Haha daha biraz once senin gibi bi ruh hastasinin yuzunden anneme edilmis bi laftan dolayi saatlerce agladim. Simdi sinirimi senden cikarabilirim. Bana bak madem uyuzsun bu kadar topla bavulunu bosa kocayi git. Baska derdiniz yok gibi kv de kv ! Bu ne ya gelin hastaligi falan mi?? Milletin canini sikmaya ne merakli insanlarainiz ya her lafina bisey soyleyesi geliyomus! E madem uyuzeun bu kadar kin dolusun manyak misin sen? Al kocani gir ha gelmez o koca tabi. E git annesi babasi ölmus bi adam bulun onunla evlenin en bastan bari. Sannane kadin ogluyla ne yasamak isterse yasasin kolundaki banti cikariyo diye uyuz oluyosun o kadin yatalak kaldim mi kicindaki bezi cikaricaksiniz siz! Nasi insanlarsiniz ya bu yaptiklarinizin karsiligini ayyynen goruceksiniz kendi cocuklarinizdan aynen.
Cidden şuradaki yorumları okudukça hayret ettim. Yok yatalak olursa altını temizlermiş de bilmem ne!?! Yok artık yani. O kıymetli oğluşlarınız yıkasın altlarınızı hayatta da yıkamam. Siz çocukları yaşlılığınıza güvence diye yapıyorsunuz heralde, tam bencillik. Bu kadar olmaz ya.
Oğlan analığında var bu herhalde, annem ve anneannem Allah kimsenin eline düşürmesin insan eti ağırdır der, benim kayınvalidemde ileride bana bakarsınız "şakasını" yapıyor. Ben de aynen söylüyorum. Kusura bakmayın ben yalan söyleyemem kimseye de bakamam, aynı evde de yaşayamam. Bizim çevremizde bu tip durumlarda iyi bir bakıcı kadın tutulur dedim, ciddiyim de.
Beni annem el bebek gül bebek büyütsün elin sorunlu anneleriyle uğraşıyım diye değil.
Annem eşimin yanında beni öyle mıncıklamazken nedense kayınvalidem koca dana oğlunu mıncık mıncık mıncıklıyor. En son eşime de bundan rahatsızlığımı belirttim hak verdi sağolsun artık annesine kendini mıncıklatmıyor.
Annelik bana gelin bakacak ben oğlumu öperim de severim de demek değil bana göre, evinde yuvasında huzurunu olmasıdır. E kayınvalide gelinini mutsuz ettiğinde emin olun evde de oğlu mutsuz oluyor.
Kız anneleri ondan daha seviliyor, anneanneler ondan daha seviliyor ciddiyim kendinize çeki düzen vermeniz lazım ya.
Benim anneannem mesela oğlu görevlendirmeyle bir yıl yurtdışında kaldığında da döndüğünde mıncıklamadı oğluşum demedi, karısını çocuğunu özlemiştir yarın gelsin dedi. Artık oğlunun yeni ailesini kabul etmişti. Ne vıcık vıcık öper gelini sinir ederdi ne de gelin bana bakacak derdi. Ondan da ama gelini çok sevdi anneannemi.
Gelinler de manyak değil yani kayınvalideyle geçinemeyelim demiyor, niye huzurumu kaçırayım.
Valla inşallah benim gibi geline denk gelmezsiniz. Kayınvalidem oğlum türlü sever türlü pişir mi diyor, anne kusura bakmayın lütfen ama benim de düzenim benim de sevdiğim yemekler var. Dolayısıyla istediğimiz zaman pişiriyoruz lütfen diyorum. Benim evime geldiğinde oğluşum sever ben pişiriyim mi diyor size geldiğimizde yapın lütfen burası benim düzenim karıştırılmasını sevmem diyorum. Şimdi alıştı o da mesafeli davranıyor annem gibi. Benim annem nasıl ayarını yerini zamanını biliyor ona göre davranıyorsa o da öğrenecek.
Eskidendi o gelin aldım bakar eder. Benim annem de el bebek gül bebek büyüttü, uykusuz kaldı okuttu, yok öyle kız anası erkek anası ayrımı. Erkek anaları da bunu kabul edecek