Cok mutsuzum

Biraz zaman ver kendine sana yazmadigi icin tedirgin oldun kaybetme korkusu sardi seni ama eger sevseydin ayrilmayi goze alamazdin o yuzden biraz kendini dinle baktin yapamiyosun onsuz ozaman barisirsin tabi o da ozaman seni isterse 😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk hafta nedense hicbisey olmamis gibi gecer hep zaten ama sonrasinda cikan duygular insani hayattan bezdirir.o aradikca onu kaybetmedigini dusunmustun belkide..elindedikini kaybedince insan degerini anlarmis acaba bu mu ona olan duygularinin sebebi??dondugunu dusun tekrar yapamam diyosan uzak dur ama duygularindan emin olmadan ariyip onuda uzme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bn hep beklicem seni demisti pisman olursan ama.en son konusmamizda biz uygun degiliz seklinde konusnalar yaptim o da hakliymissin gercekleri gordum dedi isyemeyebilirde ilerde ama.suan gercekten onu da dusunuyrm bosluk ve aliskanliktansa bu ozlem onu tekrar uzmemeliyim tabi kndimi de

Bence sen ne istedigini bilmiyorsun.
Sevmedigin kesin, sevseydin bitiremezdin,
Belki pesinden kosmamasi, aramamasini beklemiyordun.

Bütün alıskanlıklar 21 sonunda unutulurms canım kendine biraz zaman ver ve alıskanlıkla askı birbirinden ayır hem sevseydin nasıl kaybetmeyi göz alırdın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun 2 hafta sonra okulda gorduk birbirimizi konusmak istedi. Konustuk ama.hala seviyormus beni donsen bana hala.hayallerimden vazgecerim dedi. Ben anladim ki.benden.vazgecince o aci cekiyorum ama onunla olamiyorum ona donemiyorum da cunku sevmiyorum asik degilim mantikli geliyor bana iyi biri bni cok seviyr guvenilir.. Basta seviyodum da ayrica ama suan arada sogukluk var sevgim yok.. Ne birakabiliyrm ne onla olabiliyrm umut vermis gibi oldum yine ona yarin duygularini yazip verckmis bana mektup.olarak..

o zaman cevap verim..
ne alakasi var ergenlikle bunun ikileme dusmek ergenlik.midir ? sen boyle birsey yasamadin diye pesin hukumlu olma basina gelirse birgun anlarsin.

Canım bak şu an kendin için ona zarar veriyorsun.Biliyorum bilerek yapmıyorsun ama ileride çok üzeceksin onu bence bağrına taş bas ve git derim

Alışkanlıklar 21 gunde kazanılır olmasın o?

ne yaptınız? biz ayrıldık bugün. sessizliğinin altında yatan ayrılma isteğiymiş megerse

Bu yaptiginiz bencillik.
Kendi egonuz icin Onu kullaniyorsunuz.
Unutulmaktan korkuyorsunuz, pesinizde kossun, arasin sorsun istiyorsunuz.
Aramazsa ozledim, ararsa "ben seninle olamaaaaam".
Dengesizlik resmen.
Begenmiyorsaniz ayrilin ve ne kadar yalvarsa da donmeyin.
Cunku kararli ve hayattan ne istedigini bilen insanlar boyle davranir.

Ben cok.duygusalim onu uzdukca uzuluyrm evet boyle de uzuyorum egoistlik oluyr ama o da raziyim yeterki bnle ol yine dio yarn yazdigi seyi verckmis bana son kez yine sarilmak istiyomus. Dayanamiyrm bnde o boyle oldukca gidemiyorum acimak bu biliyrm ama bn sdece o bnden vazgectigi zaman cok kotu oluyrm bosluktan sanirsam.bunuda anladim napim.szce yarin onu kiramam yeternce uzgn aci cekio sarilma git verme mi yazdginida diyim ouf

.
Begenmiyorsaniz ayrilin ve ne kadar yalvarsa da donmeyin.
Cunku kararli ve hayattan ne istedigini bilen insanlar boyle davranir.[/QUOTE]

ne yaptınız? biz ayrıldık bugün. sessizliğinin altında yatan ayrılma isteğiymiş megerse

Bizde sessizlik devam..ama facete paylastigim resmimi begeniyo adam.sanirim bana;bak begendim ararsan olumluyum msj vermeye calisiyor..yaa bu erkeklere nolmus anlayamdim bizden adim bekler olmuslar.hakkinizda hayirlisi olsun.en azindan bi mesleginiz cevreniz var yeni biriyle tanisma imkaniniz var.bende oda yok ;((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…