Valla zamanla insan böyle oluyor. Hatta ben bazen bakardım kv bir ılımlı şen şakrak. Ya cikom saçmalama biseyi yok kadının diye herşeyi unutup nezman başa sarsam kendimi kv bir olay çıkarır dı. Bende ah aptal kafa ah derdim kendi kendime huyku2huyundan vazgeçer mi. Valla 6 ay falan oldu sesini duymuyorum yüzünü görmüyorum. Evimde hiç olmayan bir huzur var.Iyi akşamlar kk, direk dalıyorum konuya.
Ben kvyi hiç sevmiyorum. Tabiki bu durduk yere değil önceden yaşanmış birsürü şeyden dolayı.
Kadını gordugum zaman sinirlerim ayaga kalkıyor. Icim darlaniyor.
Durduk yere bile sataşasım geliyor. Her lafına laf soyleyesim. Tersleyesim geliyor çok fena. Yüzünü görmek istemiyorum resmen, normal bisey bile konuşsa sesini duymak istemiyorum. Sonsuza dek hic gorusmeme şansim olmuyor malesef illa ki goruyorum. Benim kafa gitti iyice. Kv yi gormemek icin adami birakasim bile geliyor bazen. Sık sık dipdibe gelmiyoruz ama gorunce kendime hakim olcam diye icim köpürüyor butun. Icten yiyorum. Boyle ters bisey desede lafi yapistirsam diye kollamaya basladim okadar gicikligim tuttu artik.
Ben asamiyorum bunu buraya dokuyorum iste.