cok mutsuzum

Bence birşeyden emin olmadığınız sürece ağır sesli tepkiler vermeyin.
Hatta hemen annenizin evine gitmeyi düşünmeyin
BU her şeyi zorlaştırır,kolaylaştırmaz.....
aksam gelince ne yapmaliyim benim dusuncem gitmekti gercekten su dakikaya kadar isten gelincede gitmicegim icin hic konusmayim diyorum muhattap olmayim illa bi aciklama yapacaktir diye unuyorum sizce baska ne yapayim

aslinda guvenim tam ama msj atan arkadasini hic sevmiyorum hemde hic esimde nadir gorusur ama niye boyle bi msj atiyo diyorum demekki bi baglantin var diyorum bi yandan gitmemi istemiyo o yuzden olumli seyler soyluyo bi yandan aciklamami yapcam diyo

cok sagol canim moralim cok bozuk gercekten uzuluyorum ama oda resmen beni suclu cikariyo

Hangi erkek kendisine gelen mesaj sorgulandığında cevap vermekten hoşlanır acaba?Daima kaçamak cevaplar alırsınız veya doğru cevap verir lakin kafamızda başka bir şey yarattığınız için cevap sizi kesmez.Soru da çok amatörce ayrıca.Asuman kim?derseniz emin olun doğru cevabı alırsınız.Erkekler birbirlerine düşkündürler.Mesaji atan kişi evli mi bilmiyorum ama öyleyse onun sevgilisi veya arada bir birlikte olduğu bir kadın olabilir veya platonik aşkıdır.Esiniz arkadaşını mi gammazlayacak sanıyorsunuz?Ayrıca mesajı atan kişinin Asuman ile yakınlığı var ki duruma üzülüp arkadaşıyla paylaşmak istemiş.Kocanizinda gizlisi saklisi yok ki telefonu ortada duruyor.Hamilelik hormonlarinizdan ötürü olayı abartmissiniz.Bebeginizi de strese sokmayim.Gazli,huysuz,hiperaktif olur başa cikamazsiniz.Gitmeyin annenizle,guzel yemekler yapın,suslenin,puslenin guleryuzlu açın kapinizi.Konuyu hiç açmayın.O açarsa da hormonlardan dolayı ben abartirim biraz sanırım.Sana güveniyorum boşuna huzurumuzu bozmaya gerek yok dersiniz.Erkekler sıkıya,dirdira gelmez.

aksam gelince ne yapmaliyim benim dusuncem gitmekti gercekten su dakikaya kadar isten gelincede gitmicegim icin hic konusmayim diyorum muhattap olmayim illa bi aciklama yapacaktir diye unuyorum sizce baska ne yapayim

Sakin olun ve bence birşekilde kendi açıklama yapana kadar BEKLEYİN.
Mantığınıza uyacak bişeyler YAPARSA SİZDE rahatsızlıklarınızı dile getirin
aMA bunları yaparken sakince sessiz harflerle konuşun derim...

Eşinizin telefonunu neden kurcalıyorsunuz ?

zaman ayirip yazdigin icin tesekkur ederim esimin o arkadasi bekar direk sormamin sebebi sabah msj atmayan adam msj atti ne yapyosnz falan faln hani ben sormadim ama oda bekliyo sormami soruncada oyle soyledi

ne kadar saçma bir mesaj.

bence eşlerin birbirinden saklısı olmamalı aralarında gizli bir şey olsa bile biraz bahsedilebilir. asuman gerçek bir kişiyse anlatsın. sizden gizliyorsa bir şeyleri ben mutsuz olurdum açıkçası bana anlatmaya çekindiği bir şeyin olması onur kırıcı.

ve bende suan uzgunm ve kirginm aksamda son kez konuscagmi soylicem

sizce ne yapaym uzuldugmu kirildigmi anlasin
Konu erkekler olunca bu konuda ne yaparsan boş diyesim geliyor.Sizi kıracak şekilde konuşmuş çünkü işlerine gelmez hayatlarının kurcalanmasi.Arkadasi da sarhosmus zaten kimbilir nasıl bir kafayla ne düşündü de yazdı.

daha farklı msjlarını görmüşmüydünüz,karşı taraf içkiliydi diyorsunuz eşinizin açıklaması doğru olabilir

Senı anlıyabılıyorum . Hamılelık dönemınde cok hassas oluyor kadınlar. Bazen gereksız yere kıskanclıklar yapıyorz. Bende öyleyım asırı duygusal ve alıngan oluyorum. Ve o an hata yaptıgımızı göremıyoruz. Esın cok anlayıssız. Oturup sana ıyıce anlatabılır ıkna edebılır senı. Kacamaklı cevap vermıs buda konuyu uzatmaya yol acmıs.

Sana tavsıyem gönlünü ferah tut. Gecer bu günler .Cocuklarını düsün onları mutlu etmeye calıa. Kocan bıle olsa cok kafana takmA.

Valla arkadasi sarhoşsa arayip sabah mesaj atmissin hayirdir diyecekti. Nasil emin olsun kadin asumanin esiyle bi baglantisi olmadigina? Ki bana var olabilir gibi geldi niye adam asumanin basina gelen seyi konu sahibinin esine yazyor ki? Adam evli degil e sevgilisi desen bu senin kocani ilgilindirmez hadi yardim istese neyse durum bildirmis sadece. Asuman tanidigi biri ve tanidigini inkar ediyor. Var bi pislik ama umarim aldatma degildir. Zaten sana fazla tepki vermesi de ' suclu bagirir sucsuzun odunu koparir' cinsten bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…