- Konu Sahibi BellaGasca
-
hakkinizda hayirlisi olsun da onun buraya gelmesini istemiyorsun kendin oraya gitmek istemiyorsun nasil olacak bu is :44:
Evet,biraz ne yardan ne serden durumu oldu ama hala kararsizim, daha dogrusu yeni bir ulkeye alisacak gucu bulamiyorum kendimde ama denemek de istiyorum...cok ilginc bir hikayemiz var...ben hayatimda hic boyle sevilmedim, ne ondan once ne de sonra..belki o yuzden bu kadar cekici geliyor bana..
Francesca, cok tesekkur ederim cok tatli yorumun icin..umarim oyledir, bana da oyle geliyor aslinda..zor olacak biraz ama bilemiyorum..onun isiorda gercekten cok iyi, buraya gelip stres olmasini istemiyorum..ayrica buraya gelse ve mutsuz olsa kendimi sorumlu tutacagim, o yuzden kararsizim..bir gun gidicem diyorum, ertesi gun vazgeciyorum :) acaba erken mi diyorum bir yandan boyle bir karar vermek icin..annem babama bahsetmis biraz, cok kizmis o da "daha yeni birinden kurtuldu, hemen kendini baskasinin kollarin atmasin, once hayatini duzenini kursun" demis..hakli aslinda ama eger sonunda oraya gidiceksem burda neden kendimi parcaliyim ki bir duzen kurmak icin? ama babama aciklama durumu falan bile bana zor geliyor...savasmaktan o kadar yorulmusum ki, herseyin kolayini ariyorum :)
Tweety, cok tatlisin ya sagol..ozetlemissin olayi..ama depresyondan yeni yeni cikiyorum..karar vericem..ama henuz hazir degilim karar vermeye :)
tessekur ederim...
demin yaptigim yorumdaki gibi kendinde diyorsun depresyondan yeni yeni cikiyorum diye bence hemen acele etme biraz daha gorusun tanisin yani tamam gecmiste taniyorsun ama aradan 14 yil gecmis insanlarin huylari degisebilir ne bileyim yani tekrar uzulmeni istemem:44:
Evet, haklisin..ben de tekrar uzulmek istemiyorum..bunun icin de hemen evlenmek istemiyorum cunku bosanmak cok zor oluyor..ama biraz bekleyelim dedigimde, o hemen gelecegini soyluyor..zaten 14 yil ayri kaldim artik tek bir gunu bile ayri gecirmek istemiyorum diyor..ne yapacagimi sasirdim..bir yandan hosuma gidiyor elbette ama korkuyorum da bir yandan..14 yil az zaman degil, elbette degismistir bazi seyler..belki gidip orda is bulurum kendime, o arada da onu tanirim diyorum, o da sacma geliyor..ben mantikli bir yol bulamadim :)
acaba 14 yili seni dusunmeklemi gecirmis :44:
sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis seninde boyle yapman lazim...
evet gelecek onemli ama saglikli bir gelecek...
ya bazi seyleri evlendikten sonra gorursen al bide burdan yak...
yerinde olsam acele etmem biraz daha tanimaya calisirim yani sana 5-10 sene bekle demiyorum ama zaten esinden ayrilali yeni olmus biraz ailenide dusunmelisin...
Beni dusunerek gecirmemis elbette,9 yil suren bir beraberligi olmus orda..
Ama herseyi durustce bana anlatmasi cok guzel..dusunsene,5 yillik kocamin hicbir sifresini bilmezdim,
bu adam bana facebook dahil mail adreslerinin herseyinin sifresini verdi,senden gizli hicbiseyim yok diye..tavirlari,herseyi cok iyi
ama bu yeterli degil..cok hassas,cok baska bir sevgisi ve sevme sekli var ama yine de korkularim var ve bnde bekleme yanlisiyim ama o beklemek istemiyor,bende hemen evlenmek istemiyorum..karmakarisik hersey
:44::44na kalsa yani ne zaman evlenirsiniz...:44::44:
Hemen:) yani islemler biter bitmez ki o da 3 ay civari surer..ama ben hemen evlenmek istemiyorum..
15 senedir adam evlenmemiş mi yani?
sevgili aslıhan; ben normalde gereğinden fazla mantıklıyımdır, ama böyle bir olay beni bulsa başım dönerdi kesin.
Ama seni huzursuz eden şeyler var; adını koyamadığın. Ve sonuna kadar haklısın da. Daha yeni kalkmışken bir daha yıkılırsan neler olur düşünmek bile istemiyorum...
Hem msn miş face miş, şifre vermek bir şey ifade etmiyor. Burda ne şifreler almış kadınların aldatıldıklarını okuduk. Güven; sadece kendine. 10 kere düşün 1 kere karar ver.
Hakkında hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?