- 28 Ağustos 2019
- 3
- 0
- 1
- Konu Sahibi morcicek0908
-
Abinizin küfür etmesi vs zaten çok yanlış ama abiniz yanınıza uzaninca ne oluyor . Yani anladığım kadarıyla sizi rahatsız ediyor ama sadece yanıma uzansa ki abim var ben rahatsız olmuyorum bunun için farklı bir hareketi olması lazım Allah korusun diyim.Merhaba bayanlar benim bir derdim var abimin ağzı çok bozuk anneme bile küfür eder sürekli küfür ediyor, kardeşine yani bana el kol hareketleri yapıyor, küfürler ediyor, huyuna gitmediğim zaman dahada fenalasıyor, kapıları vurmadan iceri giriyor, ben 21 o 25 yasında ben uyurken gelip yanıma yatabiliyor o kadar geniş ben hemen kalkıyorum ve beni evlenmek üzere olduğum erkek arkadasım bu durumdan cok rahatsız sürekli abim yüzünden kavga ediyoruz o da abime serefsiz ahlaksız tarzı seyler diyor abinden uzak dur diyor yinede abim ne yapacağımı sasırdım 1 senedir bana çözüm bulur musunuz abim ile ne kadar konustuysakta anlamıyor annem babam da konustu anlamıyor erkek arkafasım evlenince onu evimize almayacağını söylüyor erkek arkadasın bunları nerden biliyor derseniz telefonda konusurken ettiği küfürleri duyuyor cocukta hergün abin bugün bisey yaptı mı ne oldu diye soruyor kötü seyler düsünüyor
Aynı şeyi düşündüm sizinle , ne var ne olacak ki diye diye bu hale gelmedik mi ???21 yaşında genç bir kadın 25 yaşındaki abisinin uyurken yanına gelip yatmasından rahatsızlık duyabilir. ensestin, pedofilinin tavan yaptığı ülkemizde bu kızcağızın rahatsızlığını anormal karşılamanız ne garip. ne münasebet yahu. çok yanlış.
abiniz yanınıza yatınca ne olcakmış acaba?
Aynısını düşündüm yorumları okuyunca ve hayret ettim. Neredeyse her gün abi, amca, kuzen, yeğen vs tecavüz haberlerine şahit olduğumuz bir ülkede genç bir kadının, üstelik ağzı da son derece bozuk abisinin yanına yatmasından rahatsız olması nasıl garip karşılanabilir? Kız kardeşine bile ağır küfürler edip el kol hareketleri yapabilecek kadar sınırlarını bilmeyen bir abiden rahatsız olması normal.21 yaşında genç bir kadın 25 yaşındaki abisinin uyurken yanına gelip yatmasından rahatsızlık duyabilir. ensestin, pedofilinin tavan yaptığı ülkemizde bu kızcağızın rahatsızlığını anormal karşılamanız ne garip. ne münasebet yahu. çok yanlış.
Benim de üniversite okuyan erkek kardeşim var, kocaman çift kişilik bir yatağı var. Uyanıksa gidip yanına uzanır sohbet ederim.
Ama evde boş yatak verken, uyuyan genç bir kızın yanına abisinin yatması normal mı sizce?
Bir de kapıyı çalmadan odasına da dalıyormuş hep.
ayrıca çok iyi anlaştığı, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bir kardeşlik ilişkisi olan abi değil bu. psikolojik baskı ve şiddet uygulayan, küfreden abi. neden gelip kızın yatağına yatıyor, üstelik o uyurken?
Her abi bir mi peki sende bize bunun açıklamasını yapsana bi!!!Abinden önce şu sapık zihniyetin açıklamasını yapsana bize bi ? Abin yanına yatınca ne oluyor?
Benim abim de 27 yaşında gelir hala yanıma yatar şakalaşiriz ne var bunda ?
Yorumlar şok edici, abisinin manyak olduğu belli, ne varmış bu yaptğında daha neler yaayrıca çok iyi anlaştığı, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bir kardeşlik ilişkisi olan abi değil bu. psikolojik baskı ve şiddet uygulayan, küfreden abi. neden gelip kızın yatağına yatıyor, üstelik o uyurken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?