- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi SaskinAnne
ağzının payını ver o zaman sende
hayret bişeysin kocaman kadınsın bi paylayamıyorsun...neden korkuyorsan
millet seni elleyip sıkıştırırken bile ç.ş demediysen daha ne zaman dıyeceksin merak ettim
geri bassın bi zahmet fantazili sapık kaynana...
artık kayınvalıdesıne cevabı veremeyıp ağlayan gelinlere de gerçekten sinir olmaya başladım...cesaretın varsa konuş yoksa sus...
konu sahıbı kusura bakma genel olarak sana yazmak ıstemezdım ama artık sen burada haklı olduğu halde hakkını yediren kaçıncı gelinsin ben sayamadım
bu kadar korkak olmayı 1 kadına ben yakıştıramıyorum
hakkını yedıren yarın bı gun çocuğunun hakkını nasıl savunur çok düşünüyorum...
erkek mılletı acımasızsa dinsizin hakkından imansız gelir diye de bir laf var azcık gözü kara olun...süt dökmüş kedilikten pantere evrimleşin bi zahmet.
adam masrafları ıkıye mı bölüyor böl o zaman deyin en azından gelirin giderin belli olur adamın senden kaçırıp gizlice para biriktirmediği ne malum...
kayınvalıden nıye sevışmedıne mı getirdi bi rahat vermedin sevişemedik gitte huzur bulalım deyın...
çocuğun nıye olmuyor mu dedi sen yap da senınkını sevelım deyın...
iltihaplı kısır mı dedi aaa anne ben sana menapozlu cadı olduğunu söylüyor muyum deyin şaka kisvesinde soku soku verın lafları...
kocana şikayet mi etti aaa hayatım ben ona şaka yaptım annemde şakadan hiç anlamıyor o benım bıtanem bıtanem
deyin...
artık sızı oyle kabul ederler bakın bakalım kımse üstünüze gelebiliyor mu...
boşayanda boşasın ne zulümmüş arkadaş evlilik mi esir kampı mı bellı değil..
başlarım böyle aşkın ızdırabından...
farkettım fazla uçuk oldu keşke bir kahraman çıkıp söyleyebilse bunları kayınvalıdelere...
hayret bişeysin kocaman kadınsın bi paylayamıyorsun...neden korkuyorsan
millet seni elleyip sıkıştırırken bile ç.ş demediysen daha ne zaman dıyeceksin merak ettim
geri bassın bi zahmet fantazili sapık kaynana...
artık kayınvalıdesıne cevabı veremeyıp ağlayan gelinlere de gerçekten sinir olmaya başladım...cesaretın varsa konuş yoksa sus...
konu sahıbı kusura bakma genel olarak sana yazmak ıstemezdım ama artık sen burada haklı olduğu halde hakkını yediren kaçıncı gelinsin ben sayamadım
bu kadar korkak olmayı 1 kadına ben yakıştıramıyorum
hakkını yedıren yarın bı gun çocuğunun hakkını nasıl savunur çok düşünüyorum...
erkek mılletı acımasızsa dinsizin hakkından imansız gelir diye de bir laf var azcık gözü kara olun...süt dökmüş kedilikten pantere evrimleşin bi zahmet.
adam masrafları ıkıye mı bölüyor böl o zaman deyin en azından gelirin giderin belli olur adamın senden kaçırıp gizlice para biriktirmediği ne malum...
kayınvalıden nıye sevışmedıne mı getirdi bi rahat vermedin sevişemedik gitte huzur bulalım deyın...
çocuğun nıye olmuyor mu dedi sen yap da senınkını sevelım deyın...
iltihaplı kısır mı dedi aaa anne ben sana menapozlu cadı olduğunu söylüyor muyum deyin şaka kisvesinde soku soku verın lafları...
kocana şikayet mi etti aaa hayatım ben ona şaka yaptım annemde şakadan hiç anlamıyor o benım bıtanem bıtanem

artık sızı oyle kabul ederler bakın bakalım kımse üstünüze gelebiliyor mu...
boşayanda boşasın ne zulümmüş arkadaş evlilik mi esir kampı mı bellı değil..
başlarım böyle aşkın ızdırabından...
farkettım fazla uçuk oldu keşke bir kahraman çıkıp söyleyebilse bunları kayınvalıdelere...