Çok mutsuzum :-(

yapmadan once dusunseydin elinden kaza cikip cikmayacagini, nasil bi mide bu anlamadim.
Git ayrıl ömür boyu vicdan azabı çekersin, elbet bu yaşadığında karşına çıkar bi gün. Evlenince iyice çıkmaza girersin, bi şekilde ayrıl adamı haketmiyosun zaten nasil birlikte olmaya devam edeceksen.
Ya allahım böyle insanlar var mi cidden inanamiyorum git ayrıl ya

İlk ilişkinde zorlaması için sebep neydi tehdit edecek bir unsur yok o bakımdan? Karşılıklı bir etkileşim yaşıyorsanız onunla evlenin olsun bitsin.
Orası biraz karışık aslında...ilk ilişkimi yaşadıgımda yaşım daha küçüktü sevgiliydik onunla ailemdende korkuyordum en ufak seyde tehtit ediyordu yok ailene söylerim yok şöyle yaparım yok bunu yaparım..evlenilecek bi adam değil

:-( kaybedemem onu

Seven biri asla aldatmaz bunda bir anlaşalım önce. Aynı anda iki kişiden birden hoşlanamazsın bunda da anlaşalım.
Ben olsam aşkımdan ölsem de o nişanlıyı azat ederdim. Ne kadar seversen sev layık değilsin artık ona. İki iki daha dört, o adam seni aldatsaydı senden gizleyip bir güzel seni kandırmasını ister miydin hiç? Hayır değil mi? O halde bedel ödeme vaktin geldi, öde bakalım şimdi. İlki ayrılık olacak, sonra da vicdanın varsa ona hesap vereceksin. Zannederler ki tek cehennem diğer dünyada, yok canım birazı da burada. İnsan kendi yapıyor hem de eliyle, bak sen yapmışsın işte. Her yaptığının bir sonucu olur, burası böyle bir yer. Zannetme ki kaçarım bundan, şimdi kaçsan elbet gün gelir yine seni bulur. Sussan devam etsen sanki o herif seni bırakacak mı? Evliyken de kocama demesin diye gidip o herifle yatacak mısın?
O yüzden büyü artık ve yaptığının sonuçlarıyla yüzleş.

Tehtit ettiyse sende onu tehtit et deki yanarsam senide yakarım eğer aileme söylersen seni öldürürler nede olsa ben evlatlarıyım bana kıyamazlar ama sen bitersin de yani tehtit etti diye yatılmaz belliki seninde gönlün olmuş bu bahane bunun arkasına sığınarak kurtulamazsım malesef

Peki..Tekrar ayrılmayı deneyeceğim..vicdanım azda olsa rahatlar belki

Herşeyi anlatsam affetmez mi acaba?

Peki..Tekrar ayrılmayı deneyeceğim..vicdanım azda olsa rahatlar belki
Öteki adam yine tehdit edecek belli ki. Evlenince sihirli değnek falan dokunmayacak, evlilik sana kalkan oluşturmayacak ki. O zaman da gel benle yat, yoksa kocana her şeyi anlatırım derse ne yapacaksın? Cidden buna cevap ver hadi.

Gene aynı aptallığı yapacagım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…