Çok mutsuzum

deryaecee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
11
0
1
30
uzun zamandır canımı sıkan kafamı kurcalayan şeyi yazıyorum arkadaşlar 20 yaşındayım ve iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştık yani onun en yakın iki erkek arkadaşı ile benim en yakın arkadaşlarım sevgiliydi üç dört ay sonra bunlar ayrıldı ve grup dağıldı arkadaşlarımızın hatrına ayıp olur diye ben onun o benim arkadaşlarımın yeni sevgilileriyle görüşmedik sürekli ikimiz takıldık sevgilim aşırı sıkılgan hiçbir şeyden tatmin olmayan bi insan genel anlamda başlarda aşırı iyiydik birlikte çok mutluyduk ama sonra benden sıkıldı ve birlikte eğlenmiyoruz ortak noktamız yok gibi sebeplerle ayrıldı üç ay sonra çok pişman bir şekilde geri döndü ben de kabul ettim yine birlikte çok mutluyduk gayet güzel Zaman geçiriyoduk ama şimdi yine aynı şeyler oldu yine benden sıkılıyor buluşmak istemiyor ailesinin yazlığından gelmiyor yaşadığımız şehre sürekli bir bahane bulup uzatıyo arıyorum çok isteksiz konuşuyo ayrılmak isteyip cesaret edemiyo yani şu an sürekli aynı şeyleri yapıyoruz kafede oturuyoruz bizim evde takılıyoruz diyo iki üç aydır sürekli ağlıyorum ben ona çok değer veriyorum ama karşılığında değersiz mutsuz hissediyorum sizce ayrılmalı mıyım yoksa ne yapmalıyım aşırı huzursuzum oysa dünya görüşümüz karakterimiz benzer sayılır uyumlu insanlarız yazarak rahatlamak ve dışardan birilerinin görüşünü almak istiyorum acaba benim göremediğim bir şeyler mi var diye

20 yasindasin daha. bunun icin mi agliyosun. pff. allah baska dert vermesin.

2 yılda sıkılan insanda hayat arkadaşlığı bekleme. Yazlıkta her anlamda keyfi yerindedir onun.
Ayrıl gitsin, zaten sonu yok bana kalırsa. Boşuna zaman kaybetme.

E iyi ilerde evlenince püff sıkıldım deyince eve milleti toplarsınız.
Bu ne çocuk gibi sürekli pışpışlayacak mısınız?
Sizinle mutlu olmayan sıkılan biriyle durmanız hata.
İnsan sevdiğinin yanında zaman dursun ister.
Sıkılan insanın sevdiğine inanmıyorum şahsen.

2 yılda sıkılan insanda hayat arkadaşlığı bekleme. Yazlıkta her anlamda keyfi yerindedir onun.
Ayrıl gitsin, zaten sonu yok bana kalırsa. Boşuna zaman kaybetme.
aynen çocuk gibi tam olarak ama güzel zamanlarımız da çok olduğu için onlar geri gelir mi umuduyla ayrılamıyorum

konuşmadınız mı peki bunu? bir de sürekli aynı şeyleri yapmayın. farklı etkinlikler yapın. nasıl bir şehirdesiniz bilmiyorum ama. ne bileyim konserdi tiyatroydu.

konuşmadınız mı peki bunu? bir de sürekli aynı şeyleri yapmayın. farklı etkinlikler yapın. nasıl bir şehirdesiniz bilmiyorum ama. ne bileyim konserdi tiyatroydu.
Konuştuk ama o hep böyle çok umutsuz konuşuyor o yüzden de benim de bir şey yapasım gelmiyor açıkçası çok çabaladığım söylenemez ilişki için kendi kendime üzüldüğüm için ama onun bu soğuk umutsuz ifadesi beni her şeyden yapmaktan soğutuyor

nasıl umutsuz konuşuyor yani? sevdiğini özlediğini söylüyor mu peki? sevmiyorsan ayrılalım demedin mi? ilişkiden ziyade çocuk sıkıcı sanki.

Her şeyi yapma konsere ona buna gitme imkanımız var ehliyetimiz var kendimize ait arabamız var ikimizin de ama çabalayan yok sanırım

nasıl umutsuz konuşuyor yani? sevdiğini özlediğini söylüyor mu peki? sevmiyorsan ayrılalım demedin mi? ilişkiden ziyade çocuk sıkıcı sanki.
Aksine her zaman çok seviyorum seni der sorun sevmemek değil biz olmayız birlikte Mutlu değiliz eğlenemiyoruz diyor işte

Her şeyi yapma konsere ona buna gitme imkanımız var ehliyetimiz var kendimize ait arabamız var ikimizin de ama çabalayan yok sanırım

yani sizin de içinizden gelmiyorsa bir şey yapmak ayrılın o zaman niye vakit kaybediyorsunuz? ama yok ayrılamam diyorsanız biraz aktivite ayarlamaya çalışın. hep sıkıcı sıkıcı cafede oturmak da cazip değil tabiki.

ayrılllll.suan otuz yasındayım ve yırmı yasında neye agladıgımı tam olarak hatırlamıyorum bile dusununce geçmişi komık geliyor.ama keskelerimde var.asla keşke deme.sımdı kendını bosa ezdririr ve uzersen yıllar sonra neden yaptım dersin.gerek yok ayrıl ver dersini.yerınde olsam oyle yapardımmmm.sıradakıııııı .ve hıckımse unutulmaz değil anlıcaksın

Aynı yastayız. Koy totosuna tekmeyi.
Bende bir ay önce ayrıldım. Ölücekmisim gibi oluyordum resmen. Ama şimdi daha iyiyim acı hafifliyor. Gez bol bol. Hayat çok güzel. O tatilde yazlikta sen oturmussun burda onu kafaya takiyorsun ! Deger mi ? Ohh o gününü gün etsin sende burda napıcam diye hayıflan. Acilen toparlan. Denize git havuza git sahilde yürüyüş yap degisik gördüğün şeyleri fotograflandir o kadar cok yapilicak sey var ki. Takmamaya çalış işe yaramaz bi "el" erkeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…