Çok mutsuzum

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Bu aralar üstüste oldu kusura bakmayın..Nişanlımla aramız limoniydi bugün görüşmek istedi kardeşimde gelebilirmi dedi tabiki gelebilir dedim neyse buluştuk üçümüz bisiklet sürmeye gittik ben farkında olmadan hızlı sürmüşüm geriye baktığımda hep iki kardeş sürerken gördüm ama bunu kasıtlı yapmadım ben sürerim onlarda yanıma gelir diye düşünüyodum neyse akşam evime bıraktı gittiler sonra saatlerce oyun oynadılar sonra bitince bana yazdı bende surat yaptım ilgilenmiyosun bugünde yanıma gelmedin bisiklet sürerken dedim oda sen çok hızlıydın kaç kere yavaş sür diye bağırdım arkandan dedi beni dışladın dedim sen ayrı takılıyosun dedi bende mutsuz olduğumu söyledim bisüre yokum hoşçakal dedim baya gelme mümkünse güle güle dedi ben bu işi beceremiyorum galiba

buraya yazdığınız olay yüzünden demediniz değil mi?
evveliyatda da birşeyler vardı da o yüzden "hoşçakal" dediniz?
yoksa şu yazdığınızda, oturup doğru düzgün konuşmadan önce "hoşçakal" denecek birşey göremedim ben...
hatta kaprisli bir kadın gördüm sanki...

Bence de sen bu işi beceremiyorsun. Ben yokum, annene söyle seni eğlendirecek birini bulsun. Bunlar ne Allah aşkına? Çok ergence triplerin var. Biraz çeki düzen ver kendine yoksa artık o da sıkılacak. Sen hızlı gitmişsin mecbur değil ki o hız yapmaya. Yanında kardeşi var. Sen onlara uysaydın.

Bisüre kayboluyorum hoşçakal dedim ayrılma anlamında değildi ama çok zoruma gitti

Bende öyle düşünmeye başladım 25 yaşındayım ama erkenmiş benim için bu işler karşımdaki insanıda üzüp duruyorum çok seviyorum ama onu üzmekten alıkoyamıyorum kendimi

O anda öyle olmadı işte kendiside hep sonradan yanıma geldi diğer zamanlarda kardeşiyle geçirdi

Bende öyle düşünmeye başladım 25 yaşındayım ama erkenmiş benim için bu işler karşımdaki insanıda üzüp duruyorum çok seviyorum ama onu üzmekten alıkoyamıyorum kendimi

Ben seni az çok çözdüm yerli yersiz tepkilerin var.

İstiyorsun ki en ufak şeye alın, kırıl.
Nişanlın da yalvar yakar hep gönlünü alsın.

Nereye kadar?

Bak sana söyleyeyim evlenene kadar bir şekil yapar onu çok gönlünden kopuyor diye
yaptığını sanma. Nikaha kadar kaybetme korkusuna zorlar kendini.

Nikahtan sonra bu triplerinle bir odada tek başına ağlarsın.
Eşin de kumanda gibi kanepeye yığılır.

Bu arada yengeç burcumusun demiştiniz yengeç burcuyum..bende bazı özelliklerimden nefret ediyorum evlenince öyle olacak büyük ihtimalle bu özelliklerime rağmen karşımda bulabileceğim en anlayışlı insan var ama çok denesemde ben beceremiyorum

Bisüre kayboluyorum hoşçakal dedim ayrılma anlamında değildi ama çok zoruma gitti

üzgünüm, anlayamıyorum
ayrılma anlamında değilse, "bir süre kayboluyorum, hoşçakal" ne demek?
ben istediğim zaman gider, istediğim zaman gelirim mi demek?
istediğim zaman konuşurum, istemediğim zaman konuşmam mı demek?
bana biri "bir süre kayboluyorum, hoşçakal" dese ve ben bunu hakedecek çok büyük bir hata yapmamışsam, "haydi yolun açık olsun, elveda" derim yani

dünkü konunda da haksızdın gene haksızsın, neden hızlı sürüyorsunki bisikleti tavır yapar gibi, herkes sana uysun istiyorsun ve saçma şeylerle yapıyorsun, bence de beceremiyorsun bu işi, seni kardeşi de yanlış anlamıştır acaba beni istemiyor mu diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…