Çok öfkeliyim

Bizimki surekli acik acik cadilik yapsa keske, diyorum ya esimin yaninda ters bisey desede lafi koysam diye bekliyorum resmen. Esim yokken iki laf soyledim aglicak duruma gelmişti. Kalp hastasi ya habire onu kullaniyor. Bende esim yokken laf demiyorum ayilir bayilir ölür birde ustume kalir. Soguk savaş var resmen aramızda.
Eşiniz yokken laf soktuğu an eşinizi arayın annen bana şu an böyle dedi çok kırıldım diye ağlayın. Ben öyle yaptım şahsen pişman da değilim.

Icimden sinir harbi yasarken yuzune gulemiyorum valla.
Her hareketi sinir. Gecen gelmis. Kan aldirmiş alti ustu, hani kan alinca oraya minik bant koyarlar ya sanki kendi cikaramiyor gibi esime soyluyor. Esimde cikartiyor kolonyayla filan alip basina geciresim geldi. Ilgi deliliği. Minicik bant cekse gelicek. Hastaneye gider su ilaci verdiler yok doktor bana sunlari dedi topluyor butun kagitlari esimin onune sanki esim doktor. Bisey desen ayilip bayilma derdi. Bunlar tabiki devede kulak ve en minicik seyler....
Çok bunlardan oğullarına tırnaklarını kestirip, saçlarını taratıyorlar elleri tutatarken. Mest oluyorlar ilgi görünce. Neden böyle oluyorlar çözemedim. Normal olmadığını kabul edin.bunlara başlayınca mutfağa gidin. Dinlemeyin.

Eşiniz yokken laf soktuğu an eşinizi arayın annen bana şu an böyle dedi çok kırıldım diye ağlayın. Ben öyle yaptım şahsen pişman da değilim.

Esim yokken laf sokmuyordu ogun aslinda ben biseye kizmistim. Ama onada laf vurdum biraz ancak inan aglancak bisey bile degil. Hemen basladi aglamaya. Bende esim gelince dedim bunu bunu dedim. Basladi aglama moduna haberin olsun. Sonra ayilip bayilirsa bisey yaptim sanmayin dedim. En ufak seyde bunu yapiyor dedim.
Daha cok oglunu kiskanma huyu var kadinda ilgi gormek istiyor. Ama bana oyle acik acik laf sokamiyor cunku esime soyledimmi esim aninda gidip uyariyor buda onu biliyor ya. Iste. O yuzden sozlu olarak prk tartismaya yanasmiyor hareketleri gicik. Bir defa sozlu tartistigimizda esimde vardi kv, kp vardi. Baya ustume gelmislerdi ikidi birde esim sessiz sessiz dururken bir kiyamet kopardi hemen annesi benden ozur diledi babasida basladi sen sevmişsen bizde seviyoruz filan diye. Oyuzden ayni duruma gelmek istemiyor.

Çok bunlardan oğullarına tırnaklarını kestirip, saçlarını taratıyorlar elleri tutatarken. Mest oluyorlar ilgi görünce. Neden böyle oluyorlar çözemedim. Normal olmadığını kabul edin.bunlara başlayınca mutfağa gidin. Dinlemeyin.
O kadarı yok Allahtan ama ben boyle seylere izin veremem, gormezden gelemem. Esimle gerekirse kavga bile ediyorum. Yapmicaksin bidaha gozumun gordugu yerde diye. Oda dikkat etmeye ugrasiyor ama ama işte.

aferin aferin böyle devam edin oğlunu alın anasının da suratını bile görmeye dayanamayın.az empati yapın sizin anneniz de kv ve siz de olacaksınız.kınamayın bugün, yarın döner aynını yaparsınız

Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca. İçim parçalanıyor. Benim de Allah izin verirse bir oğlum olunca, bunları yaşayacak mıyım, diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Tek dileğim oğlumun Mutlu olması, merhametli, sevgi dolu bir gelin olurdu herhalde. Ben eşimin annesine Nasıl davranacağımı şaşırıyorum, o da benim için öyle, ağzımın içine bakar.
Yaşadıklarınızı yasamadım, bunun için beni yargılayabilirsiniz ama sadece eşle evlenilmiyor.

Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca. İçim parçalanıyor. Benim de Allah izin verirse bir oğlum olunca, bunları yaşayacak mıyım, diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Tek dileğim oğlumun Mutlu olması, merhametli, sevgi dolu bir gelin olurdu herhalde. Ben eşimin annesine Nasıl davranacağımı şaşırıyorum, o da benim için öyle, ağzımın içine bakar.
Yaşadıklarınızı yasamadım, bunun için beni yargılayabilirsiniz ama sadece eşle evlenilmiyor.
Yok neden yargiliyayim. Adiniza sevindim umarim Size sizin gibi bir gelin nasip olur. Ama hersey karsilikli karsimda melek gibi, etliye sutluye karismayan kendi halinde ve iyi gecinmek isteyen bir kv olsa kalkip boyle gicik hareketler yapmak istemezdim.

Cunku bende anne evladiyim benimde annem var. Esim durduk yere ona oyle yapsa uzulurum. Ama benim annem uzakta, baska sehirde hicbizamanda esimin gonlunu kirmadilar, sacma sapan hareketler yapmadilar. Kv de zaten hicbiseye destek cikmadi en ufacik bisey almadi.

Annemler uğrasti bizim icin.. Hadi kv ugrasmak zorunda degil ama dogru duzgun bir taki bile takmadi dugunumde. Hediyelik ucuz 1 tanecik bilezik takti gecti. Onada laf etmedim zaten. Kendi rezilligi. Ama utanmadan evine yeni koltuk takimi isteyebildi yani. Tabiki aldirmadim esime, zirnık vermem vermem ona ne gördümde ne vericem.

Yok neden yargiliyayim. Adiniza sevindim umarim Size sizin gibi bir gelin nasip olur. Ama hersey karsilikli karsimda melek gibi, etliye sutluye karismayan kendi halinde ve iyi gecinmek isteyen bir kv olsa kalkip boyle gicik hareketler yapmak istemezdim.

Cunku bende anne evladiyim benimde annem var. Esim durduk yere ona oyle yapsa uzulurum. Ama benim annem uzakta, baska sehirde hicbizamanda esimin gonlunu kirmadilar, sacma sapan hareketler yapmadilar. Kv de zaten hicbiseye destek cikmadi en ufacik bisey almadi.

Annemler uğrasti bizim icin.. Hadi kv ugrasmak zorunda degil ama dogru duzgun bir taki bile takmadi dugunumde. Hediyelik ucuz 1 tanecik bilezik takti gecti. Onada laf etmedim zaten. Kendi rezilligi. Ama utanmadan evine yeni koltuk takimi isteyebildi yani. Tabiki aldirmadim esime, zirnık vermem vermem ona ne gördümde ne vericem.

Tabii sizin kayınvalideniz cok cok garip, Allah yardımcınız olsun. Normali ben de olmasın, siz gençsiniz, siz alın en güzelini demesi ama işte sizin kv garipmiş. Allah yardımcın olsun. Çelik gibi sabrın olsun, duymamazlıktan gel, umursama. Yoksa kendi sağlığını kaybedersin.

Tam olarak olay nerde kopmuş bilemiyorum ama ben hiç hoslanmadigim biriyle aynı ortama girdiğimde mutlaka dua ederim. İnanılmaz sakinlesirim. Denemenizi tavsiye ederim.
Oğlunu kiskanmasini yada ilgi beklemesi konusunda biraz daha sabır gosterebilirsiniz.
Bir evlat kolay yetismiyor.

Birakmam hayatta biraksam iyice cigrindan cikar. Kendi kocasi yaninda dursaydida ilgi gosterseydi.
Artik okadar gicik oldum ki simdi taslanicam ama esimin annesini opmesine bile izin vermiyorum. Kvnn bu hareketlerinden dolayi.
sen yine şanslısın burda bi arkadaş vardı annemi sevicen diye neler ediyodu kocası olacak şuursuz

sen yine şanslısın burda bi arkadaş vardı annemi sevicen diye neler ediyodu kocası olacak şuursuz

Eşim annemi seveceksin diye üstüme gelse birde hiiiiiç çekemezdim onun kahrını. Sevmek zorunda degilim. Hele uyuz uyuz hareketler yapıyorsa hicte değilim. Beni tutan şey eşimin cabasini görmem. Tutup surekli annecigim hakli, annem bilir, annemi sev, anneme gitcez vir viri yapmiyor. Bisey soyleyincede yapmaya calisiyor en azindan ama ailesi yüzsüz biraz illa lafla gelmeyin demek gerekiyor. Abisi gecelere kadar bikere bizim evde durdu, koltuklarda filan yatti ogun oyle sinir oldum ki esimlede kavga ettik abisine soyledi sonra adam gelmez oldu pek ama koskoca 40 yaşlarında adam bilmiyor mu ne uygun ne degil illa huzursuzluk mu lazimdi anlamasi icin. Annesinide uyariyor. Yeri geldimi bana arka cikiyor. Bunlari yapmiyorsa zaten cehennem olsun gitsin umrumda olur mu? O yönden gözüm karadır. Yuvaymis evmis evlilikmis demem giderim. Öyle yuva mı olurmuş.

Kendını bu şekılde kurarsan kotu bi insan olur cıkarsın gecmışte yasanılanlar elbet unutulmuyr ama her an kin ve nefretle dladırsan once kendını snra aılenı karamsarlıga skarsın kendıne bu kadar ezıyet etme unutamayan agır tasır demışler fesatlıga dgru gecıs yapmadan bu kini bırakın onun ıcın degıl kendın ıcın bırak o zaman rahatlarsın ancak sımdı sen kendı kendıne kuruldun da nldu kaynanan rahat rahat otryr sen buralarda kaynanamda kaynanam dıye kafa yoruyrsun ;)

Eşim annemi seveceksin diye üstüme gelse birde hiiiiiç çekemezdim onun kahrını. Sevmek zorunda degilim. Hele uyuz uyuz hareketler yapıyorsa hicte değilim. Beni tutan şey eşimin cabasini görmem. Tutup surekli annecigim hakli, annem bilir, annemi sev, anneme gitcez vir viri yapmiyor. Bisey soyleyincede yapmaya calisiyor en azindan ama ailesi yüzsüz biraz illa lafla gelmeyin demek gerekiyor. Abisi gecelere kadar bikere bizim evde durdu, koltuklarda filan yatti ogun oyle sinir oldum ki esimlede kavga ettik abisine soyledi sonra adam gelmez oldu pek ama koskoca 40 yaşlarında adam bilmiyor mu ne uygun ne degil illa huzursuzluk mu lazimdi anlamasi icin. Annesinide uyariyor. Yeri geldimi bana arka cikiyor. Bunlari yapmiyorsa zaten cehennem olsun gitsin umrumda olur mu? O yönden gözüm karadır. Yuvaymis evmis evlilikmis demem giderim. Öyle yuva mı olurmuş.
helal kız sana da kocana da

Valla lafı yapıştırabiliyosanız yani eşinizle bu konuda sorun yaşamıyosanız aşmanızada gerek yok bu psikolojinizi, yapıştırın lafı gitsin :)))))))

Valla lafı yapıştırabiliyosanız yani eşinizle bu konuda sorun yaşamıyosanız aşmanızada gerek yok bu psikolojinizi, yapıştırın lafı gitsin :)))))))

Yok esim bisey demiyorda kv sozlu tartismaya girmiyor. Bir defa yaptilar kv ile kp benle tartismaya girdiler ikisi birden esimde ortamdaydi ve tepkisi asiri sert oldu o tepkisini muhtemelen anne, babasi beklemiyorlardi , gorduler hepsi bir geri durdu. O yuzden soylesede yapistirsam diyorumda. Ayni duruma girmemek icin acik oynayamiyor kv -- Ama ben onun icini biliyorummmmm iste. Her hareketinin altinda ne var goruyorum. Ona sinir oluyorum. Keske ters bisey soylese acik acikta acsam agzimi rahatlasam. O alttan yaparken ben acik acik oynarsam bu sefer hakliyken haksiz olurum. Aman hicte sevmem entirakayi iste. :D acik acik cat cat soylemek en iyisi ama iste...

Yok esim bisey demiyorda kv sozlu tartismaya girmiyor. Bir defa yaptilar kv ile kp benle tartismaya girdiler ikisi birden esimde ortamdaydi ve tepkisi asiri sert oldu o tepkisini muhtemelen anne, babasi beklemiyorlardi , gorduler hepsi bir geri durdu. O yuzden soylesede yapistirsam diyorumda. Ayni duruma girmemek icin acik oynayamiyor kv -- Ama ben onun icini biliyorummmmm iste. Her hareketinin altinda ne var goruyorum. Ona sinir oluyorum. Keske ters bisey soylese acik acikta acsam agzimi rahatlasam. O alttan yaparken ben acik acik oynarsam bu sefer hakliyken haksiz olurum. Aman hicte sevmem entirakayi iste. :KK70: acik acik cat cat soylemek en iyisi ama iste...

yanından geçerken sessiz kaşar de duyup bişey söylersede iftira diye ayılıp bayıl kocayı sal üstüne dahada görüşmezsiniz slkdfhlsdhfls :D:D

Beni anlatmışsın.
Geçmişte yaptıklarını unutamıyorum,ki hala fırsat versem ayni karakterde.
Eşimin hatrına gidiyorum ayda bir,fazla ayni ortamda bulunmamaya çalışıyorum. Ki hiç politik bir insan değilimdir,ama evlenince maalesef öyle olmuyor. Mecburiyetler mecburiyetler.

Maalesef bi çok kv de böyle zaten, duymamaya çalış eşim için katlanıyorum de kendi kendine telkin ver sakinleştirmeye çalış böyle boşuna eziyet ediyosun kendinede ;)

Back
X