cok mutsuzum

Gizli saklı birşeyi olsa telefonunu sessiz kullanır, moralini bozma.
Haksız değilsin ama erkekler sorulan sorulara cevap vermek yerine, böyle geçiştirici cevap verip insanın aklına farklı şeyler getirmeyi görev bilirler.
Bir kadın konusu değildir, arkadaşıyla alakalı birisi olabilir.

Canım senle msj laşmıştık hatırlıyorum alkol alıyordu dimi eşin

son kez konuscam seninle aksam dedm cevap vermedi

oyle bi msj atimki kisa ve oz olsn ama beni kaybetme korkusu yasasin istyorm cunku cok uzuldm

arkadaşım.
senin verdiğin tepki çok geldi bana.
eşin de kendine güveni olduğu için böyle sert çıkmış olabilir . olay daha da büyümesin dallanmasın budaklanmasın diye.
bence üzüyorsun gereksiz yere kendini.
bebeğin çok küçükmüş .
kolay geçer inşallah hamileliğin.
bende her tartismada giden biri degilim acikcasi ama cok uzuldum zor bi hamilelik geciriyorum 1 bucuk yasindada kizim var esiminde boyle konusmasi zoruma gitti yapici olmadi kirdi resmen

esim pek o arayinca acmaz sarhosken oda gece gce acsin diye atmis oyle demis yani

cok uzuluyorum sabah erken gidiyo ise konusma firsatimiz olmadi ama zoruma gitti bi aciklamayi hakediyorm heralde dedm kendi kendme

Asuman niye yakalandi polise? Kanuna aykiri bisey yapmis demekki.
Her halukarda arkadas sevgili sifreli isim neyse ne eger dogruysa polis isi ters giden biseyler var demekki. Basini belaya sokmasinda.

Bende irdelerdim bu konuyu neyin nesi diye. Kocan olarakta her mesajida aciklama yapmak zorunda kusura bakmasinda yani..

bende her tartismada giden biri degilim acikcasi ama cok uzuldum zor bi hamilelik geciriyorum 1 bucuk yasindada kizim var esiminde boyle konusmasi zoruma gitti yapici olmadi kirdi resmen

Sakin ol... Ah bu HORMONLAR.... Az buçuk abartıyor olabilir misin acaba?

sabhdan beri acikliyo ama tanimiyorum yemin ederim niye uzatiyon soyle boyle ofd kafam sisti gercekten aksam yuzyuze konuscam

Öf ben de bir sey oldu sandim ha. Adam arkadasinin attigi mesaj konusunda ne yapabilir ki? Hayir taniyor da olabilir, belki arkadasinin manitasidir? Olamaz mi yani? Her seyde evi terk etmeye hazir gibi duruyorsunuz ama bu yaptiginiz/yapacaginiz kiymetinizi bilmesini saglamaz aksine uzaklastirir, sogutur. Bit de hamilesiniz, biraz sakin kalmaya calisin bence. Ha hatasi olur, ona bir sey diyemem. Ama abartmissiniz.

Durum Cok masummus gibi görünmüyor.
Sarhoslar genelde herseyi dogru sôylerler.
Esinde hem suclu hem güclü. Bisey olmasaydi
Aciklamasida olurdu
Asuman arada takildiklari biride olabilir(anlarsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…