Cok onemli lutfen konum tasinmasin :(

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Ne yapabilirim ne yapabilirim arkadaslar cok kotuyum cok caresizim
Konu masum bir köpek
Bir tanidigim köpek almıştı cins kopeklerden ufak tefek birsey.
Aileden kimse istememisti ve aldiklarindan beri de kimse ilgilenmiyor. Begenmedigi mamayi veriyorlar o da yemiyor cok zayif. En kötüsü de DAYAK yedi. Daha önce de yiyormus ama ben bilmiyordum. Bugun olayin üzerine gittigim için öğrenmiş oldum. Şikayet edersem beni mahvederler. Lutfen bi akil verin bir yere şikayet etsem benden bilirler mi . Uyardim bi daha olursa sikayet ederim dedim olmayacak dediler ama asla inanmiyorum. Soyle isin icinden siyrilabilecegim köpeği kurtarabilecegim zekice bir fikri olan var mi arkadaslar.

Lütfen konuma eleştiri yapacak olsaniz dahi
Seviyeli
Yorum yapin
lutfen

Son düzenleme:
Kesinlikle şikayet edin o köpeği ellerinden alsınlar. Şikayetin kimin ettiğini söylemek yasak zaten. Bu yüzden korkmayın .

Kesinlikle şikayet edin o köpeği ellerinden alsınlar. Şikayetin kimin ettiğini söylemek yasak zaten. Bu yüzden korkmayın .

Konu yanlış bölüme açılmış.
Ayrıca mesajınız tam anlaşılmıyor.İki ayrı konu mu var mesajda?

Hayvan sever dernekler var onlarla irtibat kurun, ya da facebookta böyle hayvan severlerin örgütlendiği sayfalar var oralara sorsanız daha çok yardımcı olabilirler. devlet müdahale etmezse onlar o manyakların hakkından gelir. Bi deneyin derim.

Köpeği istemiyorlar madem niye evde tutuyorlar ki, tatlı dille onlardan alma imkanınız varsa alın, öyle olunca da kıymete biner, vermek istemezler gerçi. En iyisi arkadaşların dediği gibi derneklere başvurun.
Kız konusundaysa internet üzerinden sahte hesaplarla uyarmak en iyisi bence, gerisi ona kalmış.

Ama baskasi görmemiştir hem ben uyardim benden bilirler
Bilmememelerini saglayacak ne yapabilirim

Kedili bir konu vardı onda biraz yorum yaptım topa tuttun beni, güzel kalpli bir insansın ama korkaksın, birseyler olsun ama beni teğet geçsin istiyosun etliye sutlüye bulasmayayim, ama dünya öyle değil elini taşın altına koyacaksin elbette şikayet edeceksin

"Bu kadar üzüldüğün şeyler için daha sıkı mücadele etmelisin bence, yerinde olsam çocuk için ihbarda bulunur kediyi de tillahı gelse bırakmazdım annen iki söylenir susardı çünkü kediye yabancı değil ilk kedi de değil" yazmışım sana

Sende bana siz öyle yapın demişsin

Kopege kotu muamele edildigine dair deliliniz yoksa kopegi sahibinden almazlar. Bi kamera kaydi falan olsa bir sansiniz olabilirdi ama sirf sizin sozunuzle ancak eve gidip kontrol ederler, acik bir yarasi ya da topallama gibi bir durumu yoksa hicbir sey yapmazlar. Bu konuda yetkili orman ve su isleri il mudurlugudur ancak cogu mudurluk yetkisini belediye veteriner isleri mudurlugune devrediyor, eger isterseniz ilgili belediyenin vet. Isleri mudurlugune ihbar edebilirsiniz. Arzunuza gore gorevlilerle siz de mekana gidebiliyorsunuz ama adinizin gizli kalmasini istediginiz icin bunu ozellikle belirtirseniz, bir sorun olmayacaktir.

İyi de basta sunu soyliyeyim bu konu baska o konu baska
Ikincisi diğer kinuda bir korkum oldugundan soylememis değildim
Korku konusu sadece bu olayda gecerli
Ucuncusu de bana yazdığın ilk yorum o degildi ki cok daha sert ve kirici bir yorumla başlamıştın konuya bu son cumlelerimiz oysa ki
Ben eleştiri kabul ederim ama dozunda saygılı topa tutmayan elestirileri kabul ederim
Burada da susayim cekileyim demiyorum o kopegi kirtaricam ama eger zararsIz kurtarma yolu bulabilirsem daha iyi olacak o yüzden tavsiye istedim
Olayi baska yerlere çekmeye gerek yok

Iz olacak kadar dovmuyorlar yani bir delilim yik kameraya falan cekme Şansım da yok
Bunu bilmiyordum ne olacak simdi
Zayif olmasi bi sebep olabilir mi

Mesela burada da korkak diye itham ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…