Cok onemli karar..Donum noktasi,fikirlerinizi bekliyorum..

BellaGasca

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
470
80
323
İstanbul
Sevgili Arkadaslar,

Bundan once bir konu acmistim..bazilariniz bilir, daha yeni bosandim..Kasim ayinda davam sonuclandi ama yaklasik 9 aydir esimden ayri, ailemle yasiyorum..Bu surecte cok tuhaf birsey oldu, bunu paylasip sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Bundan 14 yil once ciktigim biri vardi, cok tatliydi, cok sevmistim onu, cok hassas ve derindi..9 ay kadar birlikte olduk, o zamanlar bosanma surecindeydi, biz tanistigimizda zaten karisindan ayri yasiyorlardi..herneyse, o zamanlar ben 22-23 yasindaydim ve hic de ciddi iliski dusunme modunda degildim..okul,is derken bir sekilde bitirdim..o cok uzuldu, baska bir ulkeye yerlesti ve kontagi kaybettik..ben evi terkedip anneme geldikten 2 ay kadar sonra facebooktan bana onun mesaji geldi..ve bu surecte cok yanimda oldu..ne kadar ilginc, 14 yil once ben o surecte onun yanindaydim, daha sonra da ayni surecte o benim yanimda oldu..Biz yaklasik 6 aydir surekli yazisiyoruz, 1 kez geldi..1-2 hafta kaldi ve asik olduk tekrar birbirimize..beni hic unutmadigini, hayatinda kaybettigine en cok uzuldugu seyin ben oldugumu soyledi ve bu kez beni kesinlikle kaybetmeyecegini, bunun icin ne gerekirse yapacagini soyledi..kendisi 15 yildir Amerika'da yasiyor, orada iyi bir isi, duzeni var..benimle evlenmek istiyor..

Beni cok sevdigini biliyorum, ama ben de birkac ay once kendi isimi yapmaya basladim..su anda cok iyi para kazanmiyorum ama az da olsa basladim..ve devami gelicek, biliyorum..bunu da bozmak istemiyorum..sen gelmezsen ben herseyi birakip gelecegim diyor, onu da istemiyorum cunku burda 2 tane cocugu var ve onlara bakiyor, buraya geldiginde ordaki duzenini kurmasi zor..veya orda kazandigini burda kazanmasi zor..bana gel diyor, benimse ne ailemi birakip dunyanin bir ucuna gitmeye, ne de tam yeni bastan hayata baslamisken bir kez daha, hem de baska bir ulkede baslamaya calismak istemiyorum..ustelik isimi de bozmak istemiyorum...onun da gelip burda zorluk cekmesini istemiyorum..o kadar sakin ki, sanki fisiltiyla konusuyor..istanbulun sertligi cilgin etti adami zaten..

Ama bir sans vermek istiyorum bize, cunku gecen o kadar zamana ragmen hep icimde kalmisti o, ve icimde biryerlerde onan ayrilmakla hata yaptigimi biliyordum..ustelik ikimiz de bebek istiyoruz..hem de cok..

Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..biliyorum biraz karisik ama, fikirlerinizi bekliyorum..
Lutfen erken, yeni bosandin demeyin..ben esimden uzun zaman once vazgecmistim zaten ve 9 aydir da ayriyiz..
Sevgiler hepinize..

hakkinizda hayirlisi olsun da onun buraya gelmesini istemiyorsun kendin oraya gitmek istemiyorsun nasil olacak bu is :44:

Aşk, sevgi mesafelerin ötesinde bir şeydir... Karar vermekten başka bir seçeneğin yok.

Senin olayın ne yardan geçerim ne serden geçerim işine dönmüş.Yani kararın zor,kalbinle ve mantığınla düşünüp hangisi ağır basıyorsa ona karar vermelisin.

Kadere bak. Seni tanımıyorum ama süper sevindim canım. Ben olsam arkama bakmadan yanına giderdim. Senin ailen o olacak artık. Ailenle de internetten görüntülü konuşursun. İs demişsin ben de isimi kurmuştum 6 ay fena diildl sonra battım. Adamın ısı cok iyiymis burda o düzeni kuramaz hem adam bu ülkede bunalıma girer. Yeni tanıştığın biri olsa bu kadar sicak bakamadım. Hislerim güçlüdür bu adam senin kaderin. Tertemiz bir sayfayı orda ac. Hayırlı olsun şimdiden :)

Evet,biraz ne yardan ne serden durumu oldu ama hala kararsizim, daha dogrusu yeni bir ulkeye alisacak gucu bulamiyorum kendimde ama denemek de istiyorum...cok ilginc bir hikayemiz var...ben hayatimda hic boyle sevilmedim, ne ondan once ne de sonra..belki o yuzden bu kadar cekici geliyor bana..

Francesca, cok tesekkur ederim cok tatli yorumun icin..umarim oyledir, bana da oyle geliyor aslinda..zor olacak biraz ama bilemiyorum..onun isiorda gercekten cok iyi, buraya gelip stres olmasini istemiyorum..ayrica buraya gelse ve mutsuz olsa kendimi sorumlu tutacagim, o yuzden kararsizim..bir gun gidicem diyorum, ertesi gun vazgeciyorum :) acaba erken mi diyorum bir yandan boyle bir karar vermek icin..annem babama bahsetmis biraz, cok kizmis o da "daha yeni birinden kurtuldu, hemen kendini baskasinin kollarin atmasin, once hayatini duzenini kursun" demis..hakli aslinda ama eger sonunda oraya gidiceksem burda neden kendimi parcaliyim ki bir duzen kurmak icin? ama babama aciklama durumu falan bile bana zor geliyor...savasmaktan o kadar yorulmusum ki, herseyin kolayini ariyorum :)

ama kizlar,
Bu kez gercekten mutluyum..yani calismayan,tum sorumlulugu benim uzerime yikan ve ben yataktan kalkamazken, hastayken bana "ise git, kirayi, faturalari kim odiycek" diyen, benden 4 yas kucuk bir kocadan sonra benden 4 yas buyuk, hayatini oturtmus, kariyer sahibi, olgun ve coook asik bir adam bana ilac gibi geldi :)

babanda biraz hakli bu insani gecmiste taniyor olabilirsin ama sonucta yeni ayrilmissin esinden biraz zamana biraksaniz acele etmesen karsindakini iyi tanisan senin icin iyi olur...

Tweety, cok tatlisin ya sagol..ozetlemissin olayi..ama depresyondan yeni yeni cikiyorum..karar vericem..ama henuz hazir degilim karar vermeye :)

tessekur ederim...
demin yaptigim yorumdaki gibi kendinde diyorsun depresyondan yeni yeni cikiyorum diye bence hemen acele etme biraz daha gorusun tanisin yani tamam gecmiste taniyorsun ama aradan 14 yil gecmis insanlarin huylari degisebilir ne bileyim yani tekrar uzulmeni istemem:44:

Evet, haklisin..ben de tekrar uzulmek istemiyorum..bunun icin de hemen evlenmek istemiyorum cunku bosanmak cok zor oluyor..ama biraz bekleyelim dedigimde, o hemen gelecegini soyluyor..zaten 14 yil ayri kaldim artik tek bir gunu bile ayri gecirmek istemiyorum diyor..ne yapacagimi sasirdim..bir yandan hosuma gidiyor elbette ama korkuyorum da bir yandan..14 yil az zaman degil, elbette degismistir bazi seyler..belki gidip orda is bulurum kendime, o arada da onu tanirim diyorum, o da sacma geliyor..ben mantikli bir yol bulamadim :)

acaba 14 yili seni dusunmeklemi gecirmis :44:
sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis seninde boyle yapman lazim...
evet gelecek onemli ama saglikli bir gelecek...
ya bazi seyleri evlendikten sonra gorursen al bide burdan yak...
yerinde olsam acele etmem biraz daha tanimaya calisirim yani sana 5-10 sene bekle demiyorum ama zaten esinden ayrilali yeni olmus biraz ailenide dusunmelisin...

Beni dusunerek gecirmemis elbette,9 yil suren bir beraberligi olmus orda..
Ama herseyi durustce bana anlatmasi cok guzel..dusunsene,5 yillik kocamin hicbir sifresini bilmezdim,
bu adam bana facebook dahil mail adreslerinin herseyinin sifresini verdi,senden gizli hicbiseyim yok diye..tavirlari,herseyi cok iyi
ama bu yeterli degil..cok hassas,cok baska bir sevgisi ve sevme sekli var ama yine de korkularim var ve bnde bekleme yanlisiyim ama o beklemek istemiyor,bende hemen evlenmek istemiyorum..karmakarisik hersey

:44::44na kalsa yani ne zaman evlenirsiniz...:44::44:

15 senedir adam evlenmemiş mi yani?

sevgili aslıhan; ben normalde gereğinden fazla mantıklıyımdır, ama böyle bir olay beni bulsa başım dönerdi kesin.
Ama seni huzursuz eden şeyler var; adını koyamadığın. Ve sonuna kadar haklısın da. Daha yeni kalkmışken bir daha yıkılırsan neler olur düşünmek bile istemiyorum...
Hem msn miş face miş, şifre vermek bir şey ifade etmiyor. Burda ne şifreler almış kadınların aldatıldıklarını okuduk. Güven; sadece kendine. 10 kere düşün 1 kere karar ver.
Hakkında hayırlısı olur inşallah...

Tesekkur ederim,kesinlikle beni huzursuz eden biseyler var ve adinj koyamiyorum..belki cok hizli olmasindan kaynaklaniyor,bilmiyorum ama basimi dondurdugu kesin..oyle surprizler yapiyor ki ve oyle cok uzuldum ki ilk evliligimde,Allahim diyorum demek ki boyle biseyi haketmek icin,kiymetini bilmek icin o kadar aci cekmisim..hizli karar verip hata yapmak istemiyorum sadece..suphelerim,hzursuzluklarim aslinda onunla degil,kendimle ilgili..sifre meselesini sadece ornek olmasi acisindan verdim yoksa cok onemli degil,zaten girip bakmadim bile..bu kadar basit olmadiginin farkindayim,sadece guvenimi kazanmak icin cirpinmasi hosuma gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…