• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cok mutsuzum :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jLe

FREE PALESTİNE
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
100
30
98
3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen 20141115_121306.webp

Bazı ürünler kişiye özel gibi oluyor. Bende de sivilce ve zaman zaman sanırım akne oluyor. Ama bu kadar olmuyor. Biraz strese bağlı. Ben de geçen bir ürün kullanıyordum, onun imalatını durdurmuşlar. Daha sonra hadi dedi eczaneden kullanayım. Bana dediler ki, yüzünde çok sivilce olan birisi vardı bunu kullandı yüzü bebek gibi oldu. Ben de hiçbir değişim olmamıştı. O yüzden "Papulex"i bir araştır derim. Ben de işe yaramadı ama birçok kişi beğenmişti. Acaba cildiye uzmanına gittin mi? İnşallah geçer. Sevgiler.

benimde yüzüm aynı senin gibi ne denediysem fayda etmedi en son aktara gittim bi sabun verdi kahverengi renginde ismini bilmiyorum çok emin konuştu benden daha kötü olan bi cildn düzeldiğini söyledi iyi gelirse öğrenip yazarım

Kükürtlü sabun sivilceleri kurutuyor..İyidir..

Sivilce tedavisi sabır ve devamlılık isteyen bir tedavi. Ben a vitamini türevi ilaçların ağızdan alınmasını önermiyorum. Kesinlikle kozmetik ürünlerle de çözüm yok. Sivilceleri fondoten ya da pudra gibi maddelerle kapatmakta havasız kalmasına ve artmasına neden oluyor. Her zaman yağlı bir ciltte gerekmiyor. Bakteri ya da stres kökenli olabiliyor. Benim önerim iyi bir cildiyeciye gidip önerilerini yerine getirmek, düzenli takip ve kontrol. 3 ay sonra geçmediğinde de paniğe kapılmamak. Düzenli tedavide iz bile kalmadan hepsi geçiyor. Temiz tutmak, verilen ilaçları kullanın yeter ki.

Canim ilk olarak bir doktora görün.
Senin ki siradan sivilcelerden değil zira.
Ha gidip tedavi uygulandıysa ve etki etmediyse benim diyeceklerimi dene.
İlk olarak bir sure asla makyaj yapma cildine.
Her gece yatmadan cildine taze sikilmis limon suyu sür .( yaklasik 2 ay kadar her gece )
Sabah kalk yüzünü ilik suyla yika.
Nemlendirici olarak Hametan kullan sadece.
Ve bir fısfıslı şişeye maden suyu boşalt onu sık cildine günde iki kere.
Bunlar dişinda asla bir sey uygulama.
Limon basta çok yakar ama zamanla alisirsin.
İnşallah 2-3 haftaya çoğu geçer canim.
Sormak istediğin birşey olursa mesaj atabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen Eki Görüntüle 1303781

:( bende sendenım yıllardır bole sorun cekmedım 3 aydır cıkıyo ne denedımse olmadı acneslys ıle soydurmada yaptım.
bu ayın 24 randevum var bakalım doktor ne verıcek.ınan bende cok sıkıldım gece gunduz yuzumun derdıne dusmekle :(

3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen Eki Görüntüle 1303781
Canim benim cildimde baya kötü oldu ne kullandıysam fayda etmedi şuan roaccutane kullanıyorum insanlar bile farketmeye basladi yüzün güzelleşmiş diye bence doktoruna sor eğer sorun yoksa kullan çünkü gerçekten insanın canına tak ediyor yaşamayan bilemez.. Mesela benim arkadaslarim kullandığım ilacı öcü olarak görüyolar ama gercekten çok az yan etkisini gördüm

Ben neredeyse 12 yıldır bu illetle uğraşıyodum taki madecassol u kullanana kadar şu an yüzümde arada bir çıkan tek tük sivilce dışında hiç bir şey yok kesinlikle öneriyorum

Pardon kremin ismimi yanlış yazmışım clindoxly doğrusu

kızlar hap kullanmak cok tehlıkelı dıyorlar ama bende tak ettım sasırdım bakalım pazartesı gunu ne dıyecek doktor

benimkide bu şekildeydi hemen hemen bunun az daha azı her şeyi denedim en son burda çay ağacı yağı diye birşey duydum. bir başka arkadaşım da söyleyince gidip aldım aktardan.Üç gün oldu kullanalı ama resmen söndüler incecik kaldılar.Hiç bi zararını görmedim bence deneyebilirsin.Aynı zamanda sırtımda da vardı onlarda söndüler ayrıca.Umarım geçer ben de çok takmıştım ama sanırım ilacımı buldum :)

bebek gıbı yuzu olanlar nasıl basarıyor acaba.bende 25 gundur yuzumu dalın sampuan ıle yıkıyorum.ama stresten ve yuzumle oynamam cogalttı bır gecede 5 sıvılce cıktı.oynadım yara oldu.ustune ondan oncekılerde vardı daha ızlerını gecırmeye calıstıgım.

kızlar 2 aksamdır bebek pudrası ıle lımon karıştırıp surdum ıyı gıbı bugunde devamm

Bence dışarıdan yaptıklarımız kadar yediklerimiz de önemli.. Belli bir süre havuç suyu kürü yapmanı öneririm çünkü içinde A vitamini var..Hem yan etkisiz hem de cildinin bakterilere karşı olan direncini güçlendirir. Kırmızı pancarla da karıştırarak içerbilirsin.1- 2 Hafta o kürü uyguladıktan sonra aktif sivilcelerinin azalacağını düşünüyorum. Gün içinde de 2 kupa zencefil limonla, adaçayı gibi bitki çayları tüketmeye çalış. İçlerinde östrojen olduğu için ve kanı temizledikleri için iyi gelir. İz aşamasına getirirsen çözümü daha rahat olur. Ama şu anda ilke etapta yapacağın yeni sivilcelerin çıkmasını engellemek ve aktifleri kurutmak. Yüzünü yıkadığın sabunu veya jeli çok sık değiştirmeni önermem. Yani iyi geldiğini düşündüğün sabunla yıka (ben 1 yıldır çamkatranlı ve kükürtlü sabun kullanıyorum deneyebilirsin)

ve en önemlisi sakın sakın yüzünü elleme gün içinde

hıcbır fayda yok :( 3 tane aktıf sıvılcem ve ızler var :( engel olamıyorum cıkmasına

Merhaba, benimde babamın vefatından sonra elmacık kemiklerimde aşırı sivilcelenme olmuştu en az 1 yıl geçmedi ne yaptysam sonunda limonu yarıdan kesip elimle ezdirdim içine de bir miktar vazelin koyup karıştırdım parmağımla. Tabiki önce ellerinizi iyice bir yıkayın. Sonra yatarken sivilcelere sürdüm inanın 1 - 2 haftada hepsi geçti çok şükür. yarım limonu sanırım 2 gün kullanıyordum. İnşallah işinize yarar

Back
X