Evwt farkli iki konuKonu yanlış bölüme açılmış.
Ayrıca mesajınız tam anlaşılmıyor.İki ayrı konu mu var mesajda?
Ama baskasi görmemiştir hem ben uyardim benden bilirlerHayvan sever dernekler var onlarla irtibat kurun, ya da facebookta böyle hayvan severlerin örgütlendiği sayfalar var oralara sorsanız daha çok yardımcı olabilirler. devlet müdahale etmezse onlar o manyakların hakkından gelir. Bi deneyin derim.
Basima bela olacak insanlarSizi şikayet ederim demek yerine onları şikayet etmeliydin
İyi de basta sunu soyliyeyim bu konu baska o konu baska"Bu kadar üzüldüğün şeyler için daha sıkı mücadele etmelisin bence, yerinde olsam çocuk için ihbarda bulunur kediyi de tillahı gelse bırakmazdım annen iki söylenir susardı çünkü kediye yabancı değil ilk kedi de değil" yazmışım sana
Sende bana siz öyle yapın demişsin
Iz olacak kadar dovmuyorlar yani bir delilim yik kameraya falan cekme Şansım da yokKopege kotu muamele edildigine dair deliliniz yoksa kopegi sahibinden almazlar. Bi kamera kaydi falan olsa bir sansiniz olabilirdi ama sirf sizin sozunuzle ancak eve gidip kontrol ederler, acik bir yarasi ya da topallama gibi bir durumu yoksa hicbir sey yapmazlar. Bu konuda yetkili orman ve su isleri il mudurlugudur ancak cogu mudurluk yetkisini belediye veteriner isleri mudurlugune devrediyor, eger isterseniz ilgili belediyenin vet. Isleri mudurlugune ihbar edebilirsiniz. Arzunuza gore gorevlilerle siz de mekana gidebiliyorsunuz ama adinizin gizli kalmasini istediginiz icin bunu ozellikle belirtirseniz, bir sorun olmayacaktir.
Susmayacagim sadece yaptığım seyden az zararla kurtulmanın yolunu soruyorumHaksızlığa karşı Susan dilsiz şeytandır.
Iz olacak kadar dovmuyorlar yani bir delilim yik kameraya falan cekme Şansım da yok
Bunu bilmiyordum ne olacak simdi
Zayif olmasi bi sebep olabilir mi
Mesela burada da korkak diye itham ediyorsunKedili bir konu vardı onda biraz yorum yaptım topa tuttun beni, güzel kalpli bir insansın ama korkaksın, birseyler olsun ama beni teğet geçsin istiyosun etliye sutlüye bulasmayayim, ama dünya öyle değil elini taşın altına koyacaksin elbette şikayet edeceksin
Mesela burada da korkak diye itham ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?