2 yılda sıkılan insanda hayat arkadaşlığı bekleme. Yazlıkta her anlamda keyfi yerindedir onun.
Ayrıl gitsin, zaten sonu yok bana kalırsa. Boşuna zaman kaybetme.
aynen çocuk gibi tam olarak ama güzel zamanlarımız da çok olduğu için onlar geri gelir mi umuduyla ayrılamıyorumE iyi ilerde evlenince püff sıkıldım deyince eve milleti toplarsınız.
Bu ne çocuk gibi sürekli pışpışlayacak mısınız?
Sizinle mutlu olmayan sıkılan biriyle durmanız hata.
İnsan sevdiğinin yanında zaman dursun ister.
Sıkılan insanın sevdiğine inanmıyorum şahsen.
Sallamamak mümkün değil zaten çok kafaya takan bir insanım karakter olarak da çok da seviyorum ama durum buVallahi bu adama ne yapsan az. Sallama hiç boşver.
Yanlış yapıyorsun, seni umursamayan birine boşu boşuna anlam yüklüyorsun.aynen çocuk gibi tam olarak ama güzel zamanlarımız da çok olduğu için onlar geri gelir mi umuduyla ayrılamıyorum
Konuştuk ama o hep böyle çok umutsuz konuşuyor o yüzden de benim de bir şey yapasım gelmiyor açıkçası çok çabaladığım söylenemez ilişki için kendi kendime üzüldüğüm için ama onun bu soğuk umutsuz ifadesi beni her şeyden yapmaktan soğutuyorkonuşmadınız mı peki bunu? bir de sürekli aynı şeyleri yapmayın. farklı etkinlikler yapın. nasıl bir şehirdesiniz bilmiyorum ama. ne bileyim konserdi tiyatroydu.
Konuştuk ama o hep böyle çok umutsuz konuşuyor o yüzden de benim de bir şey yapasım gelmiyor açıkçası çok çabaladığım söylenemez ilişki için kendi kendime üzüldüğüm için ama onun bu soğuk umutsuz ifadesi beni her şeyden yapmaktan soğutuyor
Aksine her zaman çok seviyorum seni der sorun sevmemek değil biz olmayız birlikte Mutlu değiliz eğlenemiyoruz diyor iştenasıl umutsuz konuşuyor yani? sevdiğini özlediğini söylüyor mu peki? sevmiyorsan ayrılalım demedin mi? ilişkiden ziyade çocuk sıkıcı sanki.
Biz olmayız demedi yanlış olmasın da ben onu anlıyorum konuşmalarındanAksine her zaman çok seviyorum seni der sorun sevmemek değil biz olmayız birlikte Mutlu değiliz eğlenemiyoruz diyor işte
Her şeyi yapma konsere ona buna gitme imkanımız var ehliyetimiz var kendimize ait arabamız var ikimizin de ama çabalayan yok sanırım
Aksine her zaman çok seviyorum seni der sorun sevmemek değil biz olmayız birlikte Mutlu değiliz eğlenemiyoruz diyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?