Eşimle yaşadığım problemler

Sizin için de cinsellik çok önemli gibi gelmedi bana, işime geldi tabi bu durum yazmışsınız. Yıllar öncesinde çözecektiniz bu sorunu siz ciddiye almamışsınız. Şimdi nasıl çözülür bilemiyorum. Eşiniz sizi gerçekten sevse bu problemi çözmeye çalışırdı, gereksiz egoları sizden önce geliyor demek ki.
Ben hamilelik sürecinde diger cocugumdada oyle oldu isteksizlik okuyor ve canım yanoyordu hic fark etmedim daha önce bende aman aman cok istekli bir kadın degilim ama esim iyice abartdı bu durumu

Şöyle bi durum oluyor erkekler ereksiyon olamadıkça kafalarına takıyorlar, bu durumu kafalarına taktıkça da ereksiyon olmada daha da zorlanıyorlar. Aslında bir kısır döngü içine giriyorlar. Bunu yaşamamak için de ilişkiden kaçıyorlar. Bizim de kısa bir dönemimiz oldu bu şekilde. Sanki hiç öyle bişi yaşanmamış gibi davrandım bir süre kızmadım, moralim bozulmadı, ereksiyon olamadığını anlamamışım gibi davrandım herşey normalmiş gibi her zaman nasılsa öyle devam ettim. Bir süre sonra bunu kafasına takmaktan vazgeçince herşey düzeldi.
İste bizim durumuz tam olarak bu ama esin sinir oluyor kendine kizıyor bana yükleniyor.Gecen beraber olalim dedi gece oldu bana yine isteksiz geldi istersen erteleyeyim dedim vay sana bana bunu nasıl dersin beni etkiliyirsun diye kavga cıkartı ne diyeceğimi şaşırdım benim amacım isteksiz oldugu zaman ereksiyonu sağlayamıyir daha cok üzülmesin diye demistim ama anlatamıyorum

Çok çok zor bir durum. Eşinizde baslayan bu problem malesef ki devam edecek. Haftada birse bu sorun her defasında bu sorun olmaya devam edecek. Çok yakın arkadaşım yaşadı yıllar önce...napti netti eşini dra götürmeye razı etti. İlaç tedavisi uygulandı bir süre sonra işe yaramadı lazer mi ne öyle pahalı bir tedavi uygulandi gene işe yaramadı en son iğne tedavisi..bu süreç evliliğinde ikisinide inanılmaz yıprattı. Erkek sınırlı stresli mutsuz ozguvensiz kadın ona keza...ite kaka yürütülen cinsellik...iki çocukları vardı ama olmadı yurutemediler malesef...bu hastalık erkekleri hayattan soğutuyor

Çok çok zor bir durum. Eşinizde baslayan bu problem malesef ki devam edecek. Haftada birse bu sorun her defasında bu sorun olmaya devam edecek. Çok yakın arkadaşım yaşadı yıllar önce...napti netti eşini dra götürmeye razı etti. İlaç tedavisi uygulandı bir süre sonra işe yaramadı lazer mi ne öyle pahalı bir tedavi uygulandi gene işe yaramadı en son iğne tedavisi..bu süreç evliliğinde ikisinide inanılmaz yıprattı. Erkek sınırlı stresli mutsuz ozguvensiz kadın ona keza...ite kaka yürütülen cinsellik...iki çocukları vardı ama olmadı yurutemediler malesef...bu hastalık erkekleri hayattan soğutuyor
Lütfen beni korkutmayın ben eşimi seviyorum ondan ayrılamam arkadasinizin problemi hep varmiydi evlilik boyunca ,bizde yoktu eskiden hatda bu konuda beğeniyordum ben ereksiyon problemi yeni olmaya basladi bizde,isteksiz olmasada öyle sıkıntımız hiç yoktu

Şöyle bi durum oluyor erkekler ereksiyon olamadıkça kafalarına takıyorlar, bu durumu kafalarına taktıkça da ereksiyon olmada daha da zorlanıyorlar. Aslında bir kısır döngü içine giriyorlar. Bunu yaşamamak için de ilişkiden kaçıyorlar. Bizim de kısa bir dönemimiz oldu bu şekilde. Sanki hiç öyle bişi yaşanmamış gibi davrandım bir süre kızmadım, moralim bozulmadı, ereksiyon olamadığını anlamamışım gibi davrandım herşey normalmiş gibi her zaman nasılsa öyle devam ettim. Bir süre sonra bunu kafasına takmaktan vazgeçince herşey düzeldi.

Konu sahibi için o dönem geçmiş gibi duruyor.

Lütfen beni korkutmayın ben eşimi seviyorum ondan ayrılamam arkadasinizin problemi hep varmiydi evlilik boyunca ,bizde yoktu eskiden hatda bu konuda beğeniyordum ben ereksiyon problemi yeni olmaya basladi bizde,isteksiz olmasada öyle sıkıntımız hiç yoktu

Yoktu ilk çocuktan sonra hatta 3 yıl sonra oldu ...sizi korkutmak için yazmadım ama çok zor bir durum gerçekten...ikinci çocukları oldu her ne hikmetse...ayda bire düşmüştü birliktelikleri en son...o da iğneyle...kadının durumuda cok zor erkeginde...yediremedi kendine...eşinizin bir an önce dra gitmesi gerekiyor. Ama tabi şöyle birşey var arkadaşımın eşinde hiçbir problem çıkmadı..belki sizin eşinizin hormonu eksiktir ne bileyim ilaçla düzelir..vakit kaybetmeyin ikna edin

İste bizim durumuz tam olarak bu ama esin sinir oluyor kendine kizıyor bana yükleniyor.Gecen beraber olalim dedi gece oldu bana yine isteksiz geldi istersen erteleyeyim dedim vay sana bana bunu nasıl dersin beni etkiliyirsun diye kavga cıkartı ne diyeceğimi şaşırdım benim amacım isteksiz oldugu zaman ereksiyonu sağlayamıyir daha cok üzülmesin diye demistim ama anlatamıyorum
Söylemeyin hiç bişi dediğim gibi öyle bişi hiç olmamış gibi davranın. Bunu siz söyleyince daha çok stres yapıyor aslında.

Psikolojik oluyor genelde boyle seyler :( ereksiyon problemi varsa, bunu nasil inkar edebiliyor? Cinsel terapiste gitmenizi öneririm. Once siz gidin, tavsiye alın. Esinizi ikna etmek icin bazi seyler onerecektir.

Esim de 36 yasında. 32 yasina gore cok daha istekli. Umarım 40 gibi azalır 🤣 kopruden once son çıkış diye gaza mi geliyor nedir

Söylemeyin hiç bişi dediğim gibi öyle bişi hiç olmamış gibi davranın. Bunu siz söyleyince daha çok stres yapıyor aslında.
Ben söylemesemde kendi kendine problem yapıyor cok gurur yaptı son zamanlarda erkekliğine yediremiyor hatta kendince beni suclayıp sen beni artık sevmiyorsun beni koca olarak görmüyorsun demeye başladı hic alakası yok ben hep sevgimi gösterdim onu arzuladığımı hep belirdim.Sizin probleminiz ne kadar sürede geçti bizim derdimiz tamda sizin gibi kızır düngüye döndü

Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmaya fırsatım veya cesaretim olmadı.Eşimle 11 senelik evliyim 3 sene sevgili döneminden sonra evlendik 2 tane cocugum var ama şu 5 senedir yasadiğım cinsel problemlerimiz artık beni üzüp katlanamayacağım duruma getirdi beni.İlk cocuktan 4 sene sonra oğlum kardeş istemeye başladı bizde istedik tabi ama eşimde isteksizlik baş verdi hep ben davet ettim cocugumuz olsun söyle olsun böyle olsun diye eşimde istiyordu tabi neyse 2 sene olmadı doktora falan gittik doktor gün aşırı ilişki öneriyordu ama gel gelelim bunu eşime anlat hep davet teklif le gecen sürede ay da bir beraber olmayla beraber hamile kaldım hamilelik boyunca ilişki hiç olmadı benimde işime geldi bu durum tabi neyse,bir oğlum daha oldu şuan 3 yaşinda bizim asıl sorunumuz şimdi başladı eskiden isteksizlik vardı ama bir sekilde iliski olurdu şimdi daha beteri oldu eşimde isteksizlikle beraber ereksiyon problemi baş gösterdi bunu hic bir sekilde kabul etmiyor dokrara gidelim diyorum islerinin yoğunlugunu öne sürüyor artık benimde piskolojim bozuldu hayal kırıklığına düsüp ağlayarak uyuyorum her yolu denedim beni sevdigini biliyorum bende onu cok seviyorum beni aldatmadığınada eminim vaktinden önce gelir eve ya ne bileyim yazacagım cok sey var ama cok uzun oldu 🙂 bir akıl fikir verin konuşmaya o kadar ihtiyacim varki ama cevremle konusamam bizde ayıptır ve eşimin gururu kırılır kimseyle paylaşamam ikimizde suan 34 yaşındayız
Esinin seni sevdigine eminsin de sen ne kadar seviyosun?Nie cinselligi bukadr problem yaptiniz bu olmadan evlilik yurumezmi yasiniz 34 olunca ne oluo illa iliski sartmi kusura bakmayin eger benim yasasaydi bu durumu hic kafaya takmaz dusunmezdm bile ona da asla kendini kotu hissettirmezdm bizim merkezimizde cinsellik olmadi hic.Sizinde sanirim hic baska derdiniz olmadi bunu bukadr taktiginiza gore

Psikolojik oluyor genelde boyle seyler :KK43: ereksiyon problemi varsa, bunu nasil inkar edebiliyor? Cinsel terapiste gitmenizi öneririm. Once siz gidin, tavsiye alın. Esinizi ikna etmek icin bazi seyler onerecektir.

Esim de 36 yasında. 32 yasina gore cok daha istekli. Umarım 40 gibi azalır 🤣 kopruden once son çıkış diye gaza mi geliyor nedir
Bu tarz konularda illa
- off biz çatır çatır sevisiyoruz, benimki tavsan gibi, biz cok iyi anlasiriz , beni istemesinden sıkıldim bende tarzi yorumlar oluyor.
Ortada sorunu olan biri var bunu yazarak bir tekme de siz atmış oluyorsunuz.
Genelde kocayla ilgili seks ve ilgi konularinda bu durum hat safhada, bunu yuzyuzede yapan kadinlar var. Ben sorunumu anlatirken kendisi böyle seyler soyleyince susarim,muhatap olmam yani.
Guc gosterisi ve sov gibi geliyor bana göre baya ciğ bir durum.

Esinin seni sevdigine eminsin de sen ne kadar seviyosun?Nie cinselligi bukadr problem yaptiniz bu olmadan evlilik yurumezmi yasiniz 34 olunca ne oluo illa iliski sartmi kusura bakmayin eger benim yasasaydi bu durumu hic kafaya takmaz dusunmezdm bile ona da asla kendini kotu hissettirmezdm bizim merkezimizde cinsellik olmadi hic.Sizinde sanirim hic baska derdiniz olmadi bunu bukadr taktiginiza gore
Evlilikte cinsellik onemli siz yapin bakalim aynisini esinize o takcak mi takmayacak mi ☺
Hem herkesn oncelikleri farklidir derdiniz yok herhalde falan nedir. Dokunulmak,opulmek , arzulanmak istemenin nesi kötü.
Evlilik, seks ,sevgi ,baglilik icerir. Icermese suan bebis bekliyor olmazdiniz 😏

Evlilikte cinsellik onemli siz yapin bakalim aynisini esinize o takcak mi takmayacak mi ☺
Hem herkesn oncelikleri farklidir derdiniz yok herhalde falan nedir. Dokunulmak,opulmek , arzulanmak istemenin nesi kötü.
Evlilik, seks ,sevgi ,baglilik icerir. Icermese suan bebis bekliyor olmazdiniz 😏
9 yillik evliyim hic cinsellik derdiimiz olmadi sarilmak koklamak opmek cinsellikmi🙄bunlardan bahsetmedigimi cok da iyi biliyosunuz evlilikde saygi onemlidir sevgi onemlidir kuhabbet onemlidir en azindan cok sulur bizim evliligimizde bunlar eksilmesin die elimizden geleni yapiorz cinsellikde asla sorun olmadi hic bir donemde 3 gun olmadi 9 ay olmadi hesaplarina hic girmedik bende buyuzden karsindaki adami seviyorsan buyutme diorm

Aslınd

bence çözüm bu 👍🏻

9 yillik evliyim hic cinsellik derdiimiz olmadi sarilmak koklamak opmek cinsellikmi🙄bunlardan bahsetmedigimi cok da iyi biliyosunuz evlilikde saygi onemlidir sevgi onemlidir kuhabbet onemlidir en azindan cok sulur bizim evliligimizde bunlar eksilmesin die elimizden geleni yapiorz cinsellikde asla sorun olmadi hic bir donemde 3 gun olmadi 9 ay olmadi hesaplarina hic girmedik bende buyuzden karsindaki adami seviyorsan buyutme diorm
Tabii bir oper koklarsin 2 sarilirsin 3.de libidon artar sonucu olsun istersin.
Bunu erkekte isteyebilir, kadinda.
Zihninizde kadin için cinselligin onemli olmamasi kazınmış ama bu dogru değil. Erkek icin nasil ve ne kadar önemliyse kadin icinde onemli bunda tu kaka denecek durum yok.
Siz seksi cok onemsemeyen ,panseksuel ya da hatta seksi hic sevmeyen biri de olabilirsiniz esinizde olabilir bu burada seksi önemli görüp olmamasini sorun haline getirmis birine seviyorsan boyle dert etmezdin demenizi mantikli kilmiyor.
Biri ister digeri istemezse bu sorundur. Ikisi istemez ya da isterse sorun degildir.

Bende diyorum ki aşk ve sevgi duydugu biriyle cinsel yasam istemesi cok normal. Sizin dediginizin aksine.
Bunu arastirabilirsiniz psikolojik ve insan dogasi geregi bu sonuca varacaksiniz normal istekli bireylerde.
Siz onemsemiyorsunuz diye onemseyen birini suclamayin diyorum kisaca.
Evlilikte saygi ve sevgi onemlidir demissiniz seks ile alakasi ne ? Seks bunu daha da guclendirir hatta malesef gercekler bunlar. Erkeklerde artan bir istek azalmasi var neden oldugunu bende bilmiyorum. Sanırım bu yasam faliyetleri sebebi olabilir cogunun

Tabii bir oper koklarsin 2 sarilirsin 3.de libidon artar sonucu olsun istersin.
Bunu erkekte isteyebilir, kadinda.
Zihninizde kadin için cinselligin onemli olmamasi kazınmış ama bu dogru değil. Erkek icin nasil ve ne kadar önemliyse kadin icinde onemli bunda tu kaka denecek durum yok.
Siz seksi cok onemsemeyen ,panseksuel ya da hatta seksi hic sevmeyen biri de olabilirsiniz esinizde olabilir bu burada seksi önemli görüp olmamasini sorun haline getirmis birine seviyorsan boyle dert etmezdin demenizi mantikli kilmiyor.
Biri ister digeri istemezse bu sorundur. Ikisi istemez ya da isterse sorun degildir.

Bende diyorum ki aşk ve sevgi duydugu biriyle cinsel yasam istemesi cok normal. Sizin dediginizin aksine.
Bunu arastirabilirsiniz psikolojik ve insan dogasi geregi bu sonuca varacaksiniz normal istekli bireylerde.
Siz onemsemiyorsunuz diye onemseyen birini suclamayin diyorum kisaca.
Evlilikte saygi ve sevgi onemlidir demissiniz seks ile alakasi ne ? Seks bunu daha da guclendirir hatta malesef gercekler bunlar. Erkeklerde artan bir istek azalmasi var neden oldugunu bende bilmiyorum. Sanırım bu yasam faliyetleri sebebi olabilir cogunun
Tuuu kaka !!Gercekten hic uzatasim yok ozmn cinsellikle dolu gunler dilerim aman evliliginizi tehlikeye atmayin siz kocaniz yaklasmazsa bosayin kesin aldatiyodur siz de bu zihniyettesiniz ama tabi bunuda kabul etmezsiniz neyse uzatmak hic istemiyorum size basarilar😎

Tuuu kaka !!Gercekten hic uzatasim yok ozmn cinsellikle dolu gunler dilerim aman evliliginizi tehlikeye atmayin siz kocaniz yaklasmazsa bosayin kesin aldatiyodur siz de bu zihniyettesiniz ama tabi bunuda kabul etmezsiniz neyse uzatmak hic istemiyorum size basarilar😎
Yazdigim mesajdan bunu cikartmak :olamaz: hamile olmasaniz anlardim ama şuan sadece lafta kaliyor sizde sevisiyorsunuz belli . 🤣bende size ayni dileklerde bulunuyorm.

Back
X