Çok öfkeliyimm;(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
Eşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün

siz de iş yerine daha yakın bir yere taşınsanız tartışmalar biter.. 1 saat gerçekten uzak hele hele trafik oluyorsa..

siz de iş yerine daha yakın bir yere taşınsanız tartışmalar biter.. 1 saat gerçekten uzak hele hele trafik oluyorsa..
Tek bahanesi bu ama ailesi yakinında oturmasa mecbur gelip gitçek ailesi aldı evi tahsiti bitmedi bile satıp yeni ev almak için arabayla gidip geliyor zaten

Sinir bozucu gercekten..herseyi dediyseniz yinede kalmada israr ediyorsa, senkal o zaman ben evimde durmak istiyorum deyin.bakalim ne diyecek..madem isi bahane ediyor,benim oyle bir mecburiyetim yok deyin.

Evde durmayin. Sen gidince sıkılıyorum kızlarla surdayiz bugün burdayim disarda yemek yiyeceğim vs diyin.

Evde bekler durursaniz gelmesini zor gelir.. Azicik çekin kendinize

Son düzenleme:
Evde durmayin. Sen gidince sıkılıyorum kizlarla.surdayiz bugün burdayim disarda yemek yiyeceğim vs diyin.

Evde bekler durursaniz gelmenizi zor gelir.. Azicik çekin kendinize
Aynen bende olsam böyle yapardım..
Kendı hayatımı yasardım..kafama göre takılırdım..
Onun annesınde kalmasından memnun gıbı davranırdım..

Is yeri yakin diye seni evde tek birakip ailesinde 10 gundur kaliyor ordan mi ise gidiyor seni 'cook' sevmiyor bence -.-

Evde durmayin. Sen gidince sıkılıyorum kızlarla surdayiz bugün burdayim disarda yemek yiyeceğim vs diyin.

Evde bekler durursaniz gelmesini zor gelir.. Azicik çekin kendinize
Ben evde tek durmam annemin yanına geldim bu günde gidelim dedi on gündür aklın neredeydi ben rahatım dedim gitmedim

Aynen bende olsam böyle yapardım..
Kendı hayatımı yasardım..kafama göre takılırdım..
Onun annesınde kalmasından memnun gıbı davranırdım..
Takmak istemiyorum ama olmuyor bende Evimi özlüyorum tek basimada gidip kalmak istemiyorum evde

Sinir bozucu gercekten..herseyi dediyseniz yinede kalmada israr ediyorsa, senkal o zaman ben evimde durmak istiyorum deyin.bakalim ne diyecek..madem isi bahane ediyor,benim oyle bir mecburiyetim yok deyin.
Aslinda denedim gitmiyorum ben diyorum beni tek birakip gitmez de ama aradan zaman geçince gidelim akşam geliriz diyor on günü buluyor gelmesi kaVGA etmekten yoruldum

Takmak istemiyorum ama olmuyor bende Evimi özlüyorum tek basimada gidip kalmak istemiyorum evde
kız arkadasın yokmu cagır beraber kal..her aksam degıl tabi..kocan elbet cark edecektın sen onu umursamayınca..
Kıtap oku,fılm izle..evınle ılgılen..ne bılım boşta kalsam yapcak bı ton şey bulurum..herseyı yarım bırakıyorum vakıtsızlıkten..

Bende ailemin yanında kalıyorum sevmediğini düşünmüyorum da ailesine fazla duskun

Ikinizde ailelerle kaliyorsunuz bu evlilik mi simdi nerde kalincaksa gidip beraber kalinir uygunluk durumuna gore benimkinin is yeride taa karsida hergun git gel napsin orda mi yasasin kalsin ? Cooook seven insan evine esine gelir aksam, gelice kocccaamannn sarilirsin daha kapida gunun butun stresi gider ,sohbet vs devam yani kim bunun yerine azda degil 10 gun sirf 1 saatlik mesafe icin aksama kadar gunun stresini birlikte atmak icin bekledigi esi yerine ailesine gider bi dusun bakalim ? Cooooook mu seviyor az mi ? Yada ailesi daha fazla huzur veriyor

Arkadaşım yok tek basimada kalmak istemiyorum

Belkide sevmiyor ben öyle saniyorum evlilik değil her zaman söylüyorum biz hic bi zaman aile olamadık senin yuzunden diye ben kalmam ailesinin yanında birde ben orda kalsam kesin evin eşyalarını toplayıp gelir

Belkide sevmiyor ben öyle saniyorum evlilik değil her zaman söylüyorum biz hic bi zaman aile olamadık senin yuzunden diye ben kalmam ailesinin yanında birde ben orda kalsam kesin evin eşyalarını toplayıp gelir

Bende kalman taraftari degilim zaten esinde hata var 1 saatlik yol icin insan evine gelmez olur mu 10 gun ? 4 senelikte evlisin madem yol cokmuş yakin ev bakar insan ev kendinizinse onu kiraya verip cikarsaniz ? Illaki yol bulunur ki bi saat evine gelmemek icin bahane ben istanbulda yasiyorum biliyorum yol uzunlugunu eve gelme sıkıntılarinin ne oldugunu oyuzden ben aranizda cok bir baglilik sevgi goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…