- 14 Nisan 2014
- 66
- 89
- 18
- Konu Sahibi omursevdasi
Mesaj atmak için 5 dk engelim var
Pepe nerdesinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atmak için 5 dk engelim var
Gülüm neden tartismaktan korkuyosun...yak gemileri Allah askina bu ne ...icim sisti lutfen....kendine deger ver biraz..o kaynana kaynata evdeyken o stresle tabi cocugun olmaz....yak gemileri kiz kocana baglilik ask bir yere kadar benide bir ana dogurdu cile cekmeye gelmedim sana de cek ve git..artik kocan dusunsun...diger eltiler yolu biliyor...kadina yuz vermiyor sen ne diye hizmet ediyon...kalkma yataktan....cik disarda kahvaltini yap..aksam kocanla birlikte gir...ne isin var sokakta derse girmek bile istemiyorum artik de...gec odana yat
..bu da cozum.ya da omur boyu cejersin enayi gelin sensin ailede....ayni benim annemin cektigi gibi ama biz becerdik uzak tutmayi.....
Gülüm neden tartismaktan korkuyosun...yak gemileri Allah askina bu ne ...icim sisti lutfen....kendine deger ver biraz..o kaynana kaynata evdeyken o stresle tabi cocugun olmaz....yak gemileri kiz kocana baglilik ask bir yere kadar benide bir ana dogurdu cile cekmeye gelmedim sana de cek ve git..artik kocan dusunsun...diger eltiler yolu biliyor...kadina yuz vermiyor sen ne diye hizmet ediyon...kalkma yataktan....cik disarda kahvaltini yap..aksam kocanla birlikte gir...ne isin var sokakta derse girmek bile istemiyorum artik de...gec odana yat
..bu da cozum.ya da omur boyu cejersin enayi gelin sensin ailede....ayni benim annemin cektigi gibi ama biz becerdik uzak tutmayi.....
Söylediklerinize aynen katılıyorum..
Konu sahibi arkadaşım lütfen aynen böyle yap.. Yapamam çok sert olur dersen hasta numarası yapıp halsiz gibi davran yine bunları yap..
yav bu kaynanalar gelinleri neden rahat bırakmaz anlamadım kiiSelam arkadaşlar...Aranizda kayinvalide ile oturanlar var mi? Ben kaç senedir beraber oturuyorum ama çok yoruldum artik sabrım kalmadi.Napacağimi bilemiyorum bana bir yol gosterin size ihtiyacim var(
Başka bir çözüm yolu da şöyle olabilir..
Çalışmıyormuşsun, mesleğin varmı, iş imkanın işe girme durumun varmı.. Eğer bunlar mümkün değilse..
İş bulduğunu söyleyip sabah çantana bir kitap atıp eşinle beraber çıkarsın.. En yakın kütüphaneye veya halk eğitimin kütüphanesine gidip akşam eşinin iş çıkışına kadar rahatça kitabını okursun.. Bu arada eşinde durumu bilir.. Ona artık dayanamadığını bu işi kendisi çözmediği için kendi yöntemlerinle çözeceğini belirtirsin aksi halde onu çok sevdiğin halde terk edebileceğini fln söylersin.. Akşam eşinle beraber eve geldiğinde yemek yapılmamışsa çok yorgun olduğunu böyle çalışma temposuna alışkın olmadığını söyleyip uzanırsın 1 saat.. Acımasız olmalısın eşinde katlanıcak bu duruma çözüm getirilene kadar.. kalkarsın yavaş hareketlerle.. hala yemek yoksa makarna haşlayıp koyarsın önlerine ama hergün makarna acımasız ol ancak böyle giderler..En fazla on gün içinde kaçarlar diye düşünüyorum..Bu arada temizlik yapmakta yok.. Pazar günleri çok ağır hareketlerle temizlik yaparsın ve tabi tatil günüm deyip öğlene kadar uyumayıda ihmal etme
Çocuğun yokmuş bu problemi çocuk olmadan çözmelisin.. ama bir daha asla sana yerleşmelerine izin vermemelisin..
Maaşından medet ummasınlar diye de asgari ücretten daha az alacağını söylersin onada göz dikerlerse istediğim ev eşyaları var tamamını oraya vereceğim dersin..
Bazı aileler sürü şeklinde yaşamayı severler sürekli yanyana dipdibe kültürlleri öyle bunlardamı böyle,?
Esinizin anlayisli olmasi ve cabasi guzel, yalniz kuru kuru bir ise yaramiyor, ortada elle tutulur olumlu, sizi tatmin eden bir sonuc yok... Dolayisiyla biraz daha sinirlarinizi keskin cizmeniz gerekiyor, anne babaya saygisizlik yapin, uzun demiyorum ama biraz daha keskin bir tavir sergilemek gerekiyor, sonunda biraz kirilacaklarsa da sanirim onlarin problemi, siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz...
canım neden çalışmayı düşünmüyorsun?
eve de gelince ay vay yoruldum yaparsın
bu işi biran önce halletmen lazım canına yazık...
Allah yardımcın olsun..
Evet canim farkindayim başkasi üzülmesin diye ben kendimi bitirdim bile ama nasil kendimi değiştireyim bana akıl ver ablacim napayim hangi yollu izleyeyim.Ayri çikmadan önce ben her şeyi soyledim tartıştık bile ama hepsi boş.... Anlamiyolar beni deli olacam artik sabaha kadar sinirimdan uyumak bilmiyorum kendi kendimle kavga ediyorum ruhhastasi olmam için az kaldi.Onlara soyledigin zaman hemen gelin istemiyor oglumun evine sığmiyorum demeler başlar daha önce hep buna benzer kayinvalideyi arkamdan konusulanlari duydum.Gidecek evleri yok biraz borclari var ama bu borcu benmi yaptim benmi onlarin evini dağitim.Borclari var diye Evlendiğim zaman takilan taki para ne varsa hepsini verdim bende sadece nikah yuzugum kaldi başka hiç bişey.Evleneli 7 seneye yakin yeni eşya aldık hep bunlarin borcu yuzunden. Gine borc bitmiyor eşimde kurtulamiyor bunlarin borcundan. zengin olsa biriktirdigi parasi olsa neyse kendisi zor nefes aliyor.kendi evladini bile duşunmuyor bunlar.Cok oldu nolur kusuruma bakmayin cok dolmusum konusacak paylasacak kimsem yok sadece esim var onuda kendi dertlerim ile bogdumson carem sizsiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.