• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok narin eş kişisi

Çok büyük iş yapıyorlar sanki haaa!
Finalde nefes nefese hallerini görenler 100 kiloluk çuval taşıdı sanır :)
Hayır yani sevişme potansiyellerini de biliyoruz.
Bilmesek anlıycaz :D

Valla bende kadin gibi cinsellikten kacan erkekten, bahane bulan erkekten nefret ediyorum.. karsidaki kadin reddedilirsede kolay kolay bi daha yanasmayabilir.. yahu tabii yorulcaksin ama onunda guzel bi yonu yok mu?

Bide kadinlara bahane bulurlar, basim agriyo diyomusuz hep

Valla bende kadin gibi cinsellikten kacan erkekten, bahane bulan erkekten nefret ediyorum.. karsidaki kadin reddedilirsede kolay kolay bi daha yanasmayabilir.. yahu tabii yorulcaksin ama onunda guzel bi yonu yok mu?

Bide kadinlara bahane bulurlar, basim agriyo diyomusuz hep
Aynen öyle yanaşamiyorum çünkü ben uyariyorum o yanaşiyor bu defada ben kendimi kötü hissediyorum istemiyorum yine ben suçlu oluyorum

Benim eşimde tam tersi bir yeri ağrıdığında, beraberlik yaşayınca gevşiyorum ağrılarım gidiyor diyor.
Belki eşin kendisini çok kasıyor

Erkekler çocuk için sevişme psikolojisini sevmiyorlar, eşimden biliyorum... yani bunun için yapacaksak hiç yapmayalım demişti birkeresinde. Haklılar mı ? Evet .

Kizlar merhaba..suan üyeliğim yeni ama ben aslinda eski bir uyeyim ikinci uyelik sebebimi mune'ye bildirdim.
Size problemimi en başından anlatmak istiyorum
Ben 3 yıllık evliyim ve ilk 2 yıl vajinismus belasiyla uğrastim Allah'a çok şükür o problemi zorda olsa çözdum.
Sorun eşimin cinsel narinlikleri kızlar biz bebek düşünüyoruz nasip olursa sizde biliyorsunuz bunun için cinsel takvime uyulmalı ama o kadar abartiyor'ki onun hizmetleri 2-3günde bir ilişki ağır geliyor.
Bireyseller yaşanıyor ya kızlar ertesi gün ya beli ya bacağı kesin ağriyor.
O kadar mızmızlanıyor ki insanda bebek isteği falan hiç bir şey kalmıyor.
Bide titiz beyimiz yeryüzündeki tek temiz insan o.
Bu isteksizlik vajinismustan oldu onu biliyorum ama bi türlü çözemiyorum benimle ayni problemi yaşayanlardan akıl istiyorum..

Son durum ney peki merak ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak eden arkadaş banlanmis ama ben yinede yaziyim belki okur..
Son durum ben artik vazgectim çünkü gerçekten yoruldum bundan sonra hayatima ev arkadaşı gibi devam etmeyi düşünüyorum
Ne icin tedavi oldum ne için uğrastim anlamiyorum kizlar yanlisda anlasilmasin esimin peşinde cinsellik için koşan biri değilim ben söylemeden zaten onun bir bahane bulmasiyla geciyor hayatimiz.
Bugün cok yorgunum diye cümleye basliyorsa hem benim dırdırımi engellemeye calisiyor hemde yasanacaklari.
Sabah 1saat erken uyanmayla vücut nekadar yorgun düşebilirki benim aklim almiyor kizlar gerçekten.
O yüzden ondanda cinselliktende bebektende vazgectim artij istediği kadar yorulabilir....

Diyor maalesef ağır bisey tasıyorsa hemen surati düşer küs gibi oturur hemen canı yanar en ufak hastaliğında tüm ailesinin haberi olur.
Aslinda cinsel olarak soğuk değilim sadece uzun süre yapmayinca (yani vajinsmustan dolayi) unutuyorum diyor

yani ağır iş yapınca sızlanması başka bu başka

yani anlattıkların gerçekten akla mantığa uygun değil, bence eşin doktora gitmeli

Back
X