- Konu Sahibi tutunamayanlar
-
kaç tane çift tam anlamıyla anlaşabiliyor ki, her anlaşamayan çocuk yapmasın diye bir kural mı var üstelik ilk çocuğum 2.5 yıl üstüne oldu, çocukların arası az, aslında anlaşmak çok basit sadece konuşmak ve empati yapmak yeterli ama adam yaş ilerledikçe gereksiz bir ego sahibi oldu ve bu beni yoruyor çok öfkeliyim içinde bulunduğum şartlarda da öfkemi kusamayıp sineye çekiyorum, sorun bu, çocuklarıma yazık olduğu da yok onlar çok mutlu, çünkü onları çok seven anne ve babaları var ama; sorun ikimizn arasında bizler öfkesine hakim olamayan insanlar değiliz
canım öncelikle allah evlatlarına hayırlı ömürler versin
çok kısa zamanda büyük yol katetmişsin
5yıllık evlilik 3 çocuk maşallalah
belliki bunalmışsın eşde ilgisiz olunca üstüste geliyo tabii
konuşup eşine hislerini anlatsan yardımı olur belki
eskidende ilgisizmiydi çocuklardan sonramı oldu
3.cu cocugu neden yaptınızkımadem anlasamıonuz o melegı neden dogurdunuz allah verınce ınsan kıyamıor dogru esınız bunalımda sızde bunalımda bu dusuncelerınız gayet normal bırbırnızın usttune gıtmeyın faasla 3 cocuk var ...
önce gercekten ıstemıormusunz esınızı ona karar verın :26:
İlk önce madem anlaşamıyorsun ne diye habire doğuruyorsun diyesi geliyor insanın. 5 yıl içinde 3 çocuk. Yapmayın Allah aşkına ya. Yazık şu çocuklara.
kaç tane çift tam anlamıyla anlaşabiliyor ki, her anlaşamayan çocuk yapmasın diye bir kural mı var üstelik ilk çocuğum 2.5 yıl üstüne oldu, çocukların arası az, aslında anlaşmak çok basit sadece konuşmak ve empati yapmak yeterli ama adam yaş ilerledikçe gereksiz bir ego sahibi oldu ve bu beni yoruyor çok öfkeliyim içinde bulunduğum şartlarda da öfkemi kusamayıp sineye çekiyorum, sorun bu, çocuklarıma yazık olduğu da yok onlar çok mutlu, çünkü onları çok seven anne ve babaları var ama; sorun ikimizn arasında bizler öfkesine hakim olamayan insanlar değiliz
tabiki her çiftin sorunları vardır arasıra yaşadığı soğukluklar
önemli olan çocullara yansımadan konuşarak halletmek
anlatığın şeylerden kavga gürültü olmadığını anlıyorum
geriye kalan konuşmak galiba
herzaman olduğu gibi iş yine kadına düşüyo galiba
umarım bi çözüm bulursunuz
İşte bizim kızdığımız ve sizin kendinilizle ters düştüğünüz nokta bu.... Evet çocuk yapmak normal bir durum ama 5 yıllık evlilliğe 3 cocuk sığdırmak mükemmel giden bir ilişkiyi bile yıpratır.
3. çocuğu yapmak benim de isteğim değildi ama spirale rağmen hamile kaldım üstelik o sırada doğum kontrol hapı da kullanıyordum ve hamile kaldım, ama aldırmadım o da benim sınavım, bir görsen o kadar güzel ki nasıl kıyardım prensesime, eet haklısın bütün bunlar bizim içinde bulunduğumuz psikolojik durumdan kaynakalnıyor ama biz konuşamıyoruz da
aslında yıpranan ilişki değil, sadece benim ve eşimden tek beklediğim beni sevdiğini göstermesi, ilgi göstermesi ve beni takdir etmesi, çünkü bu yükün altından iyi kalktığımı düşünüyorum ve biraz pohpohlanmaya ihtiyacım var, mutlu olmak çok basit, ben de buna anlam veremiyorum bu egosuna
Şu cümlenin altına imzamı atmadan geçemeyeceğim....
Doğum kontrolü diye bir şey var. 5 yıl ya alt tarafı.... Biri kundaktayken ötekine nasıl hamile kaldınız?
Hayatınız bu kadar kıymetliyken neden kendinize eziyet ettiniz ki? Tamam evlatlarınızı mutlaka cok seviyorsunuzdur ama cok zor yaa, 3 cocuk, ilgisiz ve umursamaz bir koca....
benım cocugum olmuyor tedavı goruorum emınımkı cok tatlıdır ıykıde dogurmussunuz :)
dedıgın gıbı piskolajık fasla ustune gıtme benceve kendınıde uzme sıkma tatlı canını :)
Peki konuşmayı denedin mi? Ne cvp verdi; ben ilgiliyim sen abartıyorsun mu dedi?
Bana biraz salmış koca tipi imajı verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?