çok mutsuzum ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Birkaç hafta önce okulu bıraktım şimdi ise bankacılık ve sigortacılık bölümünü okuyorum açıktan kitaplarımı herşeyimi aldım gayet memnunum halimden düzgünce ders de çalışıyorum dersler baya sıkıcı ama yine de saatlerimi kitaplara ayırıp düzgünce çalışabiliyorum o konu da hiç bi sıkıntım yok . Yani daha önce açtığım konularda çok tepki aldım diye bunu açıklama gereği duydum.
Bayramdan sonra da işe başlayacağım hem çalışıp hem okuyacağım .
Sıkıntım sürekli özlüyor olmam . İçimdekileri söylemeyi hep erteliyorum .
Sevgilimle aramız son zamanlarda süper denecek kadar iyi ama arada küçük tartışmalar oluyo ve ben bu tartışmalar olduğu için de hep söyleyeceklerimi içime atıyorum . Onu çok aşırı sevsem bile özlesem bile sürekli kavga çıkartıp gıcıklık yapıyorum .
Hep ben kavga çıkartıyorum . Sürekli o yanında bu yanında şu şurda o burda muhabbeti yapıyorum . Sürekli kızıyorum bağırıyorum .
Aslında kavga çıkartırken bile ona onu ne kadar çok sevdiğimi söylemek istiyorum . Çok garip bi ruh hali içindeyim .
Sevgilim önceeden karıştığı bi olay yüzünden 1 hafta snra cezaevine gidecek ve ben malesef evden çıkamıyorum , görüşemiyoruz
1 hafta sonra telefonda bile konuşamayacağız ama yine de benim çıkma imkanım pek olmaıdğı için görüşemiyoruz .
Ve bu durumda beni çok mutsuz ediyo . Çok özlüyorum . Çok üzülüyorum ..
Mesela gün içinde canım çok sıkılıyor . Geziyorum , arkadaşlarımla da konuşuyorum , ders çalışıyorum , internete giriyorum , tv izliyorum , müzik dinliyorum . Ama yine de canım çok sıkılıyor .
Gce yatağıma yattığımda koskoca iki kişilik yatakta kayboluyorum . Dört duvar arasında kendimi yapayalnız hissediyorum .
Biliyorum hayatta o kadar çok zorluk çeken insan var ki benim yatağıma sahip olamayan , aç açıkta kalan birsürü insan var hastalıktan kıvranan evi bile olmayan yalınayak dolaşan insanlar .. (Allah'm onlara yardım etsin inşallah ) onları düşününce kendime çok kızıyorum ama sıkıntım hiç bi şekilde geçmiyo . Kendimi ezik hissediyorum çok . ( Olduğum yerden değil )
sevdiğim kişi yanımda olmadığı için . vs..vs..

bi arkadaşım yazmıştı
dershanede ki hocası demiş ki, bir insanı hayatının merkezine koyarsan ve hayallerini onun üstüne kurarsan, o gittiğinde sap gibi kalırsın, o yüzden hedef belirlerken biraz bencil ol, kendine yönelik hayaller kur

denemekte fayda var. ilerisi için üzülmemen ihtimaline karşı

Gerçektende çokkk ama çok doğru..Kımseyı hayatımızın merkezıne koyup da hayaller kurmamalıyız.Çunku sonu hep hüsran..Merkezde daima biz olmalıyız ..
Ben de bu aralar senın gıbı garibim..Değişik hissediıyorum..Çare olaraksa hiç bişey yapmıyorum.Oluruna bıraktım artık düşünmek istemiyorum hiçbişey.Olacaklar oluyor zaten engelde olamıyoruz kı ...

Kendımı hayatın akıntısına bıraktım gidiyorum..Artık hangi kıyıya çıkartırsa hayat ordayım.

İyiymiş sanırım böyle yapmak gerek ..

hayatının merkezine koyma demekle de olmuyor ki o geliyor merkezde duruyor zaten gidince de kendini hiç bir şey yapamayan çocuk gibi eksik hissediyorsun

hayatının merkezine koyma demekle de olmuyor ki o geliyor merkezde duruyor zaten gidince de kendini hiç bir şey yapamayan çocuk gibi eksik hissediyorsun

Bir iş bul yada hobi falan edin o yine merkezde dursun. başka şeylerle uğraşırsan başka başka insanlar ve olaylarla zamanla merkezden kayar. Ve öfke kontrolü için tedavi olmalısın sürekli kavga çıkarıyorum dediğin için yazdım.

Konularini takip ediyorum bende. Erkek arkadasinin gercekten de hayatinin merkezi haline getirmissin. Kor kutuk asik olmak diye buna deniliyor sanirim :) Ben bu durumu cok saglikli bulmuyorum. Bir insani bu kadar cok yuceltmemek gerekiyor. Yarin obur gun araniz acilsa kahrolursunuz, Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…