Çok mutsuzum

İyi anlarım burçlardan

Mecbursun.
Kendini zorla biraz.

Bir de bir şey itiraf edeyim kırılma.

Ben erkek olsam böyle her şeyi sorun eden, mıy mıy, mız mız kadınlardan hiç
hoşlanmazdım. Ciddiyim.

Hadi hoşçakal, iyi bir süre ben yokum, bunlar nişanlılıkta söker.
Evlendikten sonra sökmez bil.

Acilen değiştir kendini.

Sorunlar hep olacak, çözümün ergen tripleri olmasın.

Bisüre onunla konuşmak istemediğimi belirttim oda dünden hazırmış bu sefer ne o arar nede ben

Tepemi attırdın, konuşma benle.
Yalvarıp yakarırsan sesimi duyabilme ihtimalin var.
Azıcık kıvran demek :)

Kardeşinin zamanında nişanlıma çok şımartıyosun bu kızı dediğini bi şekilde görmüş olsamda yinede ona karşı sevgimi saygımı yitirmedim,napıcağımı gerçekten bilmiyorum

Tepemi attırdın, konuşma benle.
Yalvarıp yakarırsan sesimi duyabilme ihtimalin var.
Azıcık kıvran demek :)

canım anladım tabi, hatta sonrasını da imalı yazmaya çalıştım ama şimdi baktım da yazamamışım, düz yazı gibi olmuş

Bu kadar basit şeyler yüzünden adamı tüketiyorsun. Soğudugu zaman geri dönüşü olmaz. Seni meşgul edecek bir şeyler bul. Çalışmaya başladın zannimca.
Şu aralar o kadar çok meşgulümkü ama bu meşguliyetler içinde bile ona sataşma fırsatını bulabiliyorum huylu huyundan vazgeçmiyo yani

O anda öyle olmadı işte kendiside hep sonradan yanıma geldi diğer zamanlarda kardeşiyle geçirdi

Belki kardeşinin bir sıkıntısı vardı, belki o yüzden onunda gelmesini istedi. Ya da sana öyle geldi. Çok alıngan davranıyorsun ve ufacık şeyde bile konuyu ayrılma gibi şeylere getiriyorsun. Bunu törpülemen lazım. 25 yaşındasın ama şu yaptığını 18 yaşında insanlar yapar. Sen ayrılma anlamında demedim diyorsun ama dün "annene söyle seni eğlendirecek birisi bulsun", bu gün " bir süre kayboluyorum, hoşçakal" bunlar hoş değil ki. Onunda bir gururu var.
Bende çok asi biriydim, ama bunu törpülemeyi öğrendim. Seninde öğrenmen lazım artık.

Evlenene kadar taktik yapıyo belkide dediğiniz gibi şuan tek umudu evlilik evlenince böyle olmayacağımı çünkü yanyana olup zaten ilgileneceğini söylüyor,kendimi değiştiremiyorum ne yazıkki

Nasıl öğrendin peki bunu anlatmanı çok isterim

Kardeşinin zamanında nişanlıma çok şımartıyosun bu kızı dediğini bi şekilde görmüş olsamda yinede ona karşı sevgimi saygımı yitirmedim,napıcağımı gerçekten bilmiyorum

Oooo sen o kadar da fena değilsin.
Ben olsam onu duysam acayip kin yaparım buluşmaya da gelmesin derim.

O kadar da kötü değilsin demek kendine haksızlık etme. :)
Biraz çocukluğu, saçma triplerini bıraksan becerebilirsin aslında.

Şöyle düşün sen olgun olduğunda onun sana saygısı ve sevgisi artar.

Mesela şu konuda ben bir süre yokum hoşçakal yerine, bugün seni yanımda görmek isterdim.
Belki ben uyum sağlayamadım belki sen önemi yok.
Bir dahakine dikkat edelim canım diyebilirdin.

Hem rahatsızlığını dile getir, hem gerekli mesajı ver.
Ama kavgasız, tripsiz

Home cim sen hep tek taraflı bakıyorsun olaya farkında misin?
Diyeceksin ki niye?
Şimdi bak burada bir kaç durum seziyorum .kardeşim getirebilir miyim demiş hiç düşündün mü bunu niye dedi.....dur tahmin edeyim çünkü kardeşi bende geleyim mi diye sordu.o da sana sordu.peki iki sevgili cikacakken o kişinin ne işi var? Bu bir burada ben ,sen her ne kadar konduramasan da bir tezgah var gibi geldi.sen de o tezgahı gelmişsin.erkek tarafından her hangi birisi seninle laylaylom yapmak için gelmez ...af edersin ama gö...ünü açmak için gelir. Sen de çok güzel bir koz vermişsin safca.

ama sen hep bu tavırlar içindeysen ve bunu nişanlın hep alttan alıyorsa eğer kardeşinin de bu şekilde demesi gayet normal.. yapıcağın şey değişmek

Bunu demek için çok geç kaldım sizin gibi olgun düşünebilmek isterdim,artık ne o arar ne de ben..

Hiçbişey anlamadım bu mesajdan

Kardeşi fiti fiti yapar senin aleyhinde. O da kardeşinin güç alır sana sırtını döner anladın mi?

Canım dünkü konunu da okudum yanı neden bu kadar bu şekilde tavır yapıyorsun erkek soğursa bir daha toparlayamazsiniz nolur azıcık şakaya vur neşeli ol sonra siz nisanlisiniz her dakika ayrılık ağzına alma yapma boyle mutluluklar

Teşekkür ederim şu sıralar genel bi huysuzluğum var regl dönemim yaklaşıyo ondan sanırım,kendimi çok mutsuz hissediyorum nişanlımı özlediğim içinde zaman zaman hırçınlaşıyorum ama bunu sevgi sözcükleri yerine ayrılığa getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…