Uzun süreli bir evlilik olsaydı birseyler birikmiş derdim ama daha ortada evlilik diye bir sey yok tam olarak
Ben " beni mutlu edemiyorsun" cümlesine takıldım
Bu cümle kendi isteklerini ifade eden, karşısındakini de "mutlu edememek"ile suçlayan, mutlu evliliğin sorumluluğunu direkt olarak kadina yükleyen bencilce bir ifade gibi geldi. Evlilik tek kişilik değildir ki, bir sorun ya da hata varsa suçlusu/sorumlusu hem kadındır hem erkek.
Beyefendi dünya kendi etrafında dönsün, kendisine kölelik yapacak bir esi olsun diye düşünüyor herhalde evliliği.
Aboooo. Kac hemen kac kaaccc ardina bakma. Dugun yok hol yok yumurta yok pasamiza bakin hele mutlu olamamismis. Hemen ac davayi hemen dugunde yokmus boyle laf mi.olur nisanli sayilirsiniz daha ne curet. Bugun bunu diye yarin.Nikahı erken yaptık bazı durumlar sebebiyle ama düğün olmadı daha
Aniden mi dediHayatınızdaki insan "seninle çok mutsuzum, beni mutlu edemiyorsun deseydi" ne yapardınız bayanlar?.. Bu insan eşiniz ise hem de..
Aniden mi dedi
Tartısma esnasında mi
Hemen ayrılırdım diyenler de maşallah çok yapıcılar
Olsun tartısma anında söylenenlerii çok da ciddiye almayınTartışma anında ama herhangi bir düzeltme mesajı ya da yapıcı bi geri dönüş alamadım 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?