Çok önemli !!!

Benim actigim benzer bir konuyla dalga geçmiştiniz.
Ne gariptir ki şimdi sizde dünyayı dert edinmişsiniz....
Aynı konumu bu video emsal olsun diye yayınladım çocuklarınıza dikkat edin diye

Bu bir suç. Neden polis bunları cezaevine postalamıyor
Bende onun için konu açtım zaten dademinde yazdım tv mecrasindan yada emniyette tanidigi olan varsa konu araştırılsın detayli diye

Ben aynı şeyi yazmaktan biktim siz anlamamaktan bikmadiniz belki emniyette medya mecrasinda tanidigi olan vardir konu geniş capli arastrilsin diye yazdim demekki o tarihten gunumuze kimseye birşey olduğu yok milletin yaptığı yanına kâr kalıyor ve bizde görüyoruz ki yayinliyoruz bu size niye bu kadar sorun oldu

Böyleleri bize denk gelmez ki bak anasından doğduğuna nasıl pişman ediyorum o bebenin annesi ben olsam dünyayı yıkarım o kızların başına görürler o zaman eğlenmek nasıl oluyomuş

Bu gençlik nereye gidiyor böyle?
Nasıl bir nesil yetişiyor anlamadım. Geçenlerde yenidoğan bakım ünitesinde çalışan hemşirelerin yaptığını izledim,şimdi de bu.
Nasıl vicdansız bir nesil yetişiyor şok oluyorum izledikçe.
Yani bunların ailelerine bakmak lazım. Bizde genç olduk,ama bu kadarı fazla.

Ben dademinde belirttim kimseye birsey olmamis demek ki ve bende emniyette yada medyada tanidigi olan varmı diye soruyorum

Facebookta 1 ay kadar önce bu çocuğun anne babası bulundu kızlar da Twitter üstünden özür dilediler bu olaya Dr Sevil yavuz da ifbar etti instagramında
İnstagram ve Facebook kullanmiyorum istedikleri kadar ihbar etsinler kimseye aylardır birşey olmuyor özur dilemeleride yalan tepkilerden korktular ceza falan almadılar neden almadilar benim sorunum o yaptıkları kar kaldı yanina

Birde benim konumla dalga geçmişti " vah vah dünyayı dert edinmiş diye " gerçekten burdaki insanların zeka seviyesiyle dalga geçiyor sonra da okumayın diye azalıyor .
Aynı konumu sizce ikisini aynı konu saniyorsaniz bence siz kendinizle yeterince dalga gecyrsnz zaten

Konunuzu okudunuz mu dönüp? Ne il/ilçe bilgisi var yazınızda ne sizin emniyete gittiğiniz, uğraştığınız, cezasız kalındığı bilgisi, madem şahitsiniz ve böyle istemleriniz var, niçin konuda bu girizgahta cümleler yok da "Çocuk elinden alınır diye korkuyoo, çocuğnuza sahip çıkıın" kamu spotu var? Hiç kıvırmayın oradan, gayet anladık.

Bizde çok bekledik ama kimse gelip daha almadi

Kizlarin aileside kızlarını savunuyor bu kadar igrencler

İcki iciriyor berfin ablasi ve kuzeni

O kadar çok tehtit aliyorlar ki ödleri kopuyor

Kavga ettiler ama kadın bu kadar oldugunu bilmiyordu sonradan gosterdiler kadına beyninden vurulmusa dondu

O kızlarda ilerde anne olcak onları alacak bir dengesiz cikarsa tabi

Mahalleli suratlarina bile bakmıyor hepsi tepkili

Annesinin haberi yoktu bilse birakirmiydi hic

Yahu madem bu kadar dert ediyorsun illa neden okuma geregi duyuyorsun onada ben sasiyorum ayrica benim hayatim beni ilgilendirir işinize gelmiyorsa goz ardi et butonunu kullanin

Zaten video beyaz tvye kadar iletildi ihbar edildi

Bu son mesaj ise tepkilerden sonra kıvırdığınız yer:
Evet bulunuldu ama tv mecrasinda yada emniyette yakını olan varsa kızların adını soyadın nereli olduklarini yazabilirim adreslerine kadar mevcut bende

Okumayın zorlami biz milletin kivircik yada dalgalı saclarini uyku problemlerini okuyoruzda siz farkındalık gerektirilen boyle bir konuyumu okuyamiyorsunuz okumayin sizin okuyup yada okumamaniz bana dert olmaz yada birsey kaybettirmez aslinda fark da etmez sırf begeni almak için turlu turlu yorum yapan kisilerde var ve bunu herkese yapmayı huy haline getirmis idol takilanlarda var ama ben takilmiyorum onlara

Konun ilk sayfasini okursan gene ayni sekilde birilerine yazdgmi anlamissinizdir ama anlamak istedgn gibi anladgn için

Nasıl hiçbirşey olmadı ?
Çocuğun annesi babası birşey yapmadımı ?
Benim oğluma böylesi elini değdirecek bak nasıl dünya ya geldiğine pişman ediyorum

Güncellendi buyrun okuyun bastan konuyu şikayet etmedigimi nerden biliyorsunuz demkki kimseye birşey oldugu yok ki konuyu buraya tasidim

Nasıl hiçbirşey olmadı ?
Çocuğun annesi babası birşey yapmadımı ?
Benim oğluma böylesi elini değdirecek bak nasıl dünya ya geldiğine pişman ediyorum
Devlet tarafından kızlar ceza almadi

Konun ilk sayfasini okursan gene ayni sekilde birilerine yazdgmi anlamissinizdir ama anlamak istedgn gibi anladgn için

İlk sayfasından bu yana alıntıladım, gayet de okudum, siz ne yazdığınızın farkında değilsiniz. Maksat sorulup tepki aldıktan sonra "Şunun şunun için açtım konuyu" diyorsunuz, konu açılış amacı niçin konunun içinde yok da tepki alana kadar amaç dillendirilmiyor?

Cevap verin merak ettim, niçin konu içinde istem yok salt uyarı var?
Niçin tepki alana kadar istem yok, dedikodu tadında sohbet var?

Ben bu şekilde yaziyorum belki birakinda oda benim sorunum olsun benim actigim konunun nasil olması gerektiğine sizmi karar vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…