Bana nispet yapıyor bacımNe itici bi yorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana nispet yapıyor bacımNe itici bi yorum
Ereksiyon problemini sizs karşı yaşıyor olabilir mi surekli siz isteyince benli itici geliyordur etkilenmiyordur oturup açıkça bunu sorun bence .Calisma sartlari agirsa yorucuysa mesela bu da etkiliyordur bi sürü sebep olabilir baskıcı olmayin ben yerinizde olsam hiç teklif etmem beklerim kaçan kovalanır.Aldatsa vaktiyle eve gelmez diye biliyorum ve dini duygulari yüksekdir ben esimin ilkiyim halta ama tabi erkek milletine güven olmayacağını bende biliyorum bir erkek altatsa neden ereksiyon problemi yaşarki bana saçma geliyor bu durum
Aslında ben gururlu bir insanin ben hep istemiyirum ondan bekliyorum cogu zaman calisma saatleri agir degil masa başinda ama iş yerinden izin alamiyorEreksiyon problemini sizs karşı yaşıyor olabilir mi surekli siz isteyince benli itici geliyordur etkilenmiyordur oturup açıkça bunu sorun bence .Calisma sartlari agirsa yorucuysa mesela bu da etkiliyordur bi sürü sebep olabilir baskıcı olmayin ben yerinizde olsam hiç teklif etmem beklerim kaçan kovalanır.
O zamanlar ereksiyon problemi yoktuİyi de diyorsunuz ki bu sorun baş gösterdiğinde tekrar 2. çocuk düşündük ve hamile kaldım. Bu sorun ortaya çıktığı anda çözmek yerine çocuk sahibi olmanız da ayrı bir konu bence.
Yaşınız çok genç, karşınıza alıp konuşun yani cinsellik evlilikte çok önemli. Hatta boşanma sebebi bile olur.
Hayata baktiginiz yer cok yorucu olmali.Bu tarz konularda illa
- off biz çatır çatır sevisiyoruz, benimki tavsan gibi, biz cok iyi anlasiriz , beni istemesinden sıkıldim bende tarzi yorumlar oluyor.
Ortada sorunu olan biri var bunu yazarak bir tekme de siz atmış oluyorsunuz.
Genelde kocayla ilgili seks ve ilgi konularinda bu durum hat safhada, bunu yuzyuzede yapan kadinlar var. Ben sorunumu anlatirken kendisi böyle seyler soyleyince susarim,muhatap olmam yani.
Guc gosterisi ve sov gibi geliyor bana göre baya ciğ bir durum.
O alintilayip soyledigim mesaj daHayata baktiginiz yer cok yorucu olmali.
Esimin de benim de cok uzun yillar cinsel problemlerimiz vardı. Bebegimiz bile olmadi bu yuzden, aşılama ile cocuk sahibi olmak zorunda kaldik.
Bu yüzden konu sahinine cinsel terapist onerdim.
Erkeklerin yaş dalgalanmalari olabilecegini söyledim.
Neden catir catir sevisiyoruz diyeyim? O sizin yanlis anlamanız. Bilakis, 3 sene once biz de sevisemiyorduk dedim.
Yanlis anlamak, insanlara saldirmak icin bu kadar ozel caba sarfetmek yorucu olmali
Psikolojik oluyor genelde boyle seylerereksiyon problemi varsa, bunu nasil inkar edebiliyor? Cinsel terapiste gitmenizi öneririm. Once siz gidin, tavsiye alın. Esinizi ikna etmek icin bazi seyler onerecektir.
Esim de 36 yasında. 32 yasina gore cok daha istekli. Umarım 40 gibi azalırkopruden once son çıkış diye gaza mi geliyor nedir
Boyle anlasildiysam cok üzgünüm.Bana nispet yapıyor bacım![]()
Nasıl bahanelerÇözum bulmaya calısıyorum ama nereye kadar eşimide cok seviyorum kendine guveni kalmadi üstelik benide suclamaya basladı sacma sapan bahaneler bularak
Bu aralar bu problemleri cözdük herseyin akısina bıraktık serlesme sorunumuz vardı onu yendik en azındanNasıl bahaneler
Benimki ıslanıyorsun diye bahane buluyordu şimdi kupkuruyum sayesinde !!!
Beyinsiz mutlu olacağına bahaneye bak !
İstekliymişim
!!!
Odunu skmek istiyordu sanırım benimki
Böyle bahaneler mi ?
Siz nasıl aştınızHayata baktiginiz yer cok yorucu olmali.
Esimin de benim de cok uzun yillar cinsel problemlerimiz vardı. Bebegimiz bile olmadi bu yuzden, aşılama ile cocuk sahibi olmak zorunda kaldik.
Bu yüzden konu sahinine cinsel terapist onerdim.
Erkeklerin yaş dalgalanmalari olabilecegini söyledim.
Neden catir catir sevisiyoruz diyeyim? O sizin yanlis anlamanız. Bilakis, 3 sene once biz de sevisemiyorduk dedim.
Yanlis anlamak, insanlara saldirmak icin bu kadar ozel caba sarfetmek yorucu olmali