- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Allah'a hamdolsun boyle kadersizlige valla bisey diyemiyorumYazik konduramiyosa demekki. Tabi canimm biz konu sahibi kadar sansli degiliz biz erkeklerden yana kadersiz kadinlariz
Bnm sevgilim melek gibi bi adam.adam gibi adam..ama bn pisliğim iğrencin tekiyim .tamam mı tatmin oldunuz mu? Derdimi net bi şekilde ifade etmemiş olabilirim sözcüklere adam akıllı dökememiş olabilirim nolmuş ki ? Evet belkide hiç birinizin sahip olamadıgı bi erkeğe sahibim utangaçlığından kız arkadaşlarımın yüzüne bile bakmadan konuşan bakire olmadıgımı bildiği halde 3 yıldır helal olmayı bekleyen her nazımı kaprisimi çeken..şimdi böyle bi erkek olamaz diyede yalancı dersiniz bana..tek amacım içimi dökmekti ama duumadıgım hakaret kalmadı
Sevgili KK Kadınları,
Konunun özü anlaşılmıştır.
İşte bir kez daha 4S KURALI' nın ne kadar geçerli olduğunu anlamış olduk.
Yazık çocuğa başka söyleyecek hiçbir şey yok.
Ah deme jasse 4S dedin mi bogrume okuzler oturuyor. Ama dogru vallahi. Bogrume okuz degil ali babanin ciftligi otursa da dogru vallahi.
4s nedir, konu fake mi kafamda deli sorular
Piskinligin de bu kadarı yaniBnm sevgilim melek gibi bi adam.adam gibi adam..ama bn pisliğim iğrencin tekiyim .tamam mı tatmin oldunuz mu? Derdimi net bi şekilde ifade etmemiş olabilirim sözcüklere adam akıllı dökememiş olabilirim nolmuş ki ? Evet belkide hiç birinizin sahip olamadıgı bi erkeğe sahibim utangaçlığından kız arkadaşlarımın yüzüne bile bakmadan konuşan bakire olmadıgımı bildiği halde 3 yıldır helal olmayı bekleyen her nazımı kaprisimi çeken..şimdi böyle bi erkek olamaz diyede yalancı dersiniz bana..tek amacım içimi dökmekti ama duumadıgım hakaret kalmadı
Şimdi Anladım, sağolFake ya da değil bilmiyoruz.Fake olmayabilir, böyle şeyler yaşanıyor hayatta..
4S kuralını bilmemenize şaşırdım çok yaygındır. ama yine de sansürlü şekilde yazmaya çalışayım;
--
Seversen
S......sin
S.......sen
Sevilirsin.
Bnm sevgilim melek gibi bi adam.adam gibi adam..ama bn pisliğim iğrencin tekiyim .tamam mı tatmin oldunuz mu? Derdimi net bi şekilde ifade etmemiş olabilirim sözcüklere adam akıllı dökememiş olabilirim nolmuş ki ? Evet belkide hiç birinizin sahip olamadıgı bi erkeğe sahibim utangaçlığından kız arkadaşlarımın yüzüne bile bakmadan konuşan bakire olmadıgımı bildiği halde 3 yıldır helal olmayı bekleyen her nazımı kaprisimi çeken..şimdi böyle bi erkek olamaz diyede yalancı dersiniz bana..tek amacım içimi dökmekti ama duumadıgım hakaret kalmadı
Anlamadigim sey baskasiyla iliskiye gircegine hazir sevgilin varken nisan arefesindeyken onla girseydin bariBiliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?