• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum:(

Esinizin anlayisli olmasi ve cabasi guzel, yalniz kuru kuru bir ise yaramiyor, ortada elle tutulur olumlu, sizi tatmin eden bir sonuc yok... Dolayisiyla biraz daha sinirlarinizi keskin cizmeniz gerekiyor, anne babaya saygisizlik yapin, uzun demiyorum ama biraz daha keskin bir tavir sergilemek gerekiyor, sonunda biraz kirilacaklarsa da sanirim onlarin problemi, siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz...

Gülüm neden tartismaktan korkuyosun...yak gemileri Allah askina bu ne ...icim sisti lutfen....kendine deger ver biraz..o kaynana kaynata evdeyken o stresle tabi cocugun olmaz....yak gemileri kiz kocana baglilik ask bir yere kadar benide bir ana dogurdu cile cekmeye gelmedim sana de cek ve git..artik kocan dusunsun...diger eltiler yolu biliyor...kadina yuz vermiyor sen ne diye hizmet ediyon...kalkma yataktan....cik disarda kahvaltini yap..aksam kocanla birlikte gir...ne isin var sokakta derse girmek bile istemiyorum artik de...gec odana yat
..bu da cozum.ya da omur boyu cejersin enayi gelin sensin ailede....ayni benim annemin cektigi gibi ama biz becerdik uzak tutmayi.....

Gülüm neden tartismaktan korkuyosun...yak gemileri Allah askina bu ne ...icim sisti lutfen....kendine deger ver biraz..o kaynana kaynata evdeyken o stresle tabi cocugun olmaz....yak gemileri kiz kocana baglilik ask bir yere kadar benide bir ana dogurdu cile cekmeye gelmedim sana de cek ve git..artik kocan dusunsun...diger eltiler yolu biliyor...kadina yuz vermiyor sen ne diye hizmet ediyon...kalkma yataktan....cik disarda kahvaltini yap..aksam kocanla birlikte gir...ne isin var sokakta derse girmek bile istemiyorum artik de...gec odana yat
..bu da cozum.ya da omur boyu cejersin enayi gelin sensin ailede....ayni benim annemin cektigi gibi ama biz becerdik uzak tutmayi.....

Söylediklerinize aynen katılıyorum..
Konu sahibi arkadaşım lütfen aynen böyle yap.. Yapamam çok sert olur dersen hasta numarası yapıp halsiz gibi davran yine bunları yap..

Sagol arkadasim bugun gercekleri ortaya dokerim konusacam artik.nolursa olsun artik Her gun kendimi kahır edecegime bi defada soyliyayim kurtulayim.Yoruldum artik anlayan anlasin anlamayan kendisi bilir.Bizim dedemiz derki seven kisi yanimdadir sevmeyene kapi ordadir....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başka bir çözüm yolu da şöyle olabilir..
Çalışmıyormuşsun, mesleğin varmı, iş imkanın işe girme durumun varmı.. Eğer bunlar mümkün değilse..
İş bulduğunu söyleyip sabah çantana bir kitap atıp eşinle beraber çıkarsın.. En yakın kütüphaneye veya halk eğitimin kütüphanesine gidip akşam eşinin iş çıkışına kadar rahatça kitabını okursun.. Bu arada eşinde durumu bilir.. Ona artık dayanamadığını bu işi kendisi çözmediği için kendi yöntemlerinle çözeceğini belirtirsin aksi halde onu çok sevdiğin halde terk edebileceğini fln söylersin.. Akşam eşinle beraber eve geldiğinde yemek yapılmamışsa çok yorgun olduğunu böyle çalışma temposuna alışkın olmadığını söyleyip uzanırsın 1 saat.. Acımasız olmalısın eşinde katlanıcak bu duruma çözüm getirilene kadar.. kalkarsın yavaş hareketlerle.. hala yemek yoksa makarna haşlayıp koyarsın önlerine ama hergün makarna acımasız ol ancak böyle giderler..En fazla on gün içinde kaçarlar diye düşünüyorum..Bu arada temizlik yapmakta yok.. Pazar günleri çok ağır hareketlerle temizlik yaparsın ve tabi tatil günüm deyip öğlene kadar uyumayıda ihmal etme:1:
Çocuğun yokmuş bu problemi çocuk olmadan çözmelisin.. ama bir daha asla sana yerleşmelerine izin vermemelisin..
Maaşından medet ummasınlar diye de asgari ücretten daha az alacağını söylersin onada göz dikerlerse istediğim ev eşyaları var tamamını oraya vereceğim dersin..

Söylediklerinize aynen katılıyorum..
Konu sahibi arkadaşım lütfen aynen böyle yap.. Yapamam çok sert olur dersen hasta numarası yapıp halsiz gibi davran yine bunları yap..

Arkadasim cok hakli.Ama benim sabah cik aksam gel oyle bi luksum yok.esim cok yogun calisir izini bile yok sabah erkin gider aksam gec gelir.Hasta olamak benim isim degil yani yapamam ben yatakta rahat yatan biri degilim.Ama dedigi gibi kimseden korkum filan yok sadece buyugum diye bunce sene cekindim sabr etim.Ama sabrim bitti tukendi, bugun icimde dert olan her seyi soylemeye karar verdim.Esim kizsa bile kapiya atsa bile soyliyacam artik bu yuku fazla tasiyamam.

Selam arkadaşlar...Aranizda kayinvalide ile oturanlar var mi? Ben kaç senedir beraber oturuyorum ama çok yoruldum artik sabrım kalmadi.Napacağimi bilemiyorum bana bir yol gosterin size ihtiyacim var :((
yav bu kaynanalar gelinleri neden rahat bırakmaz anlamadım kii:35:

Başka bir çözüm yolu da şöyle olabilir..
Çalışmıyormuşsun, mesleğin varmı, iş imkanın işe girme durumun varmı.. Eğer bunlar mümkün değilse..
İş bulduğunu söyleyip sabah çantana bir kitap atıp eşinle beraber çıkarsın.. En yakın kütüphaneye veya halk eğitimin kütüphanesine gidip akşam eşinin iş çıkışına kadar rahatça kitabını okursun.. Bu arada eşinde durumu bilir.. Ona artık dayanamadığını bu işi kendisi çözmediği için kendi yöntemlerinle çözeceğini belirtirsin aksi halde onu çok sevdiğin halde terk edebileceğini fln söylersin.. Akşam eşinle beraber eve geldiğinde yemek yapılmamışsa çok yorgun olduğunu böyle çalışma temposuna alışkın olmadığını söyleyip uzanırsın 1 saat.. Acımasız olmalısın eşinde katlanıcak bu duruma çözüm getirilene kadar.. kalkarsın yavaş hareketlerle.. hala yemek yoksa makarna haşlayıp koyarsın önlerine ama hergün makarna acımasız ol ancak böyle giderler..En fazla on gün içinde kaçarlar diye düşünüyorum..Bu arada temizlik yapmakta yok.. Pazar günleri çok ağır hareketlerle temizlik yaparsın ve tabi tatil günüm deyip öğlene kadar uyumayıda ihmal etme:1:
Çocuğun yokmuş bu problemi çocuk olmadan çözmelisin.. ama bir daha asla sana yerleşmelerine izin vermemelisin..
Maaşından medet ummasınlar diye de asgari ücretten daha az alacağını söylersin onada göz dikerlerse istediğim ev eşyaları var tamamını oraya vereceğim dersin..

Ben burali degilim meslegimde var bayan kuoforuyum.Esim calismama izin vermiyor yoksa dedem bana dukan acacakti malasef izin vermedi.Disarida beklemeler ona asla izin vermez çok kizkanctir.Yapacagim tek sey kaldi dogru olani soylemek belkide her seyi dogrularini konusarak cozeriz.Bende onlar gibi rahatima istegime gore hayatimi yasarim...

canım neden çalışmayı düşünmüyorsun?
eve de gelince ay vay yoruldum yaparsın
bu işi biran önce halletmen lazım canına yazık...
Allah yardımcın olsun..

Umarım konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz.. Bende bebek istediğim için en çok stresten çocuğunuz olmamasına üzüldüm.. En kısa zamanda çözülür inşallah bu konu.. Bize haber vermeyi unutmayın olurmu konuştuktan sonra

Bazı aileler sürü şeklinde yaşamayı severler sürekli yanyana dipdibe kültürlleri öyle bunlardamı böyle,?

Çok güzel özetlemissin..kabile halinde gezmiyorlarmi sinir oluyorum.herşeyden herkesin haberi olacak illa !!

Esinizin anlayisli olmasi ve cabasi guzel, yalniz kuru kuru bir ise yaramiyor, ortada elle tutulur olumlu, sizi tatmin eden bir sonuc yok... Dolayisiyla biraz daha sinirlarinizi keskin cizmeniz gerekiyor, anne babaya saygisizlik yapin, uzun demiyorum ama biraz daha keskin bir tavir sergilemek gerekiyor, sonunda biraz kirilacaklarsa da sanirim onlarin problemi, siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz...

Ben bu saata kadar hiç saygimda kusur yapmadim.Belkide kelimeleri yanliş soyleyip cumleyi yanlis kurarak konusmus kayinvalideyi uzmus olabilirim.Ama arkamdan konusacaklarina yuzume direk soyleyip yanlisimi duzeltmeleri dogru olurdu sanirim.Ben sizin diliniz konusmalarinizi buraya gelip bunlarin yaninda ogrendim.zamani geldi sanirim hata gec bile kaldim bugun duzgun bir sekilde derdimi anlatacam.benden yorumlarinizi esırgemediginiz icin cok sagolun..

canım neden çalışmayı düşünmüyorsun?
eve de gelince ay vay yoruldum yaparsın
bu işi biran önce halletmen lazım canına yazık...
Allah yardımcın olsun..

Arkadasim canim benim Esim izin vermiyor defalarca tartistik bu konuda konusturmuyor bile😦

Ben 3 gün üst üste görüşsem sinirlerim tepeme çıkıyor, aynı evde oturma düşüncesi bile çok itici :26:

Evet canim farkindayim başkasi üzülmesin diye ben kendimi bitirdim bile ama nasil kendimi değiştireyim bana akıl ver ablacim napayim hangi yollu izleyeyim.Ayri çikmadan önce ben her şeyi soyledim tartıştık bile ama hepsi boş.... Anlamiyolar beni deli olacam artik sabaha kadar sinirimdan uyumak bilmiyorum kendi kendimle kavga ediyorum ruhhastasi olmam için az kaldi.Onlara soyledigin zaman hemen gelin istemiyor oglumun evine sığmiyorum demeler başlar daha önce hep buna benzer kayinvalideyi arkamdan konusulanlari duydum.Gidecek evleri yok biraz borclari var ama bu borcu benmi yaptim benmi onlarin evini dağitim.Borclari var diye Evlendiğim zaman takilan taki para ne varsa hepsini verdim bende sadece nikah yuzugum kaldi başka hiç bişey.Evleneli 7 seneye yakin yeni eşya aldık hep bunlarin borcu yuzunden. Gine borc bitmiyor eşimde kurtulamiyor bunlarin borcundan. zengin olsa biriktirdigi parasi olsa neyse kendisi zor nefes aliyor.kendi evladini bile duşunmuyor bunlar.Cok oldu nolur kusuruma bakmayin cok dolmusum konusacak paylasacak kimsem yok sadece esim var onuda kendi dertlerim ile bogdum :( son carem sizsiniz..

Altını çizdiğim yer bir taktik. Böyle düşündükleri için söylemiyorlar. Diğer çocuklarda yeterli konfor yok ve bu konfordan vazgeçmek istemiyorlar.

Sizin yapacağınız şey takmamak, söyleseler bile amacınıza ulaşana kadar planınıza devam etmek. Onlara hürmet gösterirken gelin beni evde istiyor en birinci en iyi gelinim diyorlar mı? Demek ki iyi olsanız da kötü olsanız da hep kötüsünüz. En iyisi ruh sağlığınızı koruyarak kötü olmak.

Haberini bekliyorum canim insaallah laftan sozden anlarlar yalniz esinin yaninda konus yuzlerine yeter istemiyorum diye.birazda diger gelinlerle yasayin el insaf cocuk istiyorum stresinizden olmuyor diye.yol yakinken cocukta yokken ayrilicam de bak nasil korkacaklar.

allah yardımcın olsun canım.ama hiç öyle üzülecekler kırılacaklar diye düşünme.lafını söyle geç üzülme.ben altlı üstlü oturuyordum.eşim benle yemek bile yemezdi.hep alt katta durudu.sonuç şuan dava açtım..eşime dava açmadan önce söyledim.6 aylık bebeğimiz var yuvamız yıkılmasın başka ev tutalım 3 günde bir gideriz gene annenlere dedim.hahay annemi bırakıp senle yaşamam dedi.düşün yani..ama bende senin gibi vur ensesine ekmeğini al cinsindendim..sonuç bu

Back
X