çok önemli fikir almak istiyorum ?

farkındayım ben yalnızca anlamadım bu mantıgı . neden böyle bişey düşünür yada yapar ki insan . görüş almak istedim .

erkekleri bazen insan olarak düşünmezsek bunun yanıtını bulabiliriz aslında...
pislik işte ne umuyorsun ki..

hiç bir amacı yok... öyle geldi senin içini bulandırdı.. aklına kurtlar düşürdü ...

doyumsuz işte doyumsuz... mahluk....

takılma gb bi amacı olamaz çünkü biz zaten ayrı yerlerdeyiz ... ki zaten sevgilisi oldugunu bildiğimi bilmiyo . yani bi sevgili varken ortada asla onla takılmayacagımı bilir .

"Takılmak" için illa ki yanyana olmak gerekmez... Öyle olsa sanal ilişki diye bir kavram olmazdı zaten, evli barklı adamlar bile uzaktan kaç kişiyi birden idare edebiliyorlar artık...

"Alttan alta cinsellik iması var" dediniz ilk mesajınızda, onu özlediğinizi, istediğinizi duymak bile onu tatmin etmeye yetecek...

Sevgilisi olduğunu bildiğinizi de bilmiyormuş. Bu durumda amacını, neden böyle yaptığını merak etmeniz de garip...

Elinin altında sevgilisi, bir mesaj uzaklıkta eski sevgilisi, istediği zaman yoklayacak, gayet açık değil mi?

Madem sevgilisi olduğunu bildiğinizi de bilmiyor, farklı hesaplarla onu takip etmiyorsanız yani bunu bildiğinizi söyleyecek durumdaysanız ona faka bastığını, zamparalıkta sınıfta kaldığını söyleyin...

Tabi sizin kıymetinizi anladığını ve sizi özlediğini düşünmüyorsanız, niyeti bu kadar açıkken sebebi merak etmeniz onun hala sizi sevdiğine inanmak istediğinizi düşündürdü bana...
:ssz:

aslında sorun şu onun yaptıgı herşeyde kabul edilebilir yan aramayı huy edinmişim . bu noktada bile birinin en azıdan onu gözümde daha fazla küçültmeyecek bir yorum yapmasını bekledim belkide . ama snuç ortada . haklısın . artık birşeyleri kabul etmenin vakti gelmiş de geçiyo .

Back
X