Çok önemli !!!

Bu aptalları saçından tutup sürükleyeceksin en güzeli öle olur bence. Birde çocuk engelliymiş beyinsizler başka diyecek birşey yok...

Benimde yüreğim kaldırmaz izlemeye beynime kan sicriyo resmen böyle insanların var olduğunu bildikce
Allahım nasıl bir yere gidiyor bu insanlık rabbim bütün çocukları korusun yanında olsun is Allah böyle insanlara aman vermesin...

Konuya çok alakasız bir yerden giricem ama..

Bence bdv’de esas bu gibi paylaşımlar yasak olmalı. Din, siyaset, büyü yasak ya. Neymiş büyüden insanlar korkuyormuş yalnız yaşayanı varmış bilmem ne.. Benim de bu gibi paylaşımlar sonrası ödüm b.kuma karışıyor. Hayattan nefret ediyorum. Açıp izleyemiyorum bile ama sırf videonun kapak fotoğrafı yetiyor psikolojimin alt üst olmasına. Mevzu sosyal farkındalık yaratmak mı bilmiyorum ama böyle videolar yayınlamadan önce iyi düşünmek lazım. İbret olsun, ders çıkarılsın diye bile böyle bir rezaletin paylaşılmasını doğru bulmuyorum ben. Mune

Onlar da ağaç kavuğundan çıkmadı
Nasıl bir ailede büyüdülerse,

Zaten yaşları küçük sanırım. Çocuğa çocuk emanet edilmez..

Ya silah olmaydı ellerindeki, bebekli tabancalı foto çekerken kaza olsaydı.

Bir de şunu anlamadım, gündeme getirmekteki amaç neden 500 sayfa sonra açıklanıyor?

Biliyorsun burda çok anne var, bakıcıyla çalışan.

Dikkat çekmek bu değil bacım.

Dilin güzel yazıya dönmüyorsa, rica edersin bir öğretmenden sitede yayınlacağım farkındalık amaçlı diye.

Rica edersin yönetimden, top konu olarak kalır bir süre.
Kadına şiddet için yapılmıştı.

Senin niyetin buysa yolun yanlış.

Ne kadar atraksiyon dolu hayatın var arkadaşım..
Video yu yayınlamakta ki amacın ne anlamadım..
Kimse inanmıyor diye mi..
Acaba gerçekten tanıyo musun bu saçma sapan insanlari.
Video ya gelirsem egleniyorlarmis. Sizin eğlence anlayışıniza

Evet bulunuldu ama tv mecrasinda yada emniyette yakını olan varsa kızların adını soyadın nereli olduklarini yazabilirim adreslerine kadar mevcut bende

İlk sayfadaki yazınızda kızın adını soyadını, yaşadığı şehri ve nereli olduğunu paylaşmışsınız ki bu suçtur, bu sebeple kusura bakmayın ama uyarı alacaksınız zira kimseyi ifşa hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…