Söylediklerim kız annesi olsa değişecek mi aynı ilgiyi bütün evlatlarımdan bekler ve isterim .Sen de ağaç kavuğundan bitmedin şartların farklı sadece annen çok yakınında olabilirdi eşin anneni öpmeyeceksin dese ?Birtek erkek anneleri fedakar anne olmuyor. Bende bir anneden olmayım. Bende tabiki annemle ilgileniyorum boyle abuk sabuk hareketler yapmasina gerek yok. Esimde annesini atmiyor sonuçta o neden boyle seylere başvurup isi abartiyor. Kalkıp annem bana sacma sapan şımarıklıklar yapmıyor. Esimin gonlunu kırmıyor, beni eşimden kıskanmıyor. Kendini esimle kıyaslamıyor. Laf dalaşina girmedi eşimle NEDEN? Demek annem beni sevmiyor, emek vermemiş ?
Kv oğluna okadar emek vermis, kiymet veriyor ama "durumu oldugu halde " 1 tanecik teneke gibi ucuz bilezik takıp geçiyor dugununde ... Ama lafa gelince kiymetli tabi.
Annesinin şımarıklıklar yapması seni ilgilendirmez ki o oğluna yapıyor .Senin annen de dediğin gibi hareketler yapsa sadece seni ilgilendirir.Ya Elysionight sen onların kızı değilsin seni büyütüp beslemediler ve asla kendi oğullarını sevdikleri gibi sevmeyecekler.
Bu beklentini bitir azalt demiyorum bak bitir diyorum direk , ben bunu çok geç öğrendim sen şimdiden bil arkadaşım emi .