Çok mutsuzum :-(



Sevgili KK Kadınları,
Konunun özü anlaşılmıştır.
İşte bir kez daha 4S KURALI' nın ne kadar geçerli olduğunu anlamış olduk.
Yazık çocuğa başka söyleyecek hiçbir şey yok.
 
Kiz feyk degil misin cidden. Bak meraktan soruyorum ya feyksen kizmicaz soz
 
Sevgili KK Kadınları,
Konunun özü anlaşılmıştır.
İşte bir kez daha 4S KURALI' nın ne kadar geçerli olduğunu anlamış olduk.
Yazık çocuğa başka söyleyecek hiçbir şey yok.

Ah deme jasse 4S dedin mi bogrume okuzler oturuyor. Ama dogru vallahi. Bogrume okuz degil ali babanin ciftligi otursa da dogru vallahi.
 
Sevgilin için o olmadan yaşayamam diyorsun ama o olmadan lay lay lom yapılıyor.
Birinci hata diyelim sonrası da gelmiş sevmiyorsun demek ki.Bence bi bahane bul ayrıl, gerçeği de anlatma çocuğun yüreğine inmesin.
Fake gibi de geldin bakalım..
 
Ah deme jasse 4S dedin mi bogrume okuzler oturuyor. Ama dogru vallahi. Bogrume okuz degil ali babanin ciftligi otursa da dogru vallahi.

Keşke başlık "4S Kuralının Azizliğine Uğradım Yardım" falan gibi bişey olsaydı..
Yok ben konu sahibini kınamıyorum olabilir,naif değil sert ve haşin erkeklerden hoşlanıyor belli ki.Fakat benim ti ye almak istediğim nokta üzgün numarası yapması...
Ey konu sahibi, üzülüyorsan da en fazla böyle nereye çeksen oraya gelece, Sebastian kılıklı çocugu elden kaçırma ihtimalin için.Senin olayın 4S madam.
 
4s nedir, konu fake mi kafamda deli sorular

Fake ya da değil bilmiyoruz.Fake olmayabilir, böyle şeyler yaşanıyor hayatta..
4S kuralını bilmemenize şaşırdım çok yaygındır. ama yine de sansürlü şekilde yazmaya çalışayım;
--
Seversen
S......sin
S.......sen
Sevilirsin.
 
Memur olmaya yeten kafan tehditte ne yapman gerektiğine yetmedimi?? Memur hukukundandamı anlamıyorsun.. uğrassaydın işinden ederdin onu..
 
Piskinligin de bu kadarı yani sen adami kanatsiz melek gibi anlat hatta bide bize hicbirinizin sahip olmadığı adam diyip hakaret et bide utanmadan onu aldatiyorum baskasiyla yatıyorum de!!! Pes diyorum baska da bişey demiyorum.
 
Şimdi Anladım, sağol
 

Nişanlına anlat bakalım bu hakaretlerin daha beterini duymuyor musun o melek gibi adamdan. Adam bakire olmadığını biliyorsa geçmişle ilgili ne anlatmasından korktun? bakireyim dedin çocuğa dimi ?
 
Anlamadigim sey baskasiyla iliskiye gircegine hazir sevgilin varken nisan arefesindeyken onla girseydin bari seni tehdit eden bir sapiktan hoslanmaya baslamanda ayri bir sey.Neyse yeni uyesin dilediğin kadar sacmalayabilirsin
 
şimdi mantıken sen sevgılını cok sevdıgın içn ve ayrılmamak ıcın adamın bu tehdıdıne boyun egdın

sımdı hala sevdıgın sevgılını bırakmak ıstıyorsun, hıc bır şey olmamıs gıbı davranırsak sevgılını hala sevıyorsun bırakmamak ıcın adamın tehdıdıne boyun egdın ve tamam artık adam senı ıstemıyor ama sen hala adama yanaşıyorsun bunu kes bari, adamı bırak da sevgılınlın kıymetını bilmeye devamet.

inanasım da gelmıyor abartmışsın yani, büyük konuşmayayım ama neden yaptın ki, düz mantıkla hareket edeceksen bu durum böyle.

ama dıger adam senı bırakır mı orası mechul, gerçekse girmişsin boklu bir kuyuya.
 
Allah sizin gibileri düzgün namuslu insanların karşısına çıkarmasın inşallah. Yazık başkasının da başını yakiyosun. Evlenincede devam edersin yada başkasını bulursun. Alışmış insan hep devam eder. Yazık ya gidin tehdit edeçek kadar şantaj yapacak kadar adi bir herifi seçiyorsaniz ona layiksiniz bence. Allah ıslah etsin.
 
Midem bulandı. Bu nasıl ahlak anlayışı kusucam iyykk. . Zamanla normal gelir evlenincede yaparsın. Başkasının başını yakacağına git ayrıl ne yapiyorsan yap. Tehdit şantaj eden adama aşık olabilecek anlayışta biri o kişiye layiktir zaten. Yazık günah nişanlın maddi manevi emek veriyor. Allah senden kurtarsin o adamı bence.. He ötekinden postayı yiyince buna yamanmaya kalkma yazık. Tehdit vs.. eden adam 3 gün sonra seni tanımaz.
 
Hakaret edileceginizi biliyorum demissin piskin piskin buralardaki uyelere hakaret etmissin ustune yemedigim hakaret kalmadi demissin,madem nisanlin senin bakire olmadigini biliyor neden adamin santajindan korktun!ya allah askina sen ne kullaniyorsun milletle kafa bulmak icin mi burdasin?fake hesap gibi duruyorsun Kazen bu arkadasla ilgilenir misin ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…