Eşimle yaşadığım problemler

9 yillik evliyim hic cinsellik derdiimiz olmadi sarilmak koklamak opmek cinsellikmi🙄bunlardan bahsetmedigimi cok da iyi biliyosunuz evlilikde saygi onemlidir sevgi onemlidir kuhabbet onemlidir en azindan cok sulur bizim evliligimizde bunlar eksilmesin die elimizden geleni yapiorz cinsellikde asla sorun olmadi hic bir donemde 3 gun olmadi 9 ay olmadi hesaplarina hic girmedik bende buyuzden karsindaki adami seviyorsan buyutme diorm
Bu arada bana meraklisi gibi imada bulunmussunuz ama 3 ay ve 9 ay seks yapmayan siz olmussunuz sadece erkekler illa ki ya uykuda ya da masturbasyonla onu atmak zorunda ve atiyor.
Zevkinide yaşıyor yani 😎

Esinin seni sevdigine eminsin de sen ne kadar seviyosun?Nie cinselligi bukadr problem yaptiniz bu olmadan evlilik yurumezmi yasiniz 34 olunca ne oluo illa iliski sartmi kusura bakmayin eger benim yasasaydi bu durumu hic kafaya takmaz dusunmezdm bile ona da asla kendini kotu hissettirmezdm bizim merkezimizde cinsellik olmadi hic.Sizinde sanirim hic baska derdiniz olmadi bunu bukadr taktiginiza gore
Ya ne sacmalıyorsun allah aşkına benden daha cok eşim takıyor bu duruma ve senin başina gelmemişte bilmiyorsun insanı çok kötü hissettiriyor tabiki herşey cinsellik değil ömür boyu olmasada eşimi asla bırakmam ama cözüm yoludamı aramayalım

Mesajima ozenle begenmedim koyan meger sevismek ne onemliymis arkadas yazik adamlara allah korusun yanlislikla canlari istemese vay hallerine🤐 yapilan elestiriye tahamulu olmayanlara verecek cevabim yok oyuzden ortaya yazdm buyrun ustune isteyen alinsin😎😎

Oldu canım tedaviye yanaşmaz çözmek için bir şey yapmaz sonra gururum kırıldı. Var mı böyle dünya. Kullanır mı bilmem ama epimedyumlu macun tavsiye ederim ereksiyon probleminde işe yaramıştı. Tabi fizyolojik bir problem değilse. Onu da kullanmaz gururu kırılır demeyin lütfen

Tabii bir oper koklarsin 2 sarilirsin 3.de libidon artar sonucu olsun istersin.
Bunu erkekte isteyebilir, kadinda.
Zihninizde kadin için cinselligin onemli olmamasi kazınmış ama bu dogru değil. Erkek icin nasil ve ne kadar önemliyse kadin icinde onemli bunda tu kaka denecek durum yok.
Siz seksi cok onemsemeyen ,panseksuel ya da hatta seksi hic sevmeyen biri de olabilirsiniz esinizde olabilir bu burada seksi önemli görüp olmamasini sorun haline getirmis birine seviyorsan boyle dert etmezdin demenizi mantikli kilmiyor.
Biri ister digeri istemezse bu sorundur. Ikisi istemez ya da isterse sorun degildir.

Bende diyorum ki aşk ve sevgi duydugu biriyle cinsel yasam istemesi cok normal. Sizin dediginizin aksine.
Bunu arastirabilirsiniz psikolojik ve insan dogasi geregi bu sonuca varacaksiniz normal istekli bireylerde.
Siz onemsemiyorsunuz diye onemseyen birini suclamayin diyorum kisaca.
Evlilikte saygi ve sevgi onemlidir demissiniz seks ile alakasi ne ? Seks bunu daha da guclendirir hatta malesef gercekler bunlar. Erkeklerde artan bir istek azalmasi var neden oldugunu bende bilmiyorum. Sanırım bu yasam faliyetleri sebebi olabilir cogunun
Bu arkadasin basına gelmemiste bol keseden sallıyor hersey o degil insan sevdigiyle birlikte olmak istemesinde dogal ne olabilir ki

[
Bu arkadasin basına gelmemiste bol keseden sallıyor hersey o degil insan sevdigiyle birlikte olmak istemesinde dogal ne olabilir ki
Yok yazdi ya gelmiş ama onemsememis. Onemsese ayip çünkü.
Bizim toplumda kadinin seks istemesi hala cok normal karsilanmiyor. Bir ton vajiinusmus vakasi bu sebeple var. Hamile kadinlar baba yaninda oturamiyor cogu yerde hala.
Iste boyle boyle aktariliyor döngü. Istemenden daha dogal bir sey yok. Takma
Evlenince kardes kardes uyuruz diye dusunuyorlar herhalde. Ayni kisilerin kendileri istemese esleri ya mast. Yapar ya uyku da yapar zaten tartisma da olur

Esinin seni sevdigine eminsin de sen ne kadar seviyosun?Nie cinselligi bukadr problem yaptiniz bu olmadan evlilik yurumezmi yasiniz 34 olunca ne oluo illa iliski sartmi kusura bakmayin eger benim yasasaydi bu durumu hic kafaya takmaz dusunmezdm bile ona da asla kendini kotu hissettirmezdm bizim merkezimizde cinsellik olmadi hic.Sizinde sanirim hic baska derdiniz olmadi bunu bukadr taktiginiza gore
Valla şuan gözlerim yaşardı. Sadece ben böyleyim sanıyordum. Hatta ben de konu açtım eşimle bu konuda problemimiz var adamın libidosu yerlerde ama benimki beni mi beğenmiyor diye bi sorun yani cinsellik yaşayamadım ah vah değil. Açtığım konuyla çelişmemek için bunu yazdım. Ben 3 sene vajinismus tedavisi gördüm etrafta hep duyuyordum cinsellik olmadan evlilik olmaz diye ama biz öyle mutluyuz ki düşünürdüm o zamanlar bir de cinsellik olsa nasıl olur diye. Yani gerçekten iki taraf birbirini gerçekten seviyorsa cinsellik sorunu çözülebiliyor. Sadece konu sahibinin eşi çözüm odaklı değil o bence çok can sıkıcı.

Valla şuan gözlerim yaşardı. Sadece ben böyleyim sanıyordum. Hatta ben de konu açtım eşimle bu konuda problemimiz var adamın libidosu yerlerde ama benimki beni mi beğenmiyor diye bi sorun yani cinsellik yaşayamadım ah vah değil. Açtığım konuyla çelişmemek için bunu yazdım. Ben 3 sene vajinismus tedavisi gördüm etrafta hep duyuyordum cinsellik olmadan evlilik olmaz diye ama biz öyle mutluyuz ki düşünürdüm o zamanlar bir de cinsellik olsa nasıl olur diye. Yani gerçekten iki taraf birbirini gerçekten seviyorsa cinsellik sorunu çözülebiliyor. Sadece konu sahibinin eşi çözüm odaklı değil o bence çok can sıkıcı.
Cinsellik olmadan evlilik oluyorsa madem neden 3 koca yil vajinusmus tedavisi gördünüz?
Kadinda adamin 3 aycik bile ugrastigini görsün ister herhalde. 3 koca yildan bahsedip aslinda onemli degil demek sizce celisik degil mi?gozlerinizin doldugu konuda siz tup bebek icin degil seks icin ugrasiyorsunuz ama sonra gozlerim doldu diyorsunuz.
Cok romantikse tedavi gormeseydiniz. Nasilsa böyle yuruyormus. 3 yil ugrasmak neden

Cinsellik olmadan evlilik oluyorsa madem neden 3 koca yil vajinusmus tedavisi gördünüz?
Kadinda adamin 3 aycik bile ugrastigini görsün ister herhalde. 3 koca yildan bahsedip aslinda onemli degil demek sizce celisik degil mi?gozlerinizin doldugu konuda siz tup bebek icin degil seks icin ugrasiyorsunuz ama sonra gozlerim doldu diyorsunuz.
Cok romantikse tedavi gormeseydiniz. Nasilsa böyle yuruyormus. 3 yil ugrasmak neden
Cinsellik olmadan evlilik olur değil ama taraflardan birinin sorunu varsa aşılabilir cinsellik yaşanamadı diye evlilik bitmez. Zaten belirttim konu sahibinin eşinin çözüm odaklı olmaması can sıkıcı. Müstakil bir yorum da yaptım konu sahibine hak verdiğimi belirten ama o arkdaş da katıldığım bir şey yazmış fikrimi belirttim. Kocan seni bırakır aaa kesin aldatır diyen ailem mesela cinsellik olmadan asla asla ve asla evlilik olmaz sanıyorlar. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır

Ya Allah aşkına burası iki gün sevişmese (hastalık- hamilelik - aileye gitme vs. durumları) kocasını bir eli telde bir eli şeyinde yakalayan kadınların konuları ile dolu. Hiç sevişmesek de kocamı bırakmam romantizmi hiç gerçekçi değil. O kocalar sorun kadından kaynaklanınca aldatmayı bile hak görüyor sonra . Yeme içme gibi en doğal ihtiyaç bu da ya hu zevkini geçtim. Kadın tabikide uğraşacak düzelsin diye . Vajinusmus olanlarda sürtünerek ya da elle ayakla bir şekilde bu ihtiyacı gideriyor sonuçta. Ki kadın sevişmiyor boşayayım dememiş çözüm arıyor,

Ya Allah aşkına burası iki gün sevişmese (hastalık- hamilelik - aileye gitme vs. durumları) kocasını bir eli telde bir eli şeyinde yakalayan kadınların konuları ile dolu. Hiç sevişmesek de kocamı bırakmam romantizmi hiç gerçekçi değil. O kocalar sorun kadından kaynaklanınca aldatmayı bile hak görüyor sonra . Yeme içme gibi en doğal ihtiyaç bu da ya hu zevkini geçtim. Kadın tabikide uğraşacak düzelsin diye . Vajinusmus olanlarda sürtünerek ya da elle ayakla bir şekilde bu ihtiyacı gideriyor sonuçta. Ki kadın sevişmiyor boşayayım dememiş çözüm arıyor,
Benim kizdgim nokta tam da bu. Erkek isterse kadinin gorevi yapacak. Koca istemezse olsun be canim kocisim yanim olsun yeter.mantgi.
Bde kocasi icin vajinusmus tedavisi ol derler erkek icin istersen cok onemli seks senin icin yaa derler. Cok acayip

Cinsellik olmadan evlilik olur değil ama taraflardan birinin sorunu varsa aşılabilir cinsellik yaşanamadı diye evlilik bitmez. Zaten belirttim konu sahibinin eşinin çözüm odaklı olmaması can sıkıcı. Müstakil bir yorum da yaptım konu sahibine hak verdiğimi belirten ama o arkdaş da katıldığım bir şey yazmış fikrimi belirttim. Kocan seni bırakır aaa kesin aldatır diyen ailem mesela cinsellik olmadan asla asla ve asla evlilik olmaz sanıyorlar. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır
Ben sizi anladim evet mantikli diyorsunuz da kadin cozum ariyor. Seks meraklisi gibi davranmak ,,ohoo senin icinde seks ne onemli demek cok yanlış. Seks istemekten daha ayip bence. katildim dediginiz icin yazdm.

Ben sizi anladim evet mantikli diyorsunuz da kadin cozum ariyor. Seks meraklisi gibi davranmak ,,ohoo senin icinde seks ne onemli demek cok yanlış. Seks istemekten daha ayip bence. katildim dediginiz icin yazdm.
Evet o açıdan bakarsak siz de haklısınız

Evet o açıdan bakarsak siz de haklısınız
Yani, vajinusmus icin 3 yil tedavi oldum deseniz. Size senin icinde seks ne onemliymis dense bence kirilirsiniz. Hayatin ihtiyaci bu çünkü sizin istemeniz kadar normal bir sey yok.
Sizde normal goruyorsunuz ki bunu söylüyorsunuz açık açık.
Anlastgimiza sevindim. :KK51:

sevgili konu sahibi ; bu konuda işinize yarayacak macun türü şeyler var ama eşiniz aslında bir üroloğa görünse daha iyi olur. siz onu tedaviye ikna edebilirsiniz umarım.
belki sağlığı iyiyse hap filanda olur ama bilgisi dışında vermek sıkıntılı.

sevgili konu sahibi ; bu konuda işinize yarayacak macun türü şeyler var ama eşiniz aslında bir üroloğa görünse daha iyi olur. siz onu tedaviye ikna edebilirsiniz umarım.
belki sağlığı iyiyse hap filanda olur ama bilgisi dışında vermek sıkıntılı.
İslerinin yogunluğundan hep erteliyor aslinda utanıyor ben tanırım eşimi yoluna bıracam artık😑

Back
X