çok önemli fikir almak istiyorum ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
merhaba kızlar görüş belirtmeniz benim için çok önemli ... eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese . üstelik şu an bi sevgilisi varsa ne düşünürdünüz , amaç ne olabilir bu durumda ? yani hala resimlerinizin durması silinmemesi ( resimlerde herhangi bişey yok yani normal resim ) ... gereken cevap tabiki ortada ama amac ne bu durumun saçmalığı ?

sapık mı ne ... !!!
şimdi ki sevgilisine bakıp da tatmin olsun :20: pislik.... :47:

bende anladım ve bunun mantığını merak ediyorum . resimlerin durması bakılınca böyle bişey cıkarması üstelik bunu bana söylemesi ...

bence resimler kaldı onda unuttu ve bulunca uleyn olur mu olur die aklından geçirdi ve top sizde):))

merhaba kızlar görüş belirtmeniz benim için çok önemli ... eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese . üstelik şu an bi sevgilisi varsa ne düşünürdünüz , amaç ne olabilir bu durumda ? yani hala resimlerinizin durması silinmemesi ( resimlerde herhangi bişey yok yani normal resim ) ... gereken cevap tabiki ortada ama amac ne bu durumun saçmalığı ?

Açıkçası ben eski sevgilime böyle bi fırsatı vermezdim.
Adı üstünde "eski"
Bu durumda, ona dair her şey eskide kalmış olmalı.
Ben sosyal paylaşım sitelerini kullanmıyorum ancak kullanıyor olaydım eski sevgilimin benimle iletişim kurmasına da engel olurdum.
Sevgilisi olduğu halde böyle bir şeye cüret ediyorsa karakteri hakkında fazlaca söz söylemek kelime israfıdır kanımca.
Bence bu durumu sorgulamanıza bile gerek yok.
Onun ne düşünerek bu tarz yorumlar yaptığını düşünmek zaman ve emek kaybı olur.
Sizin yapmanız gerekense gayet açık.
Ki zaten bunun siz de farkındasınız
.:ssz:

eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese .

Meali, "Mevcut sevgilim beni tatmin etmiyor, seninle ne de olsa bi yaşanmışlığımız var, uzun zamandır da görüşmüyoruz, sen de beni nasıl özlemişsindir şimdi, biraz takılmaya ne dersin? Seninle ciddi bi ilişki yaşamaya meraklı olsam yeni sevgili bulmazdım zaten ve sevgilim varken seninle tekrar ilişkiye başlamam ama öpüşüp koklaşmaya da hayır demem... Ne dersin?" :ssz:

Böyle bir insanın mantığını çözmekle uğraşma, çözemezsin. Karaktersiz manyak.
Hiçbir şekilde cevap verme. Yokmuş gibi davran.

konuşup muhattap bile olma deriz ne dicez bşka :20:

Amacını niye sen çözmeye çalışıyorsun ki.Sevgilisine attığı msjları yolla resimlerinide çekip, rahatsız ettiğini söyle.Bırak o çözmeye çalışsın.:52::52::52:

amaç apaaçık ortada değilmi? kız arkadaşına size saygısızlık değilmi bu?

Meali, "Mevcut sevgilim beni tatmin etmiyor, seninle ne de olsa bi yaşanmışlığımız var, uzun zamandır da görüşmüyoruz, sen de beni nasıl özlemişsindir şimdi, biraz takılmaya ne dersin? Seninle ciddi bi ilişki yaşamaya meraklı olsam yeni sevgili bulmazdım zaten ve sevgilim varken seninle tekrar ilişkiye başlamam ama öpüşüp koklaşmaya da hayır demem... Ne dersin?" :ssz:

takılma gb bi amacı olamaz çünkü biz zaten ayrı yerlerdeyiz ... ki zaten sevgilisi oldugunu bildiğimi bilmiyo . yani bi sevgili varken ortada asla onla takılmayacagımı bilir .

Amacını niye sen çözmeye çalışıyorsun ki.Sevgilisine attığı msjları yolla resimlerinide çekip, rahatsız ettiğini söyle.Bırak o çözmeye çalışsın.:52::52::52:

yapamam yani kimseyle ugrasıyo cekemiyo görüntüsü vermek istemiyorum ... ama güzel fikir :)

amaç apaaçık ortada değilmi? kız arkadaşına size saygısızlık değilmi bu?

farkındayım ben yalnızca anlamadım bu mantıgı . neden böyle bişey düşünür yada yapar ki insan . görüş almak istedim .

farkındayım ben yalnızca anlamadım bu mantıgı . neden böyle bişey düşünür yada yapar ki insan . görüş almak istedim .

karaktersiz saygı yoksunu insanların hep çirkin düşünceleri vardır işte

Back
X