çok mutsuzum

leyyal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
61
7
13
hiçkimseyle görüşmek istemiyorum evde hiçbir iş yapmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum uyanmak ölüm gibi geliyor hep yalnız başıma kalıp uzanmak istiyorum zaten eşimle de aramızdaki o eski muhabbetimiz kalmadı sanırım bunalımdayım hiçbir şeyden zevk alamıyorum bu durumda olup da kurtulan var mı uzman desteği mi gerekiyor ne yapmalıyım o bile zor geliyor

Peki neden eşinizle aranız eskisi gibi değil?
Şuan depresyon geçiriyor gibisiniz..
Kafanızı acilen meşgul edecek bir meşkale bulun..

eşim değişti ben de anlayamıyorum artık

hiçkimseyle görüşmek istemiyorum evde hiçbir iş yapmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum uyanmak ölüm gibi geliyor hep yalnız başıma kalıp uzanmak istiyorum zaten eşimle de aramızdaki o eski muhabbetimiz kalmadı sanırım bunalımdayım hiçbir şeyden zevk alamıyorum bu durumda olup da kurtulan var mı uzman desteği mi gerekiyor ne yapmalıyım o bile zor geliyor

yatmak uyumak hiçbirşeyin çözümü değil derdin ne bilmiyorum ama hemen şu anda kalk toparlan bir yürüyüşe çık yada koş inan çok iyi gelir hiçbirşey yoksa çık mağaza dolaş kafan dağılsın biraz canım:KK68:

eşim doğumumdan sonra yavaş yavaş benden uzaklaştı şimdi hiç umursamıyor ona sürekli kendimi kötü hissettiğimi bu durumun hiç de normal olmadığını bana destek olması gerektiğini söylüyorum ama yapacak bir şey yok diyor ben ondan aslında ilgi alaka bekliyorum ama onun umrunda değil. dışarıya çıkmak gelmiyorki içimden

hatta bir psikoloğa gitmek istediğimi söyledim sadece güldü. sebesiz yere sürekli ağlıyorum hiçkimse anlamıyor halimi ailem bile..

burada bile anlayan yok

canım anlıyoruz da çözüm üretemedim ben şahsen yani eşinin bir psikologa gitmesi lazım sanki anlayış göstermesi lazım :KK43:ama bence siz birşeyler yapın ne biliyim alın eşinizi çocuğunuzu birlikte zaman geçirin etkinlikler geziler yapın birlikte geçirilen kaliteli zaman kadar iyi gelen birşey olamaz sanırım

bebeğim 9 aylık olacak lohusa depresyonu olduğunu sanmıyorum çok yalnızım ama

eşim zaman ayırmıyor ben tek başıma zaman geçiriyorum her şeyi tek başıma hallediyorum

şu an yemek yapmam gerekiyor onu bile yapmak istemiyorum sonra da ne yiyeceğimi düşünüyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim bunu her akşam eşime anlatıyorum neticede sadece azar duyuyorum ya da adım dırdırcı eşe çıkıyor

Benden bir öneri. Şimdi kalk ve güzel bir aksam yemegi hazırla. Giyin süslen. Eşine sürpriz yap. İlişkinizi yeniden hayata geçir. Evet ondan ilgi ve sevgi bekliyorsun ama bunu senden ilgi bekliyorum diye söyleyerek değil de hal ve hareketlerinle anlatirsan eğer daha etkili olabilir. Sen ona ozenirsen o da sana ozenir. Allah bağışlasın minicik bir de bebeğiniz varmış ne kadar güzel bir aile olduğunuzu hissettir ona. Belki yemekten sonra birlikte bi film izlersiniz yada dışarı çıkıp yürürsünüz. Bu söylediğim basit şeyler bile o kadar iyi gelecektir ki. Gül. Evet gerekiyorsa zorlayarak gül. Gerçek olmayan bir gülümsemede vücut bunun ayrımına varmadigi için olumlu sinyaller gönderiyor beyine. Sen olumlu ve güler yüzlü olursan esin de öyle olur inan ki. Ben eşin birşey yapmasın sen çabala anlamında söylemiyorum bunları ama su an seninle konuştuğumuz için senin yapabileceklerini düşünüyoruz.

Önceden çalışıyor muydunuz? Belki evde olmak yaramıyordur size çalışmaya alışıksanız

Benden bir öneri. Şimdi kalk ve güzel bir aksam yemegi hazırla. Giyin süslen. Eşine sürpriz yap. İlişkinizi yeniden hayata geçir. Evet ondan ilgi ve sevgi bekliyorsun ama bunu senden ilgi bekliyorum diye söyleyerek değil de hal ve hareketlerinle anlatirsan eğer daha etkili olabilir. Sen ona ozenirsen o da sana ozenir. Allah bağışlasın minicik bir de bebeğiniz varmış ne kadar güzel bir aile olduğunuzu hissettir ona. Belki yemekten sonra birlikte bi film izlersiniz yada dışarı çıkıp yürürsünüz. Bu söylediğim basit şeyler bile o kadar iyi gelecektir ki. Gül. Evet gerekiyorsa zorlayarak gül. Gerçek olmayan bir gülümsemede vücut bunun ayrımına varmadigi için olumlu sinyaller gönderiyor beyine. Sen olumlu ve güler yüzlü olursan esin de öyle olur inan ki. Ben eşin birşey yapmasın sen çabala anlamında söylemiyorum bunları ama su an seninle konuştuğumuz için senin yapabileceklerini düşünüyoruz.
çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsın bunların hepsini yapmak istiyorum ama üzerimde karabasan gibi bir şey var sanki ve bana engel oluyor tek başıma hiçbir şey yapamayacakmışım gibi geliyor

Önceden çalışıyor muydunuz? Belki evde olmak yaramıyordur size çalışmaya alışıksanız
evet zaten beni yalnızlık bu hale getirdi koskoca bir gün hiçbir şey yapmadan tek başıma geçiyor evin bütün yükünü çekmekten artık hiçbir şey yapamaz hale geldim

eşim doğumumdan sonra yavaş yavaş benden uzaklaştı şimdi hiç umursamıyor ona sürekli kendimi kötü hissettiğimi bu durumun hiç de normal olmadığını bana destek olması gerektiğini söylüyorum ama yapacak bir şey yok diyor ben ondan aslında ilgi alaka bekliyorum ama onun umrunda değil. dışarıya çıkmak gelmiyorki içimden
üzülme canım..
Anlıyorum halini ama erkekler maalesef böyle.. Bol bol dua et bak bir yavrun da varmış.Sarıl ona al bebişini çıkın dışarıya yürüyüş yapın..Psikolog içinde eşinden izin almana gerek yok ki , eğer ciddi anlamda ihtiyaç hissediyorsan psikoloğa buraya yaz:)

Back
X