Bizde çok bekledik ama kimse gelip daha almadiTek kelimeyle iğrenç.
Bunun suçlusu her kimse gözaltına alınmalı.
Kizlarin aileside kızlarını savunuyor bu kadar igrenclerŞiddete karşıyım ama bir güzel elime alıp döverim bunları, dinlenip dinlenip hem de. Zevk ala ala...
Ne yazikki bunu yapan kizlarla aynı mahallede oturuyorum yengeleri amcasinin karısı çocuğu emanet birakip hastaneye gidiyor ama onlarin çocuktan anladigi bu siz siz olun cocugunuzu kimseye emanet etmeyin .
Bu kızlar o kadar cok tehtit almislarki evden cikamiyorlar korkudan.
Çocuğun annesinin tek korkusu hiç bir sucu olmadan devletin çocuğunu elinden almasi.
Kadının buyuk çocuğu da engelli az kalsın bunu da sakat birakacaklardi
Kimseye cocugunuz konusunda guvenmeyin..
Aileyi de döverim o zaman dinlene dinlene. Çivisi koptu bu insanların.Kizlarin aileside kızlarını savunuyor bu kadar igrencler
İcki iciriyor berfin ablasi ve kuzeniAçıpta bakmayı yüreğim kaldırmadı.
Darp mı var acaba.
Öyleyse zaten bakamam.
Kim ne yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın!
Allaha havale ediyorum bunları yapanları.Kizlarin aileside kızlarını savunuyor bu kadar igrencler
İcki iciriyor berfin ablasi ve kuzeni
O kadar çok tehtit aliyorlar ki ödleri kopuyorAllaha havale ediyorum bunları yapanları.
İnşallah beter olurlar. Yeryüzündeki bütün kötülükler bunları bulur.
İyi olmuş inşallahta bir döven çıkarO kadar çok tehtit aliyorlar ki ödleri kopuyor
Kavga ettiler ama kadın bu kadar oldugunu bilmiyordu sonradan gosterdiler kadına beyninden vurulmusa donduO kadar sinirim bozuldu ki beyinsiz kızlar. Yemin ediyorum elime geçse bunları çok kötü döverim.
Çocuğun annesi babası dövmedi mi
O kızlarda ilerde anne olcak onları alacak bir dengesiz cikarsa tabiGene bakamam şiddetten kalır bir yanı yok.
Allah bu tarz insanları bildiği gibi yapsın!!!
İyi olmuş inşallahta bir döven çıkar
Mahalleli suratlarina bile bakmıyor hepsi tepkiliİyi olmuş inşallahta bir döven çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?