• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

ağzının payını ver o zaman sende

hayret bişeysin kocaman kadınsın bi paylayamıyorsun...neden korkuyorsan

millet seni elleyip sıkıştırırken bile ç.ş demediysen daha ne zaman dıyeceksin merak ettim

geri bassın bi zahmet fantazili sapık kaynana...

artık kayınvalıdesıne cevabı veremeyıp ağlayan gelinlere de gerçekten sinir olmaya başladım...cesaretın varsa konuş yoksa sus...

konu sahıbı kusura bakma genel olarak sana yazmak ıstemezdım ama artık sen burada haklı olduğu halde hakkını yediren kaçıncı gelinsin ben sayamadım

bu kadar korkak olmayı 1 kadına ben yakıştıramıyorum

hakkını yedıren yarın bı gun çocuğunun hakkını nasıl savunur çok düşünüyorum...

erkek mılletı acımasızsa dinsizin hakkından imansız gelir diye de bir laf var azcık gözü kara olun...süt dökmüş kedilikten pantere evrimleşin bi zahmet.

adam masrafları ıkıye mı bölüyor böl o zaman deyin en azından gelirin giderin belli olur adamın senden kaçırıp gizlice para biriktirmediği ne malum...

kayınvalıden nıye sevışmedıne mı getirdi bi rahat vermedin sevişemedik gitte huzur bulalım deyın...

çocuğun nıye olmuyor mu dedi sen yap da senınkını sevelım deyın...

iltihaplı kısır mı dedi aaa anne ben sana menapozlu cadı olduğunu söylüyor muyum deyin şaka kisvesinde soku soku verın lafları...

kocana şikayet mi etti aaa hayatım ben ona şaka yaptım annemde şakadan hiç anlamıyor o benım bıtanem bıtanem :38: deyin...

artık sızı oyle kabul ederler bakın bakalım kımse üstünüze gelebiliyor mu...

boşayanda boşasın ne zulümmüş arkadaş evlilik mi esir kampı mı bellı değil..

başlarım böyle aşkın ızdırabından...

farkettım fazla uçuk oldu keşke bir kahraman çıkıp söyleyebilse bunları kayınvalıdelere...:37:

nefret ediyorum o kadından sevmiyorummmm birde yanına gittiğimizde benim yanıma geliyor aferdesin ama oramı buramı sıkıştırıyor sapıkk pisss ne olacak. buraya geldiğinizde neden sabahları banyo yapmıyorsunuz dedi bana düşünsene neden burda ilişkiye girmiyorsunuz diyor ya şaka gibi gelecek ama yemin ederim doğru çıldıracağım

Ay doğru okudum değil mi:53:
Bu ne saçmalık yaa!
Naapacakmış sizi mi izleyecekmiş töövbe yaaa:53:
Siz bu kadına hala kaynana mı diyorsunuz,verin cevabınızı,koyun mesafenizi,tavrınızı olsun bitsin..

Çok çok şaşırdım:50:

kaynanın o ucube düşünce ve davranıslarından dolayı
kafasını duvara vurup yarım porsıyonluk aklını almak istiyorum :27::27:

Nasıl bir kaynanaymış bu Allah düşman başına vermesin, siz de tavrınızı koyun, böyle bir kadın çekilir mi ya :47:

Kaynanan bi garip ne adap biliyor ne utanma.. :20: Ne tuhaf sorular soruyor şaştım kaldım :53:

Bence çok fazla muhatap olma saygı göster ama muhabbetiniz mesafeli olsun hep..

Eşin de sütten çıkma ak kaşık değil, annesi bu cesareti oğlundan buluyor gibi :26:

eşinin arkadaşlarıyla çıkıp eğlenmesi çok sorun olmamalı

benim abimde başka şehire taşındılar buraya geldiklerinde kendi arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor ve gece geliyor

ama diğer konuda eşin hatalı annesini tanıyor olması lazım

nasıl evlenmeden önce ilişkiye girdiniz mi diye sorabilir bu cesareti nerden buluyor

eşin tavrını en acilinden koymalı bu tip insanlar sadece bunlarla yetinmez

peki bu durumdaysan evliliğin daha yeni cinsellikle ilgili sıkıntıların varmış yeni düzelmiş

neden bebek için acele ediyorsun

11 aylık evlisin ama yaşadıklarına bak

sırf kayınvalidene ve eşini kısır olmadığını kanıtlamak için mi hamile kalmak istiyorsun

Son düzenleme:
nefret ediyorum o kadından sevmiyorummmm birde yanına gittiğimizde benim yanıma geliyor aferdesin ama oramı buramı sıkıştırıyor sapıkk pisss ne olacak. buraya geldiğinizde neden sabahları banyo yapmıyorsunuz dedi bana düşünsene neden burda ilişkiye girmiyorsunuz diyor ya şaka gibi gelecek ama yemin ederim doğru çıldıracağım

çok efdersiniz ama ohaaaaa çüşşşşşşşş diyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Komikmiş kayınvaliden.

Rahat insan çok tanıdım ama kayınvalideninki accık sapıklığa giriyor artık.

Bu yaşa gelmiş kadının huyunu değiştirme ihtimalin olmadığına göre yeri geldiğinde tavrını koymayı bileceksin ki enazından sana bu kadar rahat davranamasın.

Kocanın arkadaşlarıyla biraz vakit geçirmesinde bir sakınca olmamalı bana göre.

Bebekle ilgili soru sorarsada ''henüz düşünmüyoruz '' deyip kestirip atın bence,çünkü 3 ay daha bebeğiniz olmazsa kadın yatak odanıza bile girmeyi deneyebilir ,belli mi olur?????????

kusura bakma ama bir odaya girip nasıl yapıyorsunuz die bakmadığı kalmış:9:
birde öyle değil söyle yapılır sağ sol diormuş:52:

Son düzenleme:
Ne kadar enteresan bir kayınvalideniz varmış, şaşırdım doğrusu.

Bence özel yaşantına müdahale edilmesinden hoşlanmadığını söylemesin.

Eşinde mi hiç rahatsız olmuyor bu tarz sorulardan?

Bana bırak kayınvalidemi annem hatta ablam bile cinsel hayatımı soramaz sordurtmam. Aynı konu açıldığında lütfen ağzının payını verin. böyle saygısızlık olmaz. ne demek sabahları dusa girmiyorsunuz sana ne be kadın belki ben cenabet gezmeyi seviyorum Tövbe Tövbe....

Çalışan hemde öğretmen olan bir bayansınız Allah aşkına biraz kendinizin kıymetini bilin. Ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor hemde benden kaynaklanan bir problemden dolayı, bana kısır diyen kayınvalidem değil annem bile olsa bir daha yüzüne bakmam.

Siz böyle onun her dediğine he he dediğiniz sürece kayınvalideniz çığ gibi büyüyerek gelecektir üzerinize, dikkat edin....

anlaşılan kayınpederiniz ya yok yada erken ölmüş adamcagız ki kayınvalideniz kafayı yemiş ihtiyaçlarını karşılayamadığı için bu durum sapıklığa kadar ilerlemiş, arkadaşlarında dedği gibi siz tavrınızı koyun istemediğiniz bir şeyi yapmasına izin vermeyin gerekirse kavga edin anlasın ne kadar yanlış bir şey yaptıgını lütfen....

Sanırım dünyanın en cadı insan benim..
Bunların onda biri bana yapılsa dehleyerek gönderirim hem kocamı hem anasını..
Nasıl bu kadar saygısızlığa rağmen arka arkaya hala izin veriyorsunuz bunları söylemelerine?Aklım hafsalam almıyor.
Hem neden maaş eşinizin eline sayılıyor ki?Ne ben eşimin ne kazandığını bilirim kuruşu kuruşuna ne de o benim.Ortak ihtiyaç varsa herkes verebildiğini verir olur biter.Ya da bir şey alınacaksa bütçe yapılır o kadar..

Bu kadar sorun arasında bir de çocuk düşünüyorsunuz..
Son olarak eşinizin arkadaşlarıyla çıkması sorun değil bence.Esas size kimsenin saygı duymaması sorun.

çalıştığına göre paranın hesabını da yapabilirsin demektir.
neden sana kendi paranı verip borcu ayırmıyor?
kaynananla da arana mesafe koy. eşinle arayı açma.

Bebek konusunda baskı altındasın ve yapman gerektiğini düşünüyorsun sanırım.
Ama yapma...Biraz zaman geçsin.
Daha 1 yıl bile olmamış,cinsellik yaşayalı sadece 4 ay olmuş ve üstelik mutlu değilsin.
Hemen hamile kalman pek doğru görünmüyor.

bence kocan senin vajili olduğunu anasına söylemiş .acep senin ağzınımı arıyor bitanem kaynanan.sen artık iyileştin bence o bunu anlamıyo.ondan sorup duruyodur yok çocuk yok neden burda yıkanmıyosunuz diye.karı merakdan ölcek töbe töbe

okadar çok yorum yapılmış ki hepsine tek tek alıntı yapamadım toplu yazayım dedim
çoğunlukla kızmışsınız bana neden cevap vermiyorsunuz diye başımdan geçen bir olay var evlendik 1 ay sonra eşimle bir tartışmamız oldu aslında büyümezdi ama azıcık büyüdü arabanın arka çarprazında kaynana oturuyordu omuzuma vurdu oğlumu üzüyorsun diye "haddini bil senin oğlun insan ben eşşek değilim herhalde" dedim sustu o akşam evlerine gittiğimizde yine aynı şeyi söyleyince eşim "birdaha benim karıma bu şekilde davranırsan seni silerim" demişti kapıyı vurduk çıktık bunun üstüne bana daha farklı davranır diye düşünürken her defasında ağzının payını almasına rağmen ve eşim defalarca konuşmasına rağmen çenesini tutmayı bilemedi. evlendikten sonra sıcak taş koy altına bebeğin olmuyor diyen kadına "oğlunu al hastaneye götür onda bişey yoksa taşa otururum" dememe rağmen, hatta bir defasında bebek diye delirdiği bir anda doğur kendin sev dememe rağmen hala bebek düşüncesini atamadı kafasından. atamadığı gibi benim psikolojimi de alt üst etti öyle ki bana çocuğu doğur yaşını doldurunca ver bizde kalsın bile demişti.
en son BEN İLAÇLA KORUNUYORUM dedim ya öyle bir insan ki ne dersen de aynı şeyi söyler. annem öğretmen emeklisi bizim annemle birbirimize davranışımız farklı olduğundan o kaynana bana değişik geliyor. eşim cinsel hayatımızın göz önünde olmasından hiç hoşlanmıyor hatta annesi konuştuğunda bağırıyor ama kadın susmayı bilmiyor.
ben bebeğim olsun istiyorum hemde çok ama bunu onun ya da bunun için değil kendim için istiyorum olursa da olmazsa da Takdir-i İlahi.

bence kocan senin vajili olduğunu anasına söylemiş .acep senin ağzınımı arıyor bitanem kaynanan.sen artık iyileştin bence o bunu anlamıyo.ondan sorup duruyodur yok çocuk yok neden burda yıkanmıyosunuz diye.karı merakdan ölcek töbe töbe

eşimmi kesinlikle söylemez kadın çatlak

Back
X