Annesinin haberi yoktu bilse birakirmiydi hicİqsu iki basamaklı yaratıklar. Böyleleri toplumdan izole edilmeli. Her önüne gelen çocuk yapmasın sonra böyleleriyle biz uğraşıyoruz ya.
Yahu madem bu kadar dert ediyorsun illa neden okuma geregi duyuyorsun onada ben sasiyorum ayrica benim hayatim beni ilgilendirir işinize gelmiyorsa goz ardi et butonunu kullaninSizin nasıl bir hayatınız, nasıl bir çevreniz var ben anlamadım!
Kendi ayarlarınız zaten bozulmuş da, siz buradakilerinkini de bozmaya and içmiş gibisiniz!
Yahu madem bu kadar dert ediyorsun illa neden okuma geregi duyuyorsun onada ben sasiyorum ayrica benim hayatim beni ilgilendirir işinize gelmiyorsa goz ardi et butonunu kullaninSizin nasıl bir hayatınız, nasıl bir çevreniz var ben anlamadım!
Kendi ayarlarınız zaten bozulmuş da, siz buradakilerinkini de bozmaya and içmiş gibisiniz!
Zaten video beyaz tvye kadar iletildi ihbar edildiIhbar etmek lazim
Evet bulunuldu ama tv mecrasinda yada emniyette yakını olan varsa kızların adını soyadın nereli olduklarini yazabilirim adreslerine kadar mevcut bendeşikayette bulunuldu mu?
Malesefff ne yazık liNormal bi vatandas kalmamis canim ulkemde
Birde benim konumla dalga geçmişti " vah vah dünyayı dert edinmiş diye " gerçekten burdaki insanların zeka seviyesiyle dalga geçiyor sonra da okumayın diye azalıyor .Konuyu kibledim
Basliga "cok onemli" yazmissiniz , yani girmeyin okumayim diye uyeleri azarlamaya hakkiniz yok , bende basliga istinaden girip okudum
Burasi haber kanali degil , hepimiz o zaman konu acip haber yayinlayalim
Sirf konu acmak icin konu yaratiyorsunuz hepimiz farkindayiz bunun , gercekten gina geldi artik
Larisko bak bir ay diyor arkadaşFacebookta 1 ay kadar önce bu çocuğun anne babası bulundu kızlar da Twitter üstünden özür dilediler bu olaya Dr Sevil yavuz da ifbar etti instagramında
Pes yahuBirde benim konumla dalga geçmişti " vah vah dünyayı dert edinmiş diye " gerçekten burdaki insanların zeka seviyesiyle dalga geçiyor sonra da okumayın diye azalıyor .
Sizin nasıl bir hayatınız, nasıl bir çevreniz var ben anlamadım!
Konuyu kibledim
Basliga "cok onemli" yazmissiniz , yani girmeyin okumayim diye uyeleri azarlamaya hakkiniz yok , bende basliga istinaden girip okudum
Burasi haber kanali degil , hepimiz o zaman konu acip haber yayinlayalim
Sirf konu acmak icin konu yaratiyorsunuz hepimiz farkindayiz bunun , gercekten gina geldi artik
Videonun haber olduğu tarih: 24 Şub 2018 tarihinde yayınlandı
Amacınız nedir?
Neden böyle bir başlıkla, durduk yere paylaştınız şimdi bu videoyu?
Haberlerde de izleyememiştim, şimdi de izleyemedim ve sayenizde hatırlayıp sinire kaldım.
Maksadınız nedir? Haber olmuş, şikayetleri yapılmış bir şeyi kamu spotu tadında ne diye getirip göze sokuyorsunuz?
Herkes elinden geldiğince önlemini alıyor zaten çocukları için, zaman kötü, haberlerde 1 değil yüzlercesi dizili, sosyopat gibi orada burada paylaşmanın manası nedir hala daha aylar sonra aynı videoyu?
Keske :) ama yapacagini sanmiyorum , yapsa bile yasal olarak burada bizlere aciklayamaz sanirimMune 'den rica etsek IP den gerçekten haber konusu olan kişilerle komşu olup olmadığını çek eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?