Çok narin eş kişisi

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Kizlar merhaba..suan üyeliğim yeni ama ben aslinda eski bir uyeyim ikinci uyelik sebebimi mune'ye bildirdim.
Size problemimi en başından anlatmak istiyorum
Ben 3 yıllık evliyim ve ilk 2 yıl vajinismus belasiyla uğrastim Allah'a çok şükür o problemi zorda olsa çözdum.
Sorun eşimin cinsel narinlikleri kızlar biz bebek düşünüyoruz nasip olursa sizde biliyorsunuz bunun için cinsel takvime uyulmalı ama eşim okadar abartiyor'ki onun vücuduna 2-3günde bir ilişki ağır geliyormuş.
Biseyler yaşaniyor ya kizlar ertesi gün ya beli ya bacağı kesin ağriyor.
O kadar mızmızlanıyor ki insanda bebek isteği falan hiç bişey kalmıyor.
Bide titiz beyimiz yeryüzündeki tek temiz insan o.
Bu isteksizlik vajinismustan oldu onu biliyorum ama bi türlü çözemiyorum benimle ayni problemi yaşayanlardan akıl istiyorum..

Kizlar merhaba..suan üyeliğim yeni ama ben aslinda eski bir uyeyim ikinci uyelik sebebimi mune'ye bildirdim.
Ben 3 yıllık evliyim ve ilk 2 yıl vajinismus belasiyla uğrastim Allah'a çok şükür o problemi zorda olsa çözdum.
Sorun eşimin cinsel narinlikleri kızlar biz bebek düşünüyoruz nasip olursa sizde biliyorsunuz bunun için cinsel takvime uyulmalı ama eşim okadar abartiyor'ki onun vücuduna 2-3günde bir ilişki ağır geliyormuş.
Bu isteksizlik vajinismustan oldu onu biliyorum ama bi türlü çözemiyorum benimle ayni problemi yaşayanlardan akıl istiyorum..

Kendinizi suçlamayın. Belki de onun narinliği vajinismustan olmamıştır. Belki de vajinismusun bu kadar uzun sürmesi onun narinliği ve titizliğinden olmuştur. Veya belki başka bir sorun vardır.

Her ilişki sonrası sağlık sorunu yaşaması normal değil. Bence önce bütün kan ve hormon tahlillerini yaptırın. Değerleri normal çıkarsa da iyi bir psikolog bulup, çift terapisine gidin.

1 yıldır düzenli cinsel ilişkiye başlamışsınız. Tedavi süresince ikiniz de yıpranmış olabilirsiniz.
Zaten daha yeni yeni birbirinize alışırken bir de görev gibi ilişki yaşamak zor geliyor olmalı.
Bebek fikrini kafanızdan çıkararak akışına bırakın derim.
Bunu bebek meselesini unutun anlamında söylemiyorum, bebek amacıyla seks yapmayın anlamında diyorum.
Cinsel hayatınızı rayına oturtun bir süre, gerekirse cinsel terapi de olur.

Kusura bakmayın çok komik eşiniz :KK48:
Normalde kadın yapar bu nazı.
Acaba sizinle paylaşamadığı bir sıkıntısı mi var iş veya başka bir konuda? Belki başka bir problem hayat enerjisini sömürüyordur. Cinsellik dışında nasıl?

• Beğen
Reactions: Eva
Biraz oluruna birakin.

Bu sekilde strese girersiniz.

ALLAH verecekse verir zaten zamani vardir.nsallah tez zamanda olur

O ne ya öyle "pamuk prensesle mi evlendim ben" deyin şakayla karışık laf edin biraz bence. Öyle narin erkek mi olur sizi zorlar ileride bu huyu yok şu poşeti taşıyamam kavanozu açamam filan diyor mu?

Bide mecbur görerek yapmamalısınız ilişki işini spontan gelişmeli. Sizi normal zamanda arzulamıyor mu yakın vs davrandığınızda?

Cani istemedigi icin agrilarini mi bahane ediyor : ))kadinlar yapar bunu yahu.cok hos.
Libido artirici damlalardan katin yemegine bastan cikarin seksi gezin evin icinde
Bir psikolog arkadas yabanci kadinlar erkeklerin meyve suyuna yada ne iciyorsa ona azdirici damla damlatirlar bolece erkek harika doyumlu ve uzun bir seks yasadigi icin o kadinlarin pesine takilir demisti.bir sure rusyada arastirma yapmisti kendisi.

Bebek deniyorsaniz 2 3 gunde bir birlikte olmaniz gerekmiyor ki..yumurtlama gunlerini takip etseniz daha kolay çözersiniz..Hem esinizin nazini da cekmemis olursunuz.

Back
X