"çok mutsuzum"

Canım öyle söyledi diye hemen ayrılanı hiç görmedim ayrılınmazda bunalmıştır sinirlenmiştir kırılmıştır bi sinirle söylemiştir

Uzun süreli bir evlilik olsaydı birseyler birikmiş derdim ama daha ortada evlilik diye bir sey yok tam olarak
Ben " beni mutlu edemiyorsun" cümlesine takıldım
Bu cümle kendi isteklerini ifade eden, karşısındakini de "mutlu edememek"ile suçlayan, mutlu evliliğin sorumluluğunu direkt olarak kadina yükleyen bencilce bir ifade gibi geldi. Evlilik tek kişilik değildir ki, bir sorun ya da hata varsa suçlusu/sorumlusu hem kadındır hem erkek.
Beyefendi dünya kendi etrafında dönsün, kendisine kölelik yapacak bir esi olsun diye düşünüyor herhalde evliliği.

Katılıyorummm

Düğünün daha olmaması sizin için hayırdır belki de. Şimdiden böyleyse aynı evde bir ömür zor.

Eline bavulu verip mutluluklar dileyip kapıya koyardım. Zira ben her türlü mutlu olabilirim derdim.insan önce kendini sevmeli ki,başkasına ihtiyaç duymasın. Helede böyle tiplere...

Adam bencilliğin dibini görmüş. Şimdiden mutlu evlilik inşa etme misyonunu sana vermiş tamamıyla. Benim eşim de beni mutlu et ki ben de seni mutlu edeyim demişti bir kere kaç yaşında bu adam çocuk mu yoksa, yazık walla böyleleri evlenmeye kalkıyor. Başlayınca geri dönüşü daha zor evliliğe. Keza ben yaşıyorum benzer şeyler. Benim eşim de kalbimde sana ait zerre kadar sıcaklık yok, buz gibiyim demişti. Düğünden önce, zorlaya zorlaya düğün sonrası geldi ısındı bana tekrar güya. Biz de resmi nikahı önceden yapmıştık. Düğüne bir hafta bir gün kala ayrılanlar var. Mecbur değilsin yani illa ki sürdürme konusunda. O zamanlarımı tekrar geri almak istiyorum ben

Nikahı erken yaptık bazı durumlar sebebiyle ama düğün olmadı daha
Aboooo. Kac hemen kac kaaccc ardina bakma. Dugun yok hol yok yumurta yok pasamiza bakin hele mutlu olamamismis. Hemen ac davayi hemen dugunde yokmus boyle laf mi.olur nisanli sayilirsiniz daha ne curet. Bugun bunu diye yarin.

Ben mutsuzum. Seni aldattim asik oldum beni mutlu edemedin bosanalim da der

Kac bence at yuzugu. Ayyy bu erkeklerdeki de bi nazi niyazi anlamadim ben kadinlar erkek. Erkekler kadin oldu resmen yaaa offf

Git mahkemeye boşanma celbini de babamın evine yolla derdim.

Bana esim soyledi aynisini. Inan ben de seninle cok mutsuzum, farkli hissetmedigimize sevindim dedim. Ikimizde ciddiydik ayrica. Yinede kopamadik karakter farkliligi var bizde.

Duruma göre degisir. Adamin dedigi dogrumu.
Ne sebepten öyle söyledigi önemli.
Hicbirsey yokken demisse eger, ouww agir durum,Kaldiramam ben,
Seni cok mutlu edicek biriyle hep mutlu ol der, birdaha
Asla karsisina cikmazdim.

Anladığım kadarıyla nikah var düğün yok henüz.
Tam anlamıyla evli olsan yani aynı evde yaşasan bu sorunları çözersiniz hemen bitirmeyin derdim ama şimdiden böyle diyorsa henüz aynı evi paylaşmadan bitirmek daha kolay olur sanırım. Yinede senin kararın.

2 gündür ses seda yok, benden de ses yok haliyle.. Akışına bıraktım.

Hayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..
Aniden mi dedi
Tartısma esnasında mi
Hemen ayrılırdım diyenler de maşallah çok yapıcılar

Tartışma anında ama herhangi bir düzeltme mesajı ya da yapıcı bi geri dönüş alamadım 2 gündür
Olsun tartısma anında söylenenlerii çok da ciddiye almayın
Dediği şey doğru demiyorum ama erkekler malesef düşünmeden konusabiliyorlar
Farklı yerlerde olmanızın da etkisi olabilir
Herkes aman kaç kaç hoooppp ayrıl falan demiş ama o kadar kolay değil malesef
Yakında cıkar sesi bekleyın bakalım
Çıktıgında da bu konuyu acmayın
Birsey olmamıs gbi devam edin bakalım yıne aynı sekilde iletişiminiz olursa o zaman yeniden bi düşünürsünüz

Bazen insanlar kaybettikten sonra kıymetini anlar.
Bence eşinde böyle biri olabilir.

aile hep problem olacak.iyi düşünüp aşkımı iyice tartardım.hayatta daha önemli şeyler varsa ayrılırdım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…