Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..
Ayrılırdım.Hayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..
Topuklarım vura vura olay mahallini ve zat-ı allerini terk ederdim.Biraz üzülürdüm de tabi.
Ağır çünkü.Canına tak etmiştir bazı şeyler ki açıklama da yapmıştın zaten diğer mesajında.Üzülmemek elde değil de. Ne bileyim laf çok ağır geldi bana
Ağır çünkü.Canına tak etmiştir bazı şeyler ki açıklama da yapmıştın zaten diğer mesajında.
Dönüşü olmuyor maalesef bu lafların.araya o soğukluk girmiş.Aileler zaten isteksiz olsa da hayır gelmez o ilişkiden artık.
Umarım hayırlı olur her şey bundan sonra senin için.
Durup dururken mi söyledi yoksa bir kavga anında falan mı?
Ben sanırım " ben elimden geleni yapıyorum mutlulugumuz için. Ama hala mutlu edemiyorsam yapabileceğim bir şey yok " derdim
Kapı orda biran önce gitte gelene yol açılsın derdim tahammül edemezdim sanırım. Eğer herhangi bir kabahatim yoksa yani durduk yere sıkılmışsa
Aslında yeni evliliklerde oluyor böyle zırvalıklar eşler arasında ama aile işin içine girdiği için çözümü ya çok zor oluyor ya da uzun zaman oluyor ama süreç çok sancılı.Yeni evli olduğunuz için boşanma da olmuyor diye biliyorum,boşamıyor hakimler.Sabır işidir evlilik, eğer bunu söylemeye kadar varan bir sabırsızlık varsa ortada durumu çok vahim görüyorum. Herhangi bi geri adım da gelmedi, bu sözler bana dün gece söylendi ama ondan beri bi konuşma geçmedi. Zaten aynı ortamda olmayışın sebep olduğu iletişimsizlikler de cabası
Niye aynı evde değilsinizBiraz daha konuyu genişletmek gerekirse; biz daha yeni evli sayılırız, henüz aynı evde bile yaşamıyoruz evlendik ama fiilen bi birliktelik daha ortada yok maalesef, sorunlu bi evlilik süreci yaşandı, istenmeyen gelin oldum, o ailesini karşısına aldı vs, Sabri tükendi sanırım.
Niye aynı evde değilsiniz
Uzaktan mutluluk enerjisi vermenizi mi bekliyo