Sanirim biran oncede spora baslamam lazim kremler ise yaramaz bana of of kız olmak cok zormus erkekler ne kadar rahatlarÇatlak giderici toplayıcı kremler falan kullan çok sorun oluyosa akışına bırak hayattaki tek derdin bu olsun :)))
Sen dalga geçiyosun galiba ??? Oda spora başlasın var mı kasları allahım yarabbim gece gece ...Sanirim biran oncede spora baslamam lazim kremler ise yaramaz bana of of kız olmak cok zormus erkekler ne kadar rahatlar
Canimm bnm bunu aslinda en cok kndim icn ypmam lazm cnku bnm kndime guvenm klmadi byle ya biyerlerdn baslamam gerek diyorummSen dalga geçiyosun galiba ??? Oda spora başlasın var mı kasları allahım yarabbim gece gece ...
Arkadaşım yanlış anlama benimde yüzümde sağ yanağımda bi sürü benler var.Bende bi ara çok takmıştim üzülüyordum aldirmaya karar verdim ama annem ondan öncesinde psikiyatriste gitmemi önerdi gittim ve doktor bana takıntı rahatsızlığı var sende dedi ilaç verdi kullanmadım.Sonradan kendi kendime düşündüm dedimki ben kendim yenicem ve su an gayet kendimle barışığım.Dert etme takma kafana seni beğenen böyle beğensinBence yorum yaparken biraz daha dikkatli yapin zaten yeterince canim sıkkın burda sıkıntımı paylastım ki kendinizi benim yerime koyun ne hissettiğimi bilemezsiniz elimde degil ben cokmu memnunum sanki boyle dusunmeye
Kızlar çok kötüyüm bunları suan ağlayarak yazıyorum nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Simdi benim bi sevgilim var 8 aydır çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ben onu cok seviyorum oda beni seviyor. Sorun su ki benim yüzümde Güneş lekeleri var aşırı derecede 5 yıldr tedavi oluyorum sürekli kremlerle duruyorum sevgilim bu durumu biliyo ama onun yanına hp kapatıcı krem sürüp gittigim icin görmedi ama benim icin sorun degil hastalik sonucta diyor ama ben cok takıyorum ki taktığım sey bi o olsa neyse bide küçükken ameliyt olmustum gobegimde 13 cm dikis izi var ck belli estetk dikis olmadigi icin ayrica bi zamanlar kiloluydum 15 kilo verdim zayifim ama bacaklarm selulit var catlakta var az bisey ve damarlarm belli oluyo beyaz tenliyim simdi bu cocuk benimle evlense benden soğur resmen tiksinir evlendigim gün bosandigim gun olur kesin sevgilim seni herseynle seviyorum desede ben korkuyorum bu yuzden ayrilmayı bile düşünüyorum ama onu cok seviyorumm onsuz ne yaparm bilmiyorum ama benden daha güzelini bulup evlenebilir mutlu olabilir ne yapsın beni ben onunla evlensem hp yaninda cekinecem rahatsz hissetcm kndimi of nolur biseyler soyleyn bana ne yapmam lazım cok kötüyüm her günüm aglamakla geciyor sevgilimin bunlardan haberi yok sadece yüzümdeki hastaligi biliyor(((
Haklisiniz aslindaa ama iste biz onlar gibi rahat olamiyoruz malesf dogamizda yok dusunmeden duramiyoruzErkekleri bu kadar gözünüzde büyütmeseniz keşke. Onlarca erkekle birlikte olmuş pislik yuvası kadınlarla bile birlikte olabiliyor birçoğu. Bize kusur bulmaya hakları yok yani. Önce kendilerine baksınlar
Bende gittim pskologa ama fayda etmedi sanirim bunu kendi kendime asmam lazim haklisin halime sukredip elimde olanlarla yetinmem gerekArkadaşım yanlış anlama benimde yüzümde sağ yanağımda bi sürü benler var.Bende bi ara çok takmıştim üzülüyordum aldirmaya karar verdim ama annem ondan öncesinde psikiyatriste gitmemi önerdi gittim ve doktor bana takıntı rahatsızlığı var sende dedi ilaç verdi kullanmadım.Sonradan kendi kendime düşündüm dedimki ben kendim yenicem ve su an gayet kendimle barışığım.Dert etme takma kafana seni beğenen böyle beğensin
Ne guzel ya allh mutlulugnzu daim etsin ya ne bilim taktim iste kndimi byle görünce morelm.bzuluo evlenmedn bu haldeysem bn evlenince cokerim :))Canım aşk sadece bedenle mi yaşanır benim doğumdan sonra karnındaki çatlaklar iğrenç görünüyor ama Kociş beni eskisinden daha çok seviyor
Haklisin canim ya ama insan oglu iste elindekilern kymetini blmio elinde olmaynlara üzülüo yanlis dysundgmn farkndaym zatnAllah başka dert vermesin,yuruyebıleceğiniz 2 adet sağlıklı bacağınız,gören gözlerınız ve bakılacak bır yuzunuz var çok sukur...Çevrenızde gördugunuz ve bunlardan yoksun olan insanları dusunup şükretmelisiniz...Ayrıca seven erkek her sekilde sever ve öncelikle ruh güzelliğine önem verir...
Doğru syluyorsun canim fazla abarttmSeni gerçekten seven adam değil ses çıkarmak yara izlerinden öper
Dert edip üzme kendini
Gecmis olsun cnm haklisn tbi ama iste arada geliyolar bna byle saçma sapan dusunuyrm : )Ohoooo bendeki ameliyat izleri
2 kere karacigerden ameliyat oldum (ölümden dondum)10 cm
1 trafik kazası omzum kırıldı 8 cm
Selilut dolu bacaklar.kocaman göğüs. Ben mutluyum o olsa da olmasa da. Hayatımdan daha değerli değil hiç kimse. Sen kendini sevmezsen başkasının sevmesini bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?