz... Fakat sizin yaşadığınız gibi olaylar sizin kontrolünüz dışında geliştiyse, yani ilişkinin gidişatını bozan siz değilseniz düzelten de siz olamazsınız... Siz en fazla "daha az yara almanızı" sağlayabilirsiniz: Onun tercihine saygı duyup bir müddet kendinizi dinlemek gibi... Öyle de yapacakmışsınız zaten, Ankara'ya gidecekmişsiniz... Bu iyi bir fikir...
Döndüğünüzde, belki de siz oradayken aradığında hassasiyetlerinizi dile getirir, yaşananlar nedeniyle ondan çok sizin yara aldığınızı, onun sadece duymaktan rahatsız olduğu iftiralara bizzat muhatap olmanın ne kadar ağır olduğunu ifade edersiniz... Bunu takdir edemez, acınızı anlayamaz, ailesine ve çevreye karşı düştüğü duruma kafa yormaya devam ederse iyi günde kötü günde yanınızda olmaya niyeti yok demektir... Siz tertemiz bir genç kızsınız, bu hassasiyetlerinize önem vermeyen, sizi teselli etmesi gerekirken sizden uzaklaşan birinin yokluğuna göğüs gerebilirsiniz... Bugün olmazsa yarın; sabırlı olun ve kendinize inanın yeter...![]()
Hala bi gelişme yok kim haklı kim haksız bilemiyorum artık mesaj atıp hani nerdesin yanımda olcaktın demek istiyorum of....
söle böle senin kaybetcek neyin var ters bir cevap verirse o seni kaybeder canım nasıl yardımcı olacağımıda bilmiyorum sonuçta senin ilişkin en iyisini sen bilirsin
Bende onu kaybetmekten korkuyorum çnkü...
Bi kaç gün bekliyim oda merak etsin beni diyorumda duramıyorum...
seni çok iyi anlıyorum için içini yiyo kendini zor tutuyosundur bekleyebiliyosan bekle