Çok öfkeliyimm;(

Senden ayri 10 gun kaliyorsa Sana olan sevgisini sorgula bence 1 saatlik mesafe cokta uzak değil 2 -3 gün kalır anlarım ama bı adam Karısını hiç mi özlemiyor gece eşine sarılmadan nasıl uyuyor

bence sevgisizlik değil inatlaşma bu. ailesinden onu soğutmaya çalıştığnı düşünüyordur.

Madem ailesinin yanında kalmak istiyor neden evlenmiiş ozaman ya bu erkeklerin hallerine anlam veremiyorum :|

Senden ayri 10 gun kaliyorsa Sana olan sevgisini sorgula bence 1 saatlik mesafe cokta uzak değil 2 -3 gün kalır anlarım ama bı adam Karısını hiç mi özlemiyor gece eşine sarılmadan nasıl uyuyor
Alışıyor demekki Sevmiyorsa da ben zorla tutmuyum bosansin kalsin orda benimle evlenmek için yapmadı kalmadı ailesini dahi sildi şimdi değerli oldular

Ya tabiki ailesi gidecek ama orda kalmak çok fazla ve saçma evinde gül gibi karın varken nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum annesiyle falan sorunlarınız oldumu hiç? Eğer olduysa belki kendi taraflarınamı çekmeye çalışıyorlar anlamadım ki. :(

Ya tabiki ailesi gidecek ama orda kalmak çok fazla ve saçma evinde gül gibi karın varken nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum annesiyle falan sorunlarınız oldumu hiç? Eğer olduysa belki kendi taraflarınamı çekmeye çalışıyorlar anlamadım ki. :KK43:
Ailesiyle aramız evlenmeden öncede bozuktu onlar dogulu beni hiç istemediler eşim 3 sene ikna etmek için neler yaptı ailesini sildi herseyi hazırladı onlarda mecbur kabul ettiler evlendim günden beri hiç tartismadim ailesi ile hatta çok socuk davrandim ama eşime laf anlatamadim cok severek evlendim pisman etti beni

Alışıyor demekki Sevmiyorsa da ben zorla tutmuyum bosansin kalsin orda benimle evlenmek için yapmadı kalmadı ailesini dahi sildi şimdi değerli oldular
Zaten boşanmaların. ÇOĞU aile yüzünden oluyor oğulları evlenince Kıymetli oluyor sen Hatayı en başta yapmışsın izin vermeyecektin benim eltim ve Kv aynı Mah oturuyorlar eltim bazen ablasına gidıyor 10 -15 günlüğüne eşinin kv kalmasına izin vermiyor git evimizde kal diyor kaynım asla kalmaz sen tavizi baştan vermişsin ha birde sevgi konusu var insan sevdiğiyle uyur hadi onu geçtim erkek ihtiyaçları var 10 gün nasıl dayanıyor

Ben de anlamıyorum bide benimle evlenmek için neler yaptı şimdi ailesi değerli oldu
Sende kendi ailene git böyle evlilikmi olur ya biraz burnu sürtsün gelip seni alsın bi daha da orda kalmasın hadi o kalıyor kv ve kp cok anlayışsız oğlum evine git demiyorlar

Onun da sizin de ailenizde kalmanız hata

Siz neden evinizde kalmıyorsunuz peki?
Kendi eviniz olarak benimseyememisiniz ikiniz de

Kusura bakmayın ama sizde de hata gördüm. Siz neden kendi ailenize gittiniz?

Evlendiniz artık ikiniz de.

Eşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün

anladığı dilden konuşunn. akşamları güzel bir sofra hazırlayın.ve işten çıkış saatini ayarlayın. telf açın gelirken ekmek al hayatım diyin ve devamlı yanlız kalmak istediğinizi özlediğinizi söyleyin(telfnda). 1 ay aralıksız yapın bakalım ne olacak.çevremdeki buyuklerden tavsiyeler bunlar :)

ailesinin de canına minnet herhalde git oglum evine demeleri lazım normalde ama siz istenmeyen gelinmişsiniz zaten
boşansın diye bekliyorlardır
bence mesafeymiş sogukmus bahane, ailesi dolduruyor orda onu sizden sogutmuslar

anladığı dilden konuşunn. akşamları güzel bir sofra hazırlayın.ve işten çıkış saatini ayarlayın. telf açın gelirken ekmek al hayatım diyin ve devamlı yanlız kalmak istediğinizi özlediğinizi söyleyin(telfnda). 1 ay aralıksız yapın bakalım ne olacak.çevremdeki buyuklerden tavsiyeler bunlar :)
Ben çok denedim başarılı olamadım ben çok güler yuzluyum Aksalari gülerek karşılarım onun için hazirlanirim evde problem yok ne zaman ki anasına gitti gelmek istemiyor

bu erkeklerin ailesi var bizim yok zaten...nerdeyse çoğu böyle..Allah tan kalma olayı falan yok bizde..ailesindede hata var biraz onlarda hadi bakalım evine demesi lazım..

ailesinin de canına minnet herhalde git oglum evine demeleri lazım normalde ama siz istenmeyen gelinmişsiniz zaten
boşansın diye bekliyorlardır
bence mesafeymiş sogukmus bahane, ailesi dolduruyor orda onu sizden sogutmuslar
Aynen ole gitmesin oğullari yanlarından 2 tane daha oğlu var evde eşime tursunu kurşunlar senin gitmiyorum ben dedim açmiyorum arıyor ne olcak sa olun yoruldum ben

bu erkeklerin ailesi var bizim yok zaten...nerdeyse çoğu böyle..Allah tan kalma olayı falan yok bizde..ailesindede hata var biraz onlarda hadi bakalım evine demesi lazım..
Demiyolar umrunda değil adam evlenmiş karısı var düşünüyorlar

Onun da sizin de ailenizde kalmanız hata

Siz neden evinizde kalmıyorsunuz peki?
Kendi eviniz olarak benimseyememisiniz ikiniz de

Kusura bakmayın ama sizde de hata gördüm. Siz neden kendi ailenize gittiniz?

Evlendiniz artık ikiniz de.
Bir gün kalıp gitcez diye geldik sonra hava soğuk yollar kapalı bahanesiyle kaldi zorlamak tan ben bıktım tam eve Alışıyor burda kalınca gitmek istemiyor ...ben yalnizim konsum akrabam kimse yok cevremde evde hep yalnizim yinede kalmak istemiyorum ailemin yanında ama laf anlatamiyorum

Zaten boşanmaların. ÇOĞU aile yüzünden oluyor oğulları evlenince Kıymetli oluyor sen Hatayı en başta yapmışsın izin vermeyecektin benim eltim ve Kv aynı Mah oturuyorlar eltim bazen ablasına gidıyor 10 -15 günlüğüne eşinin kv kalmasına izin vermiyor git evimizde kal diyor kaynım asla kalmaz sen tavizi baştan vermişsin ha birde sevgi konusu var insan sevdiğiyle uyur hadi onu geçtim erkek ihtiyaçları var 10 gün nasıl dayanıyor
Beni dinlese ben hiç izin vermedim biterse bu evlilik bundan biter bu kadar uzun zaman olunca evli olduğumu bile unutuyorum

Back
X