Çok Mutsuzum:((((

anlaşamadınız ayrıldınız bu kadar...
hem de söz olması sizin lehinize aslında.
sevgilisinden ayrıldı yerine ailenin de haberdar olduğu "sözlüsünden ayrıldı" cümlesi toplum tarafından daha normal karşılanıyor gözlemlediğim kadarıyla.

sen baya güçlü birisin o zaman..hem evde hem ders herkes başaramaz o sıkıntının arasında gerçekten..bende işte hiç cesaret edemem ya bu olayı anlatmaya inşallah geçicek ve atlatıcm

ozaman gerçek dost ve arkadaşın degiller öle olsa gönül rahatlıgıyla paylaşırsın omuzunda aglarsın ve bu kafana taktıgın şeyleri aşmanda sana yardımcı olurlar .peki psikolojik destek alıyomusun

maalesef anneme söledim ama kabul etmedi

canım hiiiiçç üzülme...kuzenim iki kere nişan attı..şuan evli ve çok mutlu mesela..dua et inşallah bundan sonra duygusal bir buhran daha yaşamazsın..

rabbim mutluluğunu daim eyler inşallahinşallah yaaa zaten beni tek kurtaracak şey dua(inşallah benimde zamanı gelince mutlu bi yuvam olur yyaa

misal şu fark var:bi kız 40 kişiylede cıkıp ayrılsa sorun deil ve bunu sevgilisine anlatmak zorunda deil..ama işte bi kez sözlenip ayrıldı mı insan acıklamak zorunda kalıor

ya bana göre de doğal ama bunu doğal karşılamayan biri çıkarsa karsıma bu beni cidden cok üzer..ne kadar doğru demişsin hayata bi kez gelioruz yasıcaz ve bitecek..maalesef sölemesi acı ama depresyondayımkendime özgüvenim gelse anlatmakdan cekinmem ama özgüvenim yok..amiiiiin allah razı olsun..

İstanbul'a geldiğinde her şeyi unutacaksın emin ol.
Söz nedir yaa millet nikahtan dönüyor kurulu evi bozuyor.
Çok takıyorsun.

LG-P710 Tapatalk

böle mi düşünüyorsun gerçekten canım yaa?inşallah dediğin gibi olur..bu dönemde desteğini unutamam gerçekten cok saol canım..

rabbim mutluluğunu daim eylesin inşallahumarım bigün benide cok seven ve hiç sorun etmeyecek birini bulurum

bende öle düşünüyorum belki zamanla tüm yaralarım kapanacak buna inanmak istiyorum..peki hayatına giren kişiler sorun etti mi bu durumu??

Canım yaşadıkların kolay değil, İnsanlar ne badereler atlatıyor, bu sevgiliden ayrılma süreci üzüp sıkabilir, babanın vefatı çok üzebilir, etrafında sürekli birileri irdelediğinden diyorsun huzursuzluğunu.. Yanlız kalmışsan yok sevgili yok sözlü nişanlı olayı derken asıl sen kendini boğuyorsun.. Boşver bir süre yalnız takılmanın tadını çıkar.. Bişey soran olursada lafı ağzına tık.. İnsan depresyon konusunda kendi kendinin doktoru buna inan.. Sen kafanda bişeyleri bırakmazsan yüreğindede bırakamazsın..

Son düzenleyen: Moderatör:

birazdan bakcam konularına canım.işte bende sorun eden birine tutulmakdan korkuyorum yaa(anladım canım cok iyi anladım hemde..maşallah rabbim ayırmasınsevgilin gerçekten düşünceli ve sevdiği belli cidden.umarım beni de cok seven biri çıkar karsıma

inan yüküm öyle ağır ki canım kaldıramıyorum artık.zaten hep evdeyim tek basıma takılıorum..bu dönemde hayatın bana öğrettiği çok ders oldu aslında..herşey beyinde biter diorlar ya işte ben bitiremiorum atamıorum aklımdan bu düşünceleri maalesefkendime hep çok kızıorum "neden sözlendim nasıl bu hayatı yaptım"die..

İnan 20li yaşlarımda bende böyleydim kendine ettiğin eziyeti 9 köy bir araya gelse edemez derdi annem.. şimdi düşünüyorumda o zamnki olaylardan sonra hep daha beteri geldi.. o yüzden sana her derdi sahiplenme yorulursun, şimdiki yorgunluğun hiç gelir.. benim ilk evliliğim ex eşimle sırf 1 aydır çıkıyoruz diye babamın baskısından oldu.. 5yılım zehir zıkkımdı.. yani hep yaşadıklarından beteri gelir o yüzden senin şu yaşadıkların herkesin hayatında enaz 1 kez başına gelmiştir.. bu arada inan karşına muhteşem bi insan çıkacaktır.. o üzsede üzülmiyeceğin biri.. kısacası anlayabileceğin biri çıkar.. inan o insanı gözünde ne kadar büyüttüğüne üzülürsün..

İmkanın varsa çalışmanı tavsiye ederim, en iyi ilaçtır,
Bir de insanlara SENİ İLGİLENDİRMEZ demeyi öğren, konuşturma kimseyi
Yaşadığın süreç insan hayatı için gayet normal, her sözlenen evlenecek diye bir şey yok

acaba yaşım die mi bu kadar takıorum ya bilmiyorum kiannemde hep baana dior kendini üzdüğün kadar kmseyi üzemezsin.ben yansıtmamaya calısıorum ama anne yüreği anlıor işte..gerçekten mi ya talihsiz bi olay..inşallah dediğin gibi olur gerçekten cok isterşm bunu..en azından karşıma gerçekten iyi biri çıksa bu olayları daha cabuk atlatır kendimi daha cabuk toplarım..peki ayrıldıkktan sonra nasıl devam ettin hayatına?illa hayatına girnler olmusdr..kendini nasıl topladın?

maalesef anneme söledim ama kabul etmedi

ozaman kendi doktorun kendin olacaksın .birde neden kendini eve kapatmak yerine sürekli dışarı çıkmıyosun başka şeylerle uğraşmıyosun .bu zamanlar evde durarak atlatılmazki. sevdigin insanla sözlenip ayrılsan ona üzülsen tamam da sevmemişsin denemişsin olmamış kimse seni eleştirme hakkına sahip deilki hata yaptım diyosun olabilir hatalarda bizim için daha büyük hatalarda var ne kadar zor olsada düşünce tarzını degiştirmeye zorlıcaksın kendini bi yolunu bulacaksın ama bunu eve kapanarak yapamazsın.

bende öle düşünüyorum belki zamanla tüm yaralarım kapanacak buna inanmak istiyorum..peki hayatına giren kişiler sorun etti mi bu durumu??

inan bana canim zamanla yaralarin kapanacak geri sadece izi kalacan. Unutmam dedigin ne varsa unutacaksin.

Ondan sonra hayatima bir kisi girdi - ki onunlada baska sebeblerden ayrildik - o insan hic bir sekilde sorun etmedi. Hayatima giren yada girmek isteyen hickimse bunu sorun etmedi. Zaten normal ve yasanan seyler bunlar. Yeterki Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin...

rabbim mutluluğunu daim eylesin inşallahumarım bigün benide cok seven ve hiç sorun etmeyecek birini bulurum

öncelikle karamsarlıı bırakıp çevreme ne derim düşüncelerinden sıyrılman gerekiyor hayat devam ediyor sonuçta. o dönemde hiç arkadaşım yoktu annemde hiç destek olmadı tek başıma atlatmaya çalıştım ama bir hedef koydum önüme öss yi kazanıp gideceim die sonuçta kazandım ve gittim. sende asla umudnu yitirme heflerinden şaşma. hayat senin kimseye hesap yada açıklama yapmak zorunda değilsin.

böle mi düşünüyorsun gerçekten canım yaa?inşallah dediğin gibi olur..bu dönemde desteğini unutamam gerçekten cok saol canım..

Evet gerçekten böyle düşünüyorum.
Yüz kızartıcı bir şey yapmadın.
Millet ne zor şeyler yaşıyor haberin var mı?
Sırf bu forumu okuman bile yeterli.
Şanslısın ki o ortamdan uzaklaşacaksın.
Burda da yeni tanıştığın insanlara bundan bahsetmek zorunda değilsin ki.
Hiiç anlatma.
Ne demek canım elimden geldiğince yardım ederim ben yine :)

LG-P710 Tapatalk

Aldatilman cok zor ama tek aldatilan sen degilsin bnce hata sendede var evet aldatlmak zor ama surekli bunlari kendine hatrlatarak yasayamazsn onune bakmaya calsmalisin sinavina odaklan ve kazanip git o nasil onune bakiyorsa sende otle bak annenin karnindan onla dogmadn tamm cok sevdn ama onsuzda olabilirsin dedgm gbi onunla dunyaya gelmedin vazgecebilirsin bi sekilde vazgecmis biri olarak diyorm bunu ve suan 4 yillik bir iliskim var bide cok fedakarlik yapmissin onun icin gittgin heryeri sormalar falan bnce hersey esit olmali oxaman seni cepte grmez karsidaki allah yardimcin olsun ama dedim gbi unutlmayacak degil ailenide annenide uzme soz olayinada gelirsek birini unutmak icin bir baskasini uzmek cektgin aciya saygiyi azaltiyor sana saygi duyardm aldatildin uzuldun diye ama uzulurken baskasinida uzmussun hayatina bakmak icin mucadele ver mesela kurslara katilip hem biseyler ogrenip hemde kafani dagitabilrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…