- Konu Sahibi karbeyaz00
-
ben seni kast etmiştim
o zaman cevap verim..
ne alakasi var ergenlikle bunun ikileme dusmek ergenlik.midir ? sen boyle birsey yasamadin diye pesin hukumlu olma basina gelirse birgun anlarsin.
Bütün alıskanlıklar 21 sonunda unutulurms canım kendine biraz zaman ver ve alıskanlıkla askı birbirinden ayır hem sevseydin nasıl kaybetmeyi göz alırdın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk hafta nedense hicbisey olmamis gibi gecer hep zaten ama sonrasinda cikan duygular insani hayattan bezdirir.o aradikca onu kaybetmedigini dusunmustun belkide..elindedikini kaybedince insan degerini anlarmis acaba bu mu ona olan duygularinin sebebi??dondugunu dusun tekrar yapamam diyosan uzak dur ama duygularindan emin olmadan ariyip onuda uzme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun 2 hafta sonra okulda gorduk birbirimizi konusmak istedi. Konustuk ama.hala seviyormus beni donsen bana hala.hayallerimden vazgecerim dedi. Ben anladim ki.benden.vazgecince o aci cekiyorum ama onunla olamiyorum ona donemiyorum da cunku sevmiyorum asik degilim mantikli geliyor bana iyi biri bni cok seviyr guvenilir.. Basta seviyodum da ayrica ama suan arada sogukluk var sevgim yok.. Ne birakabiliyrm ne onla olabiliyrm umut vermis gibi oldum yine onayarin duygularini yazip verckmis bana mektup.olarak..
Alışkanlıklar 21 gunde kazanılır olmasın o?
ne yaptınız? biz ayrıldık bugün. sessizliğinin altında yatan ayrılma isteğiymiş megerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?