Çok mutsuzum :(:(:(

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Ne istesem olmuyor yapamıyorum beceremiyorum
hep hayallerime uzaktan bakmak zorunda kalıyorum
başkalarını izlemekte yetiniyorum iç geçiriyorum
ben mutlu olamıcam elimden 2 sene daha kayıp gitti kaldım ortada

Hayırlısı buymuş demekki. İstediğin şeyler olsa kötü sonuçlarla karşılacaktın belki. Bu kadar karamsar olma

Daha ileri gitmek için, birkaç adım geriden başlamak gerekir bazen koşmaya..

Konularını okumuştum. Çok negatif bi insansın ve olumsuzlukları üzerine çekiyosun bence Kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm, Erdal Demirkıran mesela

​hakkında herşeyin hayırlısı iste arkadaşım demekki hayırlı degilmiş bazen hayır olarak gördügümüz şer, şer olarakta gördügümüz hayır oluyor olumsuz düşünme demekki hakkımda hayırlısı degilmiş de kişisel gelişm kitapları okuyabilirsin

Konularını okumuştum. Çok negatif bi insansın ve olumsuzlukları üzerine çekiyosun bence Kişisel gelişim kitapları okumanı öneririm, Erdal Demirkıran mesela

bir kaç sene önceye kadar çok umutlu ve mutlu insandın herşey yolundaydı ama şimdi sanki alt üst oldu her şey
daha önce sahip olduğum veya olmak istediğim şeylere başkalarına imreniyorum şimdi
şükürsüz bir insanda değildim
hatta olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor

merhaba Eylem

kilo çetvelini gordum acaba herkeze imrenmen hayallerine kavusamaman kilondan olabilirmi. bende ayni durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…