Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyorsa direk bitirmezmiydi peki ?
Üstüne gitmiycem zaten kendimi toparlamak için çocukluk arkadaşımın yanına Ankaraya gidicem orda vakit geçiricem bana çok iyi gelcek eminim...
hayır bitirmiyorlar malesef. Bunu söylemek zor geliyor ya da olur da canım sıkılırsa yine görüşmek istersem elimin altında bulunsun diye de düşünüyor olabilir.
Ben de seni sevmediğini düşünüyorum artık.
Yapacağın tek şey oluruna bırakmak bence. üstüne gitme daha fazla, zaten herkes de bunu söylemiş. Biraz nefes alsın. Belki sensizlik ona iyi gelir ve yeniden düzelirsiniz kim bilir...
Direk bıtırmek ole kolay deıl bazen ınsan öf dıo gercekten ama bu ole solenmez cok sıkıldım bunaldım neyden bunaldın benden mı yo senden deıl dıosa ozmn senden nıe ayrılsın kı insan onu bunaltan sıkan seylerden uzaklasır![]()
adamı sıktın boğdun hiç derdin bitmedi ve adam senden ayrıldı mı haklı bence
Yok be bazılarını sıkıp boğmasanda kendılerını bi b*ok sanıp bole havalara gırmıolarmı delı oluorum
Hayır bitirmiyorlar malesef. Bunu söylemek zor geliyor ya da olur da canım sıkılırsa yine görüşmek istersem elimin altında bulunsun diye de düşünüyor olabilir.
Ben de seni sevmediğini düşünüyorum artık.
Yapacağın tek şey oluruna bırakmak bence. Üstüne gitme daha fazla, zaten herkes de bunu söylemiş. Biraz nefes alsın. Belki sensizlik ona iyi gelir ve yeniden düzelirsiniz kim bilir...
Bıraz uzaklasalım ayrılalım bn canım isterse gerı dönerımın kibarcası tuçecim senı cok iyi anlıorum cok sevdıın ıcın hep olumlu yönlerını alıosun ama bole. Cocuk senı sevmıo bnce artık hıc ara sorma konusma bak nası dönüo kendimkilerden biliorum :derkek mılletı![]()
bu sayede belki beni sevip sevmediğini anlar... Iyi gelir bize bu ara...
Fakat çok üzgünüm ben![]()
10 aydır seninle ilgili nasıl bu kadar rahat konuşabilirler ya? Bir de erkek arkadaşının ailesinin yanında? Senin bu konuda elinden birşey gelmiyor mu bunları engellemek adına? Çok tatsız bir durum. Bence erkek arkadaşının tutumundan çok bu konuyla ilgilenmelisin. Zaten erkek arkadaşının bu davranışları ailesinin yanında olan yersiz söylentilerden sonra patlak vermiş. Sen bu konu üzerine yoğunlaş derim.
aynen anlar tabi okadar calısıosa kafası![]()
Ben erkek arkadaşının hem seni sevdiğini, hem de değer verdiğini düşünüyorum. Onu etkileyen ailenin yanında böyle bir söylentinin geçmesi. Olayda yeniyse eğer hala siniri geçmemiştir. 2 gün sonra yine sana eskisi gibi davranır, hatta özür bile diler..
Yanlız bn olayı basından bılmıodum şimdi okudum evet eer abisiyle anneside duymussa sebebı sadece budur sıkılma deıldır yanı sana soleyemıo bu yuzden dıe sıkıldım bunaldım dıo cunku erkekler sındıremezle bole seylerı arkadaslarının ne dedıı arkasından ne konusulcaı cok onemlı onun ıcın hele bıde aılesıde duymussa![]()