Insallah geçer ben yaşlanmadan gecsinde:)bendede kalmalı deil ama buna benzer bir konu sorun olmuştu..çok şükür artık beni rahatsız etmicek kadar azaldı..biraz uzun sürüyor ama sabret...
Cnm herkezin sorunu farklı bizde aynı çocuk durumu sizin gibi ama benimkide beni biryere koymaz kendide evden çıkmaz babası gil 10 dk uzaklıkta gitmez ben yalvarıyorum git kal diye çünkü evdr beni delirtiyor yani herkezde var farklı ilginç tipler üzme kendiniDoktorlara gore eşimin baba olmasi imkansiz zaten bi mucize olmasi lazim.. düşünemiyorum korkunç
bendede kalmalı deil ama buna benzer bir konu sorun olmuştu..çok şükür artık beni rahatsız etmicek kadar azaldı..biraz uzun sürüyor ama sabret...
Cnm herkezin sorunu farklı bizde aynı çocuk durumu sizin gibi ama benimkide beni biryere koymaz kendide evden çıkmaz babası gil 10 dk uzaklıkta gitmez ben yalvarıyorum git kal diye çünkü evdr beni delirtiyor yani herkezde var farklı ilginç tipler üzme kendini
Evet öyle oluyor galibaseninkininde çocugu olmuyor. Allahım neler oluyo böyle , olmayınca ya eşini hiç bırakmıyorlar yada tümden uzaklaşıyorlar ortası yok galiba..Allah seninde yardımcın olsun
Evet öyle oluyor galiba
Detsiz insan yokki canım allah sabır versinCnm herkezin sorunu farklı bizde aynı çocuk durumu sizin gibi ama benimkide beni biryere koymaz kendide evden çıkmaz babası gil 10 dk uzaklıkta gitmez ben yalvarıyorum git kal diye çünkü evdr beni delirtiyor yani herkezde var farklı ilginç tipler üzme kendini
Senin eşinde azosperm mi?Evet öyle oluyor galiba
Evet cnm benimDetsiz insan yokki canım allah sabır versin
Senin eşinde azosperm mi?
Allah sabır versin tedavi olun umutsuz olmayın vardır bir hayır bundadaEvet cnm benim
bu nasıl evlilik?
:/
Evet cnm benim
Eşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün
ama eşi azospermmiş bence arkadaşın durumunun altında başka sebepler var aslında...'aileci' erkekleri Allah a havale ediyorum, artik aileleri oldugunu idrak etmelerini diliyorum..
ama eşi azospermmiş bence arkadaşın durumunun altında başka sebepler var aslında...BENİM EŞİM DE İLK ZAMANLAR BÖYLEYDİ. AMA BİZ ARTIK 5 YILLIK EVLİYİZ. BENİM EŞİM SE EN FAZLA 5-6 AY YAPTI BUNU. SONRA CİDDİ BİR ŞEKİLDE KONUŞTUMVE BİTTİ O DURUMLAR. HAFTANIN 3-4 GÜNÜ GİTMEK İSTERDİ BENİM İŞEM . KALMAK İSTEMEZDİ. AMA HAFTADA 3-4 KEZ GİDİLİR Mİ YA DELİ OLURDUM
hakikaten zor bir durum allah yardımcınız olsun.evlenmeseymiş yol ağır geliyosa !!!sizi nasıl evde gönlü rahat bırakabiliyor.hayret bişey yaEşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün
benimki genel bi dilekti, boyle erkekler cok oldugu icin.. :)ama eşi azospermmiş bence arkadaşın durumunun altında başka sebepler var aslında...
Ewt biliyorlar azo olarak değilde ciddi bir problem olduğunu biliyor. Kp kv ii davranıyor ama birgün tartıştık böyle giderse bırakırım dedim. Kayın pederim çocuk olmuyor diye bırakılırmı dedi ben huy olarak dediğimi demiştim ama onlar bir tartışma olsa çocuk için sanıyorlar.eşinin ailesi biliyor mu peki sizinkiler nasıl davranıyor sana...
Tek cozum yolu is yerine yakin biyere tasinmakEşimin bu ailesine düşkünlügu beni cildirtiyor sürekli orda kalmak istiyor bin türlü bahaneler uyduruyr 10 gündür. aileşinin yanında bahanesi hava çok soğuk is yeri kendi evimize 1 saat mesafede annesinin evinden 10 dakika mesafesi var rahat oluyorMuş ordan gitmek. kavga etmekten yoruldum neden evlendin o zaman diyorum dizinin dibinde otursaydin her zaman böyle 4 yıldır tartışma sebebimiz bu yüzden bitecek bu evlilik bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?