"çok mutsuzum"

Hayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..

seninle çok mutsuzum'u anlarım da
beni mutlu edemiyorsun'u anlayamam
ne demek beni mutlu edemiyorsun, bu senin görevin mi?

sabrı tükendi herhalde falan yazmışsınız
sabrı tükendiyse mutlu olamıyoruz desin, ilişkimiz bozuk desin, yürümüyor desin
beni mutlu edemiyorsun nedir?

neden aynı evde değilsiniz ki?
tamamen inat ederek mi evlendiniz ailesine karşı?

seninle çok mutsuzum'u anlarım da
beni mutlu edemiyorsun'u anlayamam
ne demek beni mutlu edemiyorsun, bu senin görevin mi?

sabrı tükendi herhalde falan yazmışsınız
sabrı tükendiyse mutlu olamıyoruz desin, ilişkimiz bozuk desin, yürümüyor desin
beni mutlu edemiyorsun nedir?

neden aynı evde değilsiniz ki?
tamamen inat ederek mi evlendiniz ailesine karşı?
Sadece nikah kıyılmış, düğün daha olmamış neyine sabrı tükenmiş daha dur bir arpa boyu yol gidilmemişken..

Sadece nikah kıyılmış, düğün daha olmamış neyine sabrı tükenmiş daha dur bir arpa boyu yol gidilmemişken..

benim yazılanlardan anladığım mecburi bir nikah olmuş (tamamen benim fikrim, böyle yazılmadı)
belki sorun kendi başına budur

Halbuki insanlar imzayı basınca karşıdaki kişiyi "Beni mutlu et" diye zimmetine geçirmiş oluyor. Nasıl olur da onu mutlu edemezsin aşk olsun konu sahibi.
Ben senin yerinde olsam "beni ayna olarak gör, sen benim hakkımda ne düşünüyorsan aslında kendin öylesin" derdim.

Tabi önceden mecburi bi nikah idi. Yani düğün sonra olacak idi. Fiili beraber yaşama önümüzdeki günlerde olacaktı 6 aydır nikah kıyıldı bu arada

Hayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..
Sebebini sorardım, geçerli bi nedeni varsa ayrılalım o zaman derdim. Sonuçta evlilik tek taraflı yürümüyor. Gerçekten mutsuzsa ne yapabilirsin ki...

Sen beni mutlu edebiliyor musun acaba?! derdim..
Öyle ya, tek taraflı olmaması lazım.
Ayrılırdım ayrılmazdım diye keskin konuşamıcam ama ayrılmak için yeterli bir sebep mi derseniz, evet yeterli..
Karşılıklı olarak eteğinizdeki taşları döküp ona göre yol çizin

Üzülürdüm. Ayrılırdım. Bu kadar. Bir zaman sonra acısı tam geçmese de hafiflerdi. İnsan neleri atlatmıyor ki.

Dün kendi eteğindeki taşları kendince döktü ben dinledim, bu kadar negatif düşünceleri olduğunu tahmin etmezdim benle ilgili olarak, finali de işte bu konuda geçen sözlerle yaptı, benimle mutlu değilsen hayatından çıkmayı bilirim dedim, ne çık dedi ne çıkma.. Benim çok başıma buyruk olduğumu düşünüyormuş, onun sözlerini dinlemiyormuşum falan filan.

Sabır işidir evlilik, eğer bunu söylemeye kadar varan bir sabırsızlık varsa ortada durumu çok vahim görüyorum. Herhangi bi geri adım da gelmedi, bu sözler bana dün gece söylendi ama ondan beri bi konuşma geçmedi. Zaten aynı ortamda olmayışın sebep olduğu iletişimsizlikler de cabası

sinirle ben neler soylerim esime Allah affetsin :KK64:
yanyana geldiginizde de ayni sekilde konusursa ozaman bu dusuncesinde dogruluk payi vardir ama su durumda bence ustune dusme.
yuzyuze gorusmeden de tlfda halletmeye calisma durumu.
doksun bakalim taslarini gozunun icine bakarak

Dün kendi eteğindeki taşları kendince döktü ben dinledim, bu kadar negatif düşünceleri olduğunu tahmin etmezdim benle ilgili olarak, finali de işte bu konuda geçen sözlerle yaptı, benimle mutlu değilsen hayatından çıkmayı bilirim dedim, ne çık dedi ne çıkma.. Benim çok başıma buyruk olduğumu düşünüyormuş, onun sözlerini dinlemiyormuşum falan filan.

İnşallah aklı başına gelir ya pek iyiye yoramadim bu sözleri ben. Sanki aklında ayrılık var gibi . Ben böyleyim de, kabul edersen, etmezsen de sen bilirsin de. Sakın ezik durma

Seninle mutlu olmak istese her türlü olur canım. Çok Üzgünüm ya zor durumda bırakmaz umarım seni. Ama güçlü ol sakin kendini ona mecbur hissetme.

Back
X