- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bu aralar üstüste oldu kusura bakmayın..Nişanlımla aramız limoniydi bugün görüşmek istedi kardeşimde gelebilirmi dedi tabiki gelebilir dedim neyse buluştuk üçümüz bisiklet sürmeye gittik ben farkında olmadan hızlı sürmüşüm geriye baktığımda hep iki kardeş sürerken gördüm ama bunu kasıtlı yapmadım ben sürerim onlarda yanıma gelir diye düşünüyodum neyse akşam evime bıraktı gittiler sonra saatlerce oyun oynadılar sonra bitince bana yazdı bende surat yaptım ilgilenmiyosun bugünde yanıma gelmedin bisiklet sürerken dedim oda sen çok hızlıydın kaç kere yavaş sür diye bağırdım arkandan dedi beni dışladın dedim sen ayrı takılıyosun dedi bende mutsuz olduğumu söyledim bisüre yokum hoşçakal dedim baya gelme mümkünse güle güle dedi ben bu işi beceremiyorum galiba
Bisüre kayboluyorum hoşçakal dedim ayrılma anlamında değildi ama çok zoruma gittiburaya yazdığınız olay yüzünden demediniz değil mi?
evveliyatda da birşeyler vardı da o yüzden "hoşçakal" dediniz?
yoksa şu yazdığınızda, oturup doğru düzgün konuşmadan önce "hoşçakal" denecek birşey göremedim ben...
hatta kaprisli bir kadın gördüm sanki...
Bende öyle düşünmeye başladım 25 yaşındayım ama erkenmiş benim için bu işler karşımdaki insanıda üzüp duruyorum çok seviyorum ama onu üzmekten alıkoyamıyorum kendimiÇok hızlı giderek uyumsuz davranmışsın.
Herkes hızlı süremez ama herkes yavaşa uyum sağlayabilir.
Bir de dikkatimi çekiyor hep böyle küçük meseleleri büyütüyorsun.
Böyle bu iş yürümez bu gerçek.
Evet benim hızlı gitmem sanki ona kırgınlığımdan olduğunu düşünüyo ama öyle değildi ben hızlı sürmeyi seviyorum gelirler diyede bakıp durdum ama onlar konuşuyodu aralarındaBirbirinizi tamamen yanlış anlamış olduğunuzu düşünüyorum...
O anda öyle olmadı işte kendiside hep sonradan yanıma geldi diğer zamanlarda kardeşiyle geçirdiBence de sen bu işi beceremiyorsun. Ben yokum, annene söyle seni eğlendirecek birini bulsun. Bunlar ne Allah aşkına? Çok ergence triplerin var. Biraz çeki düzen ver kendine yoksa artık o da sıkılacak. Sen hızlı gitmişsin mecbur değil ki o hız yapmaya. Yanında kardeşi var. Sen onlara uysaydın.
Sen yinede söyleYazsam da bir kulağından girecek öteki kulağından çıkacak.
Bende öyle düşünmeye başladım 25 yaşındayım ama erkenmiş benim için bu işler karşımdaki insanıda üzüp duruyorum çok seviyorum ama onu üzmekten alıkoyamıyorum kendimi
Evet benim hızlı gitmem sanki ona kırgınlığımdan olduğunu düşünüyo ama öyle değildi ben hızlı sürmeyi seviyorum gelirler diyede bakıp durdum ama onlar konuşuyodu aralarında
Bu arada yengeç burcumusun demiştiniz yengeç burcuyum..bende bazı özelliklerimden nefret ediyorum evlenince öyle olacak büyük ihtimalle bu özelliklerime rağmen karşımda bulabileceğim en anlayışlı insan var ama çok denesemde ben beceremiyorumBen seni az çok çözdüm yerli yersiz tepkilerin var.
İstiyorsun ki en ufak şeye alın, kırıl.
Nişanlın da yalvar yakar hep gönlünü alsın.
Nereye kadar?
Bak sana söyleyeyim evlenene kadar bir şekil yapar onu çok gönlünden kopuyor diye
yaptığını sanma. Nikaha kadar kaybetme korkusuna zorlar kendini.
Nikahtan sonra bu triplerinle bir odada tek başına ağlarsın.
Eşin de kumanda gibi kanepeye yığılır.
Bisüre kayboluyorum hoşçakal dedim ayrılma anlamında değildi ama çok zoruma gitti
Bu aralar üstüste oldu kusura bakmayın..Nişanlımla aramız limoniydi bugün görüşmek istedi kardeşimde gelebilirmi dedi tabiki gelebilir dedim neyse buluştuk üçümüz bisiklet sürmeye gittik ben farkında olmadan hızlı sürmüşüm geriye baktığımda hep iki kardeş sürerken gördüm ama bunu kasıtlı yapmadım ben sürerim onlarda yanıma gelir diye düşünüyodum neyse akşam evime bıraktı gittiler sonra saatlerce oyun oynadılar sonra bitince bana yazdı bende surat yaptım ilgilenmiyosun bugünde yanıma gelmedin bisiklet sürerken dedim oda sen çok hızlıydın kaç kere yavaş sür diye bağırdım arkandan dedi beni dışladın dedim sen ayrı takılıyosun dedi bende mutsuz olduğumu söyledim bisüre yokum hoşçakal dedim baya gelme mümkünse güle güle dedi ben bu işi beceremiyorum galiba
Sen yinede söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?