Çok mutsuzumm nolur yardım edin banaa :((

Bence yorum yaparken biraz daha dikkatli yapin zaten yeterince canim sıkkın burda sıkıntımı paylastım ki kendinizi benim yerime koyun ne hissettiğimi bilemezsiniz elimde degil ben cokmu memnunum sanki boyle dusunmeye
Arkadaşım yanlış anlama benimde yüzümde sağ yanağımda bi sürü benler var.Bende bi ara çok takmıştim üzülüyordum aldirmaya karar verdim ama annem ondan öncesinde psikiyatriste gitmemi önerdi gittim ve doktor bana takıntı rahatsızlığı var sende dedi ilaç verdi kullanmadım.Sonradan kendi kendime düşündüm dedimki ben kendim yenicem ve su an gayet kendimle barışığım.Dert etme takma kafana seni beğenen böyle beğensin

Erkekleri bu kadar gözünüzde büyütmeseniz keşke. Onlarca erkekle birlikte olmuş pislik yuvası kadınlarla bile birlikte olabiliyor birçoğu. Bize kusur bulmaya hakları yok yani. Önce kendilerine baksınlar

Erkekleri bu kadar gözünüzde büyütmeseniz keşke. Onlarca erkekle birlikte olmuş pislik yuvası kadınlarla bile birlikte olabiliyor birçoğu. Bize kusur bulmaya hakları yok yani. Önce kendilerine baksınlar
Haklisiniz aslindaa ama iste biz onlar gibi rahat olamiyoruz malesf dogamizda yok dusunmeden duramiyoruz

Bende gittim pskologa ama fayda etmedi sanirim bunu kendi kendime asmam lazim haklisin halime sukredip elimde olanlarla yetinmem gerek

niye cok mutsuzsun ananmi oldu babanmi yada kardesinmi .bunlar dert degil arkadasim .sevgiliyi memnun etme cabalari .allah akil fikir versin

Eger seni sevcmisse, sana asik olmussa, sen onun icin kusurlarinla bile guzelsindir merak etme. Ona bu yaralardan bahset bilsin, eger sebviyorsa zaten sorun etmez .

Yahu spor yapın sıkılasın, gerekli takviyeleri yapın vücudunuza.
Ameliyat izleri kötü durmuyor genelde.
Doktora danışın selülit için ne gerekli diye, hazır tedavi gördüğünüz yere sorun.
Yani oturup hicbisey yapmadan dertleniceģinize harekete geçin. Üzülerek aglayarak selulitler gitmiyor

Ohoooo bendeki ameliyat izleri
2 kere karacigerden ameliyat oldum (ölümden dondum)10 cm
1 trafik kazası omzum kırıldı 8 cm
Selilut dolu bacaklar.kocaman göğüs. Ben mutluyum o olsa da olmasa da. Hayatımdan daha değerli değil hiç kimse. Sen kendini sevmezsen başkasının sevmesini bekleme.

Neden kendi özgüvenini bu kadar bitirdin kii ? Hiç kimse kusursuz değildir ki güzellik göreceli bir kavram. Sevgilisin seni seviyosa sen onun gözünde hep güzelsindir zaten. Ama selülitlerin için spora başlayabilirsin tabiii ya da yapacağın her ne varsa bunu kendin için yap , o beni beğensin diye değil. Ve artık yüzünü kapatmadan git bence yanına da inan doğal halin daha güzel gelecektir ona

Allah başka dert vermesin,yuruyebıleceğiniz 2 adet sağlıklı bacağınız,gören gözlerınız ve bakılacak bır yuzunuz var çok sukur...Çevrenızde gördugunuz ve bunlardan yoksun olan insanları dusunup şükretmelisiniz...Ayrıca seven erkek her sekilde sever ve öncelikle ruh güzelliğine önem verir...

Yaş 25 ama özgüven yerlerde ve bilinç SIFIR. Masallah bu kadar eksikliği bir vücutta nasıl topladınız? Yaşım 23! Ve çok iyi bildiğim bişey var ki o da birincisi erkekler canları karısını istediği zaman ağdasız olup olmamasıyla bile İLGİLENMİYOR. Gayette mutlu mesut ilişkiye giriyor karıları o haldeyken.İkincisi şayet vücudunuzu sevmiyosanız evlenince ya karanlıkta sevişirsiniz yada yatakodanızın ışığını ayarlanabilir ışık yaptırırsınız en loş halini alır birbirinizi görürsünüz ama ayrıntılarınız görünmez.En fazla vücudunuzu beğenmiyorsanız birlikte sarı yada beyaz ışık altında duşa giremezsiniz olur biter.Nedir yani bu gereksiz özgüvensizlik. Yaşınızda küçük değil şaşırıyorum burda bazen bu kadar kendini dibe çeken insanları görünce.Hayret.

Canım aşk sadece bedenle mi yaşanır benim doğumdan sonra karnındaki çatlaklar iğrenç görünüyor ama Kociş beni eskisinden daha çok seviyor

Canım aşk sadece bedenle mi yaşanır benim doğumdan sonra karnındaki çatlaklar iğrenç görünüyor ama Kociş beni eskisinden daha çok seviyor
Ne guzel ya allh mutlulugnzu daim etsin ya ne bilim taktim iste kndimi byle görünce morelm.bzuluo evlenmedn bu haldeysem bn evlenince cokerim :))

Haklisin canim ya ama insan oglu iste elindekilern kymetini blmio elinde olmaynlara üzülüo yanlis dysundgmn farkndaym zatn

Gecmis olsun cnm haklisn tbi ama iste arada geliyolar bna byle saçma sapan dusunuyrm : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…