Çok öfkeliyimm;(

Sende kendi ailene git böyle evlilikmi olur ya biraz burnu sürtsün gelip seni alsın bi daha da orda kalmasın hadi o kalıyor kv ve kp cok anlayışsız oğlum evine git demiyorlar
Su an konuşmuyorum zaten acmiyorum telini bi süre ise yarar sonra gene aynı gelmeyin ce neden gelmiyorsun diye ariyolar bırak eve git demeyi

Demiyolar umrunda değil adam evlenmiş karısı var düşünüyorlar
bırak kalsın ozaman hiç arama aradığında açma...ayıp artık..nezaman evlendiğini anlıcak canım..sor bakalım babasıda böylemi yapıyomuş...

bırak kalsın ozaman hiç arama aradığında açma...ayıp artık..nezaman evlendiğini anlıcak canım..sor bakalım babasıda böylemi yapıyomuş...
Babası evin yolunu bilmez hep yurt dişin daydi 2 senedir burda açmıyorum gelcek yalvar cak tamam diyecek sonra gene ayni

Eşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün
baktım da ne çok benim için yazılmış konu var..
ben de bu bahanelerle 1 ay kaldım kv de de.
kavgayla geçtim evime,
geçmesem daha mı iyiydi hiç muhatap olmuyoruz birbirimize.
yeni eve çok yakın durak olmadığı için de,
kopamadı ya yavrum aileisnden,
kvlerin kapının önüne arabayı bırakıp ordan biniyoruz
akşamda ordan alıp eve geçiyoruz sırf bana eziyet etmek
için elinden geleni yapıyor.
ben de neden evlendin dedim..cvp yok

baktım da ne çok benim için yazılmış konu var..
ben de bu bahanelerle 1 ay kaldım kv de de.
kavgayla geçtim evime,
geçmesem daha mı iyiydi hiç muhatap olmuyoruz birbirimize.
yeni eve çok yakın durak olmadığı için de,
kopamadı ya yavrum aileisnden,
kvlerin kapının önüne arabayı bırakıp ordan biniyoruz
akşamda ordan alıp eve geçiyoruz sırf bana eziyet etmek
için elinden geleni yapıyor.
ben de neden evlendin dedim..cvp yok
Hiç cevapları yok zaten evlenene kadar bin türlü sey yaparlar simdi eve gelmek istemezler ben bıktım artk

Hiç cevapları yok zaten evlenene kadar bin türlü sey yaparlar simdi eve gelmek istemezler ben bıktım artk
hayatımı ters düz etti,
çok büyük hayal kırıklığı oldu ben de..
ha bir de ben bu adamı hala seviyorum.
ama hayırlısı Allah'ım yardımcımız olsun
sonumuzda hayr olsun

Senin ailen ne diyor bu duruma ?
Ne desinler annem kaç kere konuştu güzellikle oğlum evinizi yuvasını bilin artık siz ailesiniz tabi gelin kalın ama bu kadar uzatmayın falan banada kızım sana kapı açık der ama evine alınamadın der

Ne desinler annem kaç kere konuştu güzellikle oğlum evinizi yuvasını bilin artık siz ailesiniz tabi gelin kalın ama bu kadar uzatmayın falan banada kızım sana kapı açık der ama evine alınamadın der
Tabii karşındaki öküzz olunca da anlamazzz..
Çocuk var mı peki_?

hayatımı ters düz etti,
çok büyük hayal kırıklığı oldu ben de..
ha bir de ben bu adamı hala seviyorum.
ama hayırlısı Allah'ım yardımcımız olsun
sonumuzda hayr olsun
Bende çok seviyorum sevgi yetmiyor işte bazen boyle evlilik mi olur ya

Aynen öküz tamam der bir ay sonra aynı çocuk yok olmuyor olsun diye uğraşıyor da bu adamdan baba olur mu koca olamamış ken
Düşünsene çocukla 10 gün ewde yalnız kaldığını ???
Oyuzden yapma çocukk boşverr....

Neyi var eşinin o_O
Doğuştan kromozom bozukluguna bağlı azosperm (sıfır sperm) ameliyatta da sperm bulunamadı tedavi de su an ...rabbım hayırlısı versin vercekse belkide bi bebeğimiz olsaydı evine alısaçakti yada evli oldugunu anliycakti

Doğuştan kromozom bozukluguna bağlı azosperm (sıfır sperm) ameliyatta da sperm bulunamadı tedavi de su an ...rabbım hayırlısı versin vercekse belkide bi bebeğimiz olsaydı evine alısaçakti yada evli oldugunu anliycakti
Allah şifa versin canım :KK14:

hem kusurlu bir de aile düşkünü
ailesinin yanında duracagına yanında olsun da bari cocuk icin ugrassın

Eşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün
Zor bir durum bu beyler neden boyle hep kendini dusunur ki... bizimki de bizim ev soguk oluyor bebek dogunca kış cikana kadar annemlerde kalalim demişti kendi aksam geliyor butun gun faturanin derdini ben cekecekmisim.. gitmedim tabi . Iyi yaksin kombiyi bana ne ben mi cekecegim her derdi bu evde...kiraya cikalim diyorum alismis ya babasinin evi kira ödememeye hic cvb bile vermiyor.... nys senin meseleye gelince evindr otur mecbur degilsin orada kalmaya kv ler de alinirsa alınsın kimse baskasiyla yasamak zorunda değil. Ben kendi ailelemle de kalmak istemem de. Ozelimiz olmuyor de...

hem kusurlu bir de aile düşkünü
ailesinin yanında duracagına yanında olsun da bari cocuk icin ugrassın
AYNI durumda ben olsam çoktan boşandık ama bunun için onu bırakmam onun suçu değil Verende vermeyende allah ama yanımda olup birbirimize destek olmamız lazim

Eşinin ailesi biliyo mu bebeğinizin olmucanı...

Back
X