- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
esim tarafindanmi ben tarafindanmibu mesaja bu tepki çok .
evet once bende oyle dusundum ama hic tanimiyorum oylesine atmis diyoAsuman aralarindaki bi Parola sifre gibi birsey sanirim. Kadin mevzusu gibi gelmedi bana
ben cok kiskancim ve hamilelgnde getrdig hormonlar alt ust etti beni acikcasiortada gerçekten asuman diye bi arkadaş olamaz mı? hemen niye kötü düşünüyosunuz?
evet buna bende sahidim aksine daha dogrulari soyluyolarsarhoşlar pek yalan söylemez söyleymez
allah askina bunun ihtimalini bile vermeyn cok uzuluyorm. allah korusun oyle biseyi evet haklisiniz aslinda esimde tanimiyorm diyo bilmiyorm kafam karisti uzgunm sinrliym ne yapsam bilemez hale geldimasuman eşinizin sevgilisi olsa arkadaşından önce onun haberi olurdu herhalde, yanılıyor muyum?
allah askina bunun ihtimalini bile vermeyn cok uzuluyorm. allah korusun oyle biseyi evet haklisiniz aslinda esimde tanimiyorm diyo bilmiyorm kafam karisti uzgunm sinrliym ne yapsam bilemez hale geldim
kendinizi üzmeden birazdaha uyanık olun takip edinallah askina bunun ihtimalini bile vermeyn cok uzuluyorm. allah korusun oyle biseyi evet haklisiniz aslinda esimde tanimiyorm diyo bilmiyorm kafam karisti uzgunm sinrliym ne yapsam bilemez hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?