Çok mutsuzum

Kardeşinin zamanında nişanlıma çok şımartıyosun bu kızı dediğini bi şekilde görmüş olsamda yinede ona karşı sevgimi saygımı yitirmedim,napıcağımı gerçekten bilmiyorum

valla üzgünüm ama
ben de şimdi aynı şeyi düşündüm
nişanlısı çok şımartıyor galiba dedim şu yazılanları ve öncek konularına dair yorumları okuyunca...
o da kardeşi neticede, seviyordur abisini, böyle olmasını istemiyordur

Ha işte yapma bunu ayrılığı olağan bir hale kendi ağzında getirme. Hadi adam dusunmeye başlarsa "şimdiden ayrılık diyor evlilikte nolur kim bilir diye" ve vazgecerse. Yapma yuzyuze konusun ve bunların sebeplerini açıkça konusun

Tamam işte güzelim nişanlinla ayrı görüş kimseyi katma araniza...asla......gelmek isterlerse .....hayatım özel bir şey konuşmak istiyordum seninle de atlat. ...

neler yaşadınız bilmiyorum ama nasıl bu kadar genelleme yapabiliyorsunuz?
neden erkek tarafından biri laylaylom yapmak için gelmez?
neden erkek tarafı bu kadar kötüdür?
gerçekten, ama gerçekten kardeşi onlarla olmak istemiş olamaz mı?
nasıl bu kadar "kesin" yazıyorsunuz anlayamıyorum

ha, ben böyle yazınca "erkek annesidir" diyorlar
hem erkek, hem kız annesiyim, kızımı da çooooooook ama çok severim

Bu olayda boş yere alınganlık yapmışsın gibi geldi. Umarım düzeltirsiniz aranızı bu sebepten küs kalmaya değmez bile.

Ayy Allah sabır versin nişanlına... Bunca saçma tribi çekiyor
Neden hayatı kendine de nişanlına da işkence haline getiriyorsun? Mutlu olmak varken bu kadar ufak şeylerle mutsuz olmayı neden seçiyorsun??

Eski konunuzu bilmiyorum ama neden böyle ufak tefek seyler icin yok yere iliskinizi zedeliyorsunuz? Sonra böyle ufak tefek seyler birikir dag olur. Inaninki degmez. Zamaninda (23 yasinda) bende böyle gereksiz yere alinganlik yapar karsimdaki insana hayati zorlardim. Suanda o halime gülüyorum cok gereksiz seyler yapmisim. Herseyden önce kendi iyiliginiz icin bu yönünüzü törpülemekte fayda var.

Birşey soracağım, nişanlınıza karşı güven sorununuz mu var? Ya da ne bileyim içten içe sizi rahatsız eden birşey? O nedenle çocukça da olsa onun sevgisini sabrını test ediyor olabilir misiniz farkında olmadan?

Çok güzel yazmışsın. Aynen öyle oluyor. Maalesef arkadaşın sonu da böyle olacak sanırım.

Ben de biraz onun gibiyim aslında alınganlık konusunda. Benim herif beni alttan alıyor hala, bakalım nereye kadar. .

Niye bu kadar alingansin niye haksiz oldugun zamanlarda bile ne o arar nede ben diye gider yapiyosun bunu anlayamadim diger konunuda okudum soruyosun ama cevplari cok takmiyosun yine aramam cok zoruma gitti diyosun yani mantikli bi insan niye kendini ve karsisindaki sebepsizce üzer..Kardesi hakli bence hic bnu dusundunmu tabiki dusunmedin karsi tarafi suclamak varken niye kendine bole seyler sorasin ki 25 yasindasin ama ergen gibi tripler yapiyosun bu sekilde sürmez karsina cikan herkesi uzaklastirirsin kendinden sonunda yalniz kalirsin..Bak bu onemli bunu unutma

Sonunda yalnız kalıcam galiba haklısınız, dediğim gibi oldu 24 saattir ne o aradı ne de ben..

Evet istiyorumki ben ne kadar sorun çıkarsamda o hep alttan alsın sevsin ama oda bıkmaya başladı farkındayım hala aramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…